Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 1
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

TV spot 1

Recenze (254)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Do tanečních jsem nechodil, tančit neumím ani nejsem typ člověka cítící rytmus. Tento pořad se mi až na občasné vyjímky vyhýbal. Třetí sérii ale sleduji pravidelně, možná se to nezdá, ale chvílemi je to vážně velice zábavné. Například takový Bosák je velice vtipný a Norrisová zase velice sexy. Je to hlavně o soutěžících, pokud vás nebudou bavit, nebude vás bavit ani pořad. Já dávám 80% ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad vůbec není moje parketa. A přitom mám ráda tanec, dokonce moc. Ale nemám ráda celebrity jako takové, nemám ráda reality show a už vůbec se mi nelíbí, že spolu tráví ženatí muži s cizími ženami a vdané ženy s cizími muži tolik času a v tak intimních situacích jako je tanec. Zajímalo by mne, jak rádi/rády sledují tenhle pořad manželé a manželky zúčastněných? - - - A tentokrát to navíc ještě autoři pořadu dost přešvihli s tématem svobody, kteréžto téma cpali úplně všude jak do jitrnic... O ten jeden bod se pak mohou rozdělit Tereza Kostková a Marek Eben, jemuž se divím, že StarDance jako katolík už léta moderuje a žádný problém v tom prostě nevidí. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto pořadu byl, že nevyhrála nejlepší a to Zuzka Norrisová... Přesto Batulkové lze pouze pogratulovat. Jinak to byla zábava opravdu jak kdy a některé páry byly celkem nudné. Naopak Norrisová předváděla nádherný tanec s trochou improvizace a radosti z tance. Kdyby takových týmů bylo více, určitě by se zvedla nejen úroveň, ale i zábavnost pořadu, v kterém se "jen" tancovalo a Marek Eben vytahoval snad v každé kritické chvíli humor plný nadhledu a přehledu o vkusu diváka. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Stardance se mi líbí moc a bez uzardění to tady přiznám. Viděla jsem díly z každé řady, teď sleduju čtvrtou a přesto, že nic zásadně nového show letos nepřináší, pořád mě to baví. Na tanečníky je krása pohledět, hudební obzory si u toho člověk občas taky rozšíří a moderátoři jsou sympatičtí. Nejsem žádný Ebenofil, ale některé hlášky, které při jeho moderování zaznívají, jsou jednoduše dokonalé. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

I přestože StarDance nesnáším (nahlášení jeho dalších sérii mi vždycky dokáže působivě zkazit náladu - uvědomuji si jak ČT šetří, jak bude StarDance zasírat prostor zábavnějším pořadům, jak bude Kostková strašit na obrazovkách - proč je sakra tak protěžována?), musím ocenit skvělou prací marketingového a nákupčího oddělení ČT. Natrefili totiž na pořad, který na našem trhu chyběl, tím typem je ztělesnění noblesy a kultivovanosti. A jelikož určitá grácie je hodnota po němž především prahne střední a starší generace (hlavní potencionální diváci - kdopak nejvíce sleduje TV?) je jasné, že se kauf povedl - a pokud připočtu angažování Marka Ebena, který patří k naší moderátorské špičce (právě pro svůj kultivovaný projev), je úspěch zaručen dvojnásobně. 15% ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • O vzhled soutěžících a moderátorů se stará šest vizážistů a další dvě vizážistky pečují o členy poroty. [Zdroj: stardance-2013.chytrazena.cz] (Duoscop)
  • S úpornými bolestmi zad bojoval Tomáš Dvořák. (SONY_)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama