Reklama

Reklama

Iron Sky

  • Finsko Iron Sky (více)
Trailer 2

Příběh filmu je zasazen do budoucnosti a jeho hlavními protagonisty jsou nacisté, kteří se v posledních chvílích druhé světové války ukryli na odvrácené straně Měsíce, kde plánují návrat na Zem. Během 70-ti let přísného utajení nacisté postavili vesmírnou pevnost s mohutnou flotilou létajících talířů. Když americký astronaut James Washington přistane se svým lunárním modulem blízko tajné nacistické základny, měsíční Führer se rozhodne, že zářivý moment ovládnutí Země nastal. (Magic Box)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

ako dostojne a vazne scifi to mohlo byt dobre ale toto je trapna infantilna politicka multikulti agitka.

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Fordzy

Jenže to bylo strašně krátkodobý a reagovalo to na věci, který byly aktuální tenkrát. Kdo si dneska vzpomene, kdo je nějaká Sarah Palin?

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Fordzy

Tak to můj problém,nikdy nebyl. Já to pobral,tak jak to leží a běží a jsem moc rád,že mi to sedlo,když jsem to tak dlouho ignoroval.:) Sakra,musím sehnati ten prequelový comics. Vypadá fakt dost dobře.

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

Škoda že spousta lidí film nepochopila nebo čekala čistě akční béčko. Ve skutečnosti je film opravdu inteligentní satirou se spoustou trefných narážek, ale pro plné pochopení je nutné znát kontext.

na příspěvěk reagoval PKD, Stejšn

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Finskych reziserov uznavam : Kaurismaki a seria Levottomatt filmy sa mi lubili

Mastersn

Mastersn (hodnocení, recenze)

A kde je konečně ten Directors Cut??????Ať hledám kde hledám skoro nikde o něm zmínky,snad jen trailer který vypadá slušně.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mi Nü-Chai

Mi Nü-Chai (hodnocení, recenze)

rounen

Tak se holt tvůj styl humoru neprotnul se stylem autorů.

 

A vyčítat nerealističnost filmu, který se presentuje jako ujetá komedie mi přijde takové...no, asi jako se rozčilovat, že Teletubbies nemluví v blankversu.

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

rounen

Překvapuje mě, že se ti film nelíbíl, protože soudě podle tvé topky máme celkem podobný vkus. No ale co, na jednom hodnocení nezálěží a já si myslím že těch 60 procent je pro Iron Sky tak akorát.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

rounen

Pleteš dohromady (irelevantní) realističnost a to, jestli ti to přijde vtipný.

 

Jak jsem řekl, je to bláznivá komedie, a v bláznivé komedii opravdu většina diváků nepřemýšlí o fyzikálních zákonech. Zdá se, že jsi od toho očekával úplně jiný žánr. Což je v pohodě, spíš je ujetý, jak tomu filmu chyby v realističnosti.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Mi Nu-Chai: to, že se příběh neřídí reálností neznamená, že z toho musí udělat komedii za každou cenu... jenže to ani není komedie, mě to nepobavilo... já jen kroutil hlavou co to je za sračku... příjde mi to tak, že režisér měl na papíru nic, a točil zase nic, a diváci to ,,nic,, shlédli... víc takových podobných filmů, a z diváků se stanou zvířata, nikoli lidé, kteří by měli jít evolučně kupředu, a né se vracet do doby kamenné...

Nin: no jistě, bláznivá komedie, ve které nácek odstřelí astronauta rovnou do palice v blízkosti 1 metru... nebo co je zábavné na tom, jak černoch omylem otevře kosmický prostor a jeho a nacistku to táhne do kosmu, kde je tak - 300 stupnů... uplně v pohodě ji hodí směrem zpátky do lodě a uplně v pohodě zavře dveře... kdyby to aspon byla parodie jako ty filmy s Leslie Nielsenem, ale tohle byl režisérský průser...

na příspěvěk reagoval Nin, Stejšn, Mi Nü-Chai

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Nin: tak já ti popíšu určitou část filmu: spoiler: gestapo na Měsíci odpráskne rovnou do hlavy jednoho z amerických Astronautů, do té doby se ještě film tvářil vážně, ale pak to začlo parodovat, když druhý astronaut si sundal přilbu, a všichni se divili, že je to černoch, demence gestapa stoupala stále výš a výš, a v podstatě to už ani nebylo humorné, ale pomalu se na tu kravinu nedalo koukat... film mě nepobavil, nudil, a ještě jsem kroutil hlavou, nad některýmy nelogickými a nesmyslnými scénami... pokud jde o ten scénář - nebyl by to vůbec špatný nápad, jen by to chtělo ho trošku pozměnit a vyměnit režiséra... a rozhodně bych vynechal žánr komedie...

na příspěvěk reagoval Mi Nü-Chai, Nin

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

v komentáři jen nekonkrétně blábolíš, že scénář je nesmyslný

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Stejšn: ja myslim, že o pochopení tu vubec nejde... ja vstřebám každý film ,ale odsud, podsud.... tohle bylo moc i na mě. viz.muj komentař

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

doufám, že lidé na csfd hodnotili jen vizuál a herečku, zbytek se ani hodnotit nedalo... tohle patří na 200% do černé odpadové barvy...

na příspěvěk reagoval Stejšn

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

zlejbobr: Ale takových je většina. Stačí cokoli zadat do našeptávače na uloz.to a hned vidíš, co lidi nejvíc hledají...

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Najinteligentnejšia hovadina akú som za posledné roky videl...navyše s krásnou blondýnkou v hlavnej úlohe,od ktorej by som si rozhodne nechal vravieť MÔJ VODCA :) Navyše nový spôsob ako sa dostať zo Zeme na mesiac za 20 minút :DD

Edhelharn

Edhelharn (hodnocení, recenze)

tak je hotová už aj  rozšírená verzia :-) I can happily now announce that IRON SKY: EXTENDED EDITION is finished! It's four in the morning and I just stumbled home from the final mixing session. Damn, it's going to be great! In short, about 20 more minutes of material (that's full 15 completely new scenes, 14 extended scenes, loads of great comedy moments and really epic space battles). Here's the cover artwork for you - the film is coming out first half of next year, depending a little bit on distributor on where and when, but we'll keep you informed!

PatrikP4

PatrikP4 (hodnocení, recenze)

nelíbí se mi to,nenadchlo mě to....ale jediné co tam je plus tak jsou Peta Sergeant a Julia Dietze...

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

HMTD: Souhlas. Jde to stáhnout s titulkama, ale ty v kině byly mnohem lepší a odvážnější.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

hypnos11: přesně tak, více temné konspirační teorie a neotřelý snímek, který se nebojí poslat nacky na zem v plné síle..  tohle bohužel byla parodie na očekávání diváků

hypnos11

hypnos11 (hodnocení, recenze)

Qwercz: problem je spis v tom, ze lidi od filmu asi cekali neco trochu jineho. tzn mene soucasne satiry a vice nacku na mesici

Qwercz

Qwercz (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl. Film je krásnou satirou dnešní společnosti. Je škoda, že ho spousta lidí (jak tak čtu z kometářů) nepochopila. A doufám, že alespoň někdo objevil skryté poselství, který film přináší.

sigi:)

sigi:) (hodnocení, recenze)

som sa toho strasne bala po kope komentarov co som tu citala ale bola to uplne uzasna scifi komedia tolko som sa uz dlho nenasmiala a tie hlasky co tam boli su nezapomenutelne :)

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Je to supr. Právě jsem se vrátil z kina. Ale bude se to líbit jen někomu, je potřeba znát velkou spoustu souvislostí, ze kterých si film dělá prdel. Má to přesně cílenou diváckou skupinu.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Vizuál by ušel, ale zbytek je jak napsal Djkoma v komentáři. Kdyby to nebylo až tak praštěné, dal bych 3*, takhle je to jen za 2*.

Související novinky

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

30.09.2014

Berlín, Benátky, Cannes – tři prestižní mezinárodní filmové festivaly, které každoročně přináší divákům to nejzajímavější ze současné filmové tvorby. Společnost Film Europe Media Company přinese… (více)

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

Tvůrce Iron Sky zpátky ve vesmíru

19.11.2012

Ale tentokrát to nebude taková sranda. Alespoň pokud nemáte hodně morbidní smysl pro humor a nedokážete se smát třeba u komiksu Lobo. Jeho tvůrci Keith Giffen a Alan Grant totiž stojí za komiksovou… (více)

Reklama

Reklama