Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Síce dej kvalitný spolu s mierne famóznym koncom, ale verdikt filmu taký nie je. Partia amatérov sa nechá ešte viac zamaterizovať amatérskym vrahom a spolu sa rozhodnú vraždiť ľudí a natáčať ich umučenie k smrti pre veľký biznis. Spočiatku sa im darí, atmosféra hustá, ale skutočný vrah sa vykľuje iba z nevinného človeka, ktorý bojuje o holý život. Záporáci nesympatickí a tupí, vrah celkom obstojný, ale tiež nevyzeral nejako úchvatne a aby dokázal odolať ohňu, ktorý ho takmer pohltil, veď to bol určite nejaký terminátor ako skutočný vrah. Nakoniec som bol spokojný, ale predsa mi tam niečo chýbalo a celý ten dej bol taký urýchlený a ten začiatok s manželmi bol zbytočný. Nerozumiem čo tým chcel básnik povedať. Ale i tak film odo mňa dostáva sladké 3 bodíky :). ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

tenhle dil se mi mozna libil vic, nez predchozi. nejvice me vice zaujala backstory psychopatickeho vraha a majitelu motelu - aneb jak se z prodavani klasickych porno filmu stane prodavani snuff movies. — v prvnim dile se mi nelibil rychly konec, to same se mi nelibilo i v tomto prequelu. nevime, co se nakonec stalo s jessicou, kde skoncil mr. smith (byl porad manazer v motelu, nebo to prenechal masonovi z prvniho dilu?), atd.. proste otazky, na ktere se nikdy nedozvime odpoved. a to je skoda. || ❝𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐚𝐧𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠, 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐡𝐞𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐨 𝐬𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦.❞ 📼🩸 ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Další zbytečné pokračování aneb banda debilů pobíhá po lese s pytlama na hlavě a dělají bububu. Je až neuvěřitelné jak je tento film zabydlen neskutečným stádem blbců. Hlavní hrdinka je aspoň pěkná, ale ostatní to je děs a hrůza. Její přítel je trapák, ovšem jeho kamarádovi z dětství nesahá ani po kotníky. V něm je totiž role velkohubého černocha dohnaná do naprostého extrému. Po půl hodině bych byl sám ochotný někomu zaplatit, aby ho už konečně zabil. A záporáci? Majitelé motelu jsou jemně retardovaní a jde z nich děs asi jako z mokrejch banditů ze Sám doma. Jediná postava, která mě dokázala pobavit byl maniakální zabiják Smith. A to tím, jak se úporně snaží být drsňák a vypadat cool. Ve výsledku je to opravdu sranda, když pozorujete jeho snahu se všelijak ďábelsky šklebit a do toho ještě pronášet věty jako: ,,Miluju, když se třesou strachy!", nebo ,,Připomínáš mi jednu holku z Little Rock. Ta táááák krásně křičela..." Ve filmu samotném se toho moc neděje a když přece jen, je to podané naprosto nezajímavě a nudně. Ani první díl mě nijak nenadchnul, ale je to stokrát lepší než tenhle blábol. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nejvíc asi jednání a chování postav a skutečnost že je to povedený horor MÍNUS: je to jako vždy levnější, nejvíc se to projevilo na obsazení, ale to se dá pochopit./// Shrnutí: Druhého dílu se většinou obávám. Tentokrát byli ale obavy zbytečné. Motel smrti 2 dějově předchází prvnímu dílu, který by ostatně neměl kam pokračovat a dává nám nahlédnout do pozadí toho jak to celé vlastně vzniklo. A vy tomu docela uvěříte, nebo minimálně se vám to bude zdát logické. Líbilo se mi, že je tu víc postav. Na většinu z nich se dá dívat a co je ještě lepší nemáte sami chuť je za jejich hloupé chování vykastrovat. Jednoduše proto že se povětšinou chovají normálně a reálně. I když kdo ví jak by se v takové situaci člověk mohl chovat. A pokud to náhodou víte, tak vám to nezávidím. Závěr byl každopádně hodně dramatický a docela napínavý, takže s výsledkem jsem spokojený./// Celkem 73%/// ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl první díl překvapení roku (trošku přeháním...) a dvojku jsem si stáhl hned, jak jsem mohl. NO co říct na prequel, který má klasický "virus" v podobě konceptu. Ve filmu totiž není důležité, CO se děje (to totiž ví všichni z prvního dílu), ale JAK se to děje. Což znamená, že před náma je jen nastavovaná kaše, což v rámci žánru mi vůbec nevadí. ALE! Tvůrci na to šli špatnou cestou, trošku zapomněli, že i když se děj odehrává před jedničkou, my už víme, o co tady kráčí a tudíž nám nemusejí vysvětlovat 40 minut, o co vlastně půjde. Ano, veškerá akce začíná po bezmála třičtvrtě hodině, což je vzhledem k stopáži, celkem odstrašující. Suma sumárum, kdyby se objevovaly více scény "jsme v úzkých", bylo by to koukatelnější a tudíž, pokud se vám jednička líbila, tak přesně ze stejných důvodu se vám dvojka líbit nebude. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama