Reklama

Reklama

Wheelman

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič (Frank Grillo), který se specializuje na odvážení bankovních lupičů z místa činu, si v průběhu loupeže uvědomí, že jej podrazili a místo tučného balíku peněz ho po téhle práci čeká jen kulka do hlavy. A tak začíná závod s časem, kde v sázce je nejen jeho vlastní život, ale i jeho rodiny. (h0n24)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Wheelman je milé překvapení a přesně ten typ filmu, který za malý rozpočet rozdá mnoho zábavy a v tomto případě hlavně napětí. Frank Grillo jako šofér tu opět ukazuje své herecké kvality a už by si podle mě zasloužil i nějakou větší hlavní roli, protože tady to rozhodně potvrdil. Atmosféra by se tu dala krájet a musím zmínit také povedenou kameru. Čisté 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Locke ve mě zanechal hlubší dojem, ale i tohle byla pecka. Frank Grillo coby řidič, který se do bankovní loupeže zaplete více, než by chtěl, byl fantastický a charisma měl na rozdávání. Díky tomu, že se hlavní hrdina prakticky nezastavil, měl děj neskutečné tempo, které ještě šponovaly telefonáty od zúčastněných gangsterů. Za málo peněz hodně muziky a pro Rushe parádní debut. 85% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná akční jízda, která ukazuje, že Ntflixu jde dost o to, aby svoje diváky bavil, někdy i jednoduššími kousky, které ale mají docela dobrou formu. V tomhle filmu jsme v podstatě pořád v autě nebo jeho blízkém okolí. A díky tomu to má ten správný drive. Dějově to asi nepřekvapí, ale vyloženě nudit to nebude. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct že mě to zklamalo, ale zase mě to úplně neohromilo. Dokázalo to člověka udržet v napětí "jen" při scénách v autě a hlavní postava se do své role skvěle vžila. Rozhodně je to skvělý akční film, jenomže příjde mi to chvílemi takové tuctové a že jsem to už někde viděl. ( 20.10.17/Netflix ) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zářný příklad toho, že za málo peněz se pořád dá natočit mnoho kvalitní muziky. Wheelman je skvěle střiženou a minimalistickou jednohubkou, která se primárně odehrává v autě, kde za doprovodu solidního soundtracku a kreativní kamery sledujeme Franka Grilla na jeho cestě k vykoupení jak sebe sama, tak i jeho rodiny. Snímek mi místy evokoval filmy "Drive" a "Locke" spletené dohromady, jelikož Wheelman si bere to nejlepší z obou, což nám servíruje na vkusném akčním, místy téměř artovém podnose. Skvělá práce! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Auto řízeno v první hodině filmu je BMW 330i, vylepšeno o výkonnostní balíček (ZHP). (TheSpearCZ)
  • V mnoha záběrech si jde všimnout na čelním skle a kapotě deště, který zůstává na stejném místě, i když jede auto velmi rychle. (TheSpearCZ)

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno