Reklama

Reklama

Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (více)
všechny plakáty
Trailer

Ugarit bylo starověké město, nyní zaplavené písky Sýrie. Podle legend se v něm nachází pohádkový poklad, zvaný Nebeská Hvězda, který místní lidé ukryli před Egypťany. Archeolog a dobrodruh Jack Hunter se vydává hledat jej. Není však zdaleka sám, kdo po pokladu touží, a tak ho čekají perné chvíle! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sýrii potkaly, potkávají a asi budou potkávat horší věci, než natáčení tohoto filmu. Sága Flynna Carsena je zábavnější. Zase díky filmu jsem se dozvěděl o městě Ugarit, které skutečně existovalo a bylo zničeno mořskými národy. Což byli třeba Filištíni, kteří byli z Kréty. Tím nechci vůbec naznačit, že by tvůrci filmu s nimi měli něco společného a byli k.....i. ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Ne, Indyho to nevykrádá. Jede si to vlastní cestou, ale to by to muselo víc hodnotících aspoň vidět. Akce je dost a je pěkně natočená, příběh je chytlavej a má pár bezva zvratů. Jack je sympaťák, Naďa je pěkná ženská, Litman je jeden z nejlepších záporáků, co jsem kdy viděl a Tariq je dobrej šašek do party. Výbornej film. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Mankote, to tady na ČSFD všichni potřebují výbuchy a akci á la Indiana Jones? Na to, že je to televizní film, má slušný scénář, jemnou porci nadhledu i skvěle vybrané exteriéry, kde si kamera vyhrála, záporák je jedna báseň... Že se odkazuje tenhle film (a ty dva další) k Indiana Jonesovi? No a co? Indiana Jones taky vykrádá, co bylo dávno před ním, minimálně Alaina Quatermaina. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Len si tak pozerám zaujímavosti k Indymu, keď som si ho znova pozrel a ako súvisiace filmy mi hodí aj toto tu. Sergej!!! Priateľu, kde si bol, čo si robil. No nepovedal veľa, a ja si matne spomínam, že si nespomínam. Vieme, že ho navliekli do kópie Indyho šiat, že vedel všetko z histórie (uf), že hral nasilu a chcel dokázať že je dobrým hercom (uff). Dali mu ženskú poboku, režiséra vykradajúceho čo sa dá. Neviem, mne to nestačilo vtedy ani teraz a obavy sú na mieste, či niekedy vôbec. Viacmenej stupídnosť bez rešpektu k sebe a copyrightu. A koho? Veď to viete. 1981. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zkoukl jsem všechny tři díly za sebou a můžu říct jen wow. Docela mě udivuje že někdo natočí něco takovéhleho, levnost a televiznost je tu cítit všude což by moc nevadilo ale to že režisér se ani moc nesnažil(něbo mě to tak přijde) je do nebevolající. Celý 4 hodiny jsem si připadal jak na houpačce chvíli jsem se bavil(Ale opravdu jen chvíli) a pak se šíleně nudil. Celou sérii hodnotím jako lehce podprůměrnou, ale už do toho nikdy nepůjdu. BTW Sergei je docela machr. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno