Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film, který měl všechny ty píčoviny vysvětlit a ejhle, ono to začíná hned další píčovinou a žádný vysvětlování se nekoná. Jaký překvapení! Scénáristi tomu nasadili definitivní korunu, nic debilnějšího fakt vymyslet nešlo. No alespoň, že už máme to nesmyslný natahování kdysi originálního seriálu za sebou. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně uspěchaný závěr po všech stránkách. Pochopitelně nebylo více prostoru, ale když už se do toho pustili, mohli si dát záležet alespoň na závěrečné pěti minutovce - ta pro mě nebyla nikterak emocionální, což je rozhodně škoda, jelikož jsem čekal podobný zážitek jako při posledních deseti minutách čtvrté série...Přesto ale těch pět minut je docela dobrých, a dávám trošku nadsazené čtyři hvězdy. ()

Reklama

1kiki16 

všechny recenze uživatele

Celý seriál byl perfektní, napínavý, sice bych skončila asi ve druhé sérii, i tak to ale pořád stálo za to. Ten konec ale teda nikomu neodpustím. Horší závěr napínavého akčního seriálu si snad ani nedovedu představit, to už je trochu jiný žánr...A hlavně si myslím, že když je něco vymyšleno a není to podle skutečné události, tak by se mohlo hlavní postavě dopřát trochu štěstí, které si po tom všem zaslouží...rozhodně mě tento poslední díl velice zklamal a radši budu vzpomínat na první dvě skvělé série, kde to ještě dávalo smysl. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dá se shrnout podobně jako třetí série jedním slovem: meh. Původní koncept byl jednak vydojen jak kozy sešlé čtyřicítky, jednak nemůže fungovat napasován na devadesát minut. Sprosťácký SPOILEROIDNÍ bonbonek na konec: Michaelův osud nemůže mít nijak zvláštní emocionální dopad, neb již víme, že bude plně nahrazen svým synem Michaelem. Asexuálnost vztahu Sára-Michael tedy zůstává, všichni jsou spokojeni a nikdo o nic nepřišel. Nesnáším, co se z tohohle seriálu stalo. ()

finx 

všechny recenze uživatele

Tak a je to za námi. Konečně! The Final Break nebyl špatný, i když Sara utíkajíci z vězení bylo trošku moc i na mě. Ale co musím vyzdvihnout je konec - působil opravdu dojemně, asi tak jak si autoři představovali. Tento dvojdíl nebo chcete-li záverečný film považuju za důstojné rozloučení s celým seriálem, ale kdyby se končilo první řadou, tak se zlobit taky nikdo nebude. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama