Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Váhal som medzi 1 a 2 hviezdičkami. Ak by si druhá polovica udržala akú-takú úroveň ako prvá polovica, ta utrúsim možno aj tri, ale žiaľ počet slabých až trápnych vtipov prevažuje nad priemernými vtipmi. Priemerné sú také, kde mi šklbne kútikom úst dohora. Dobré a skvelé vtipy tu neboli. Leslie Nielsen v ženských šatách, to som nepochopil. Zato tie dve roštenky boli naozaj pekné a dobre sa na ne pozeralo.  Inak naozaj slabota. ()

Rob318 

všechny recenze uživatele

Mám rád parodii, ale co bylo sakra tohle.Parodie na parodii?Já se vážně snažil tomu dát šanci a snad i polohlasně fandil abych se alesponˇ jednou zasmál a...nepovedlo se.To co jinde funguje je tady dotaženo do trapnosti.A chudák Leslie tenkrát asi přetáhl účet u plynárny,že tohle vzal.Ach jo občas bych měl poslechnout instinkt.. ()

Reklama

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle opravdu, opravdu není vtipné, je to spíše trapné, jediným očekáváným světlým bodem měl být Leslie Nielsen, jeho role byla možná to nejhumornější z celého filmu, ovšem dokresleno otřesným dabingem a zbytkem hereckých výkonů, přišel i tento potencionálně jediný dobrý herecký výkon na zmar. Celkově se jedná o propadák a naprosto ztracený čas. Nedělejte tutéž chybu jako já, nestojí to za shlédnutí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tolik hororových legend na scéně, a tak mála prostoru se jim dostalo. Pár místeček, kterým se lze nenuceně zasmát však ve filmu pod mikroskopem najít lze. Musím ocenit hrozně super nápad. Čtveřice retošů se cestuje do městečka plného hororoých legend, přičemž na samotné cestě pár odkazů na horory také nechybí. To je skutečně nápad, ze kterého se dalo hodně vytřískat. Bohužel to zůstalo u toho "se dalo". Film je hrozně roztahaný a téměř o ničem, takže jen ti nejtrénovanější se ubrání mírnému znudění. Viděl jsem tucty podařenějších a hlavně vtipnějších parodií, ale úplná sračka tohle není. Myslím si, že těch 32 %, co tu k dnešnímu dni tak modře září, úplně kvalitě neodpovídá. Tak špatné to není. Když už jsem vymyslel 2 * téhle španělské parodii, tak tady je musím zanechat taky. Horší to nebylo. Upřímně jsem ale čekal mnohem větší zábavu. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Když se na plátně poprvé objevil Fredie Kruger, říkal jsem si, že tohle nemůže být špatné, že se tu bude hodně co dít a že se z toho všeho smíchy potrhám. Tedy, když neusnu a nezačnu z rozpáraným břichem a v cákancích krve viset pod stropem. Jenže, nic z toho se nekonalo a kromě ladných křivek dvou společnic nebylo na co se dívat. Občas se zde mihnou staré známé tváře, ale jsou zdárným příkladem trapnosti. No, aspoň na Michaela jsme si zavzpomínali. 10% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama