Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Show 9/10/// +jednoznačně soutěžící, porota, technická stránka, emoce -je tam hodně reklam a je to velkej žrout času/// Tak už to skončilo. Máme vítěze. Vyhrál Martin Chodůr, přestože svůj jediný hlas ve finále jsem věnoval Mirovi Šmajdovi, který byl pro mě o mnoho zábavnější a téměř bez výjimky vždy zazářil a předváděl skvělé výkony. Přesto že tedy finále neoslavuji (určitě budu patřit do té menší poloviny), tak celou tuto Česko Slovenskou superstar musím vyzdvihnout. Ze všech dřívějších pořadů První, Druhá, Třetí Česká superstar a X-Factor byl tento "pátý" ročník nejlepší a nejpovedenější. Jak po stránce technické, kde už skoro není kde se zlepšovat nutno říct že na současnou televizní produkci předvedli obě televizní stanice mimořádně povedenou show. Tak i po stránkách ostatních: Porota, která mi určitě sedla nejvíc ve srovnání s předešlými. Palo Habera SUPER, ostatní jakbysmet, prostě bez chybičky. Dokonce i moderátoři byly občas víc zábavní než trapní, takže i oni zaslouží pochvalu. Ovšem nejdůležitější je mít zde svého favorita. Tentokrát to bylo (naštěstí) obtížné protože více jak polovina semifinalistů mi byla sympatická a do finále se dostalo minimum těch, kteří by tam být neměli. Je mi líto, že se tam nedostala Lucia Láncošová, která zřejmě doplatila na to, že v druhém semifinálovém kole zpívala jako první (přeci jen, mnoho diváků s hlasem čeká až odzpívají všichni), rovněž se dál mohla dostat Nikoleta Balogová a nejvíc lituji vypadnutí Markéty Konvičkové, kterou bych si dokázal představit v TOP 3 společně s Monikou Bagárovou a Dominikou Starou. Tohle je můj názor a myslete si co chcete a nebo to sem klidně napište, já si to přečtu. Celkově jsem s úrovní letošního ročníku velmi spokojen./// Celkem 85%/// ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Otravní moderátoři by zde už neměli vůbec být. Svým nenápaditým projevem a chechtáním se každé kravině kazí dost podstatně výsledný dojem. Porota vesměs po hudební stránce nic neumí, ale kritizovat dovede skvěle a pádně. Výběr soutěžících mohl dopadnout lépe, nikdo mě totiž nijak výrazně nezaujal, ale i to se může ještě změnit a uvidíme, co soutěž zajímavého přinese. Nic zajímavého se neudálo a ani neuděje. Za stupidní ubrečenou porotu i soutěžící dávám ryzí odpad! Dalším důvodem, proč nedat ani jednu hvězdičku, je Mareš. Člověk, který neumí nic a přitom se vozí ve Ferrari, tak to je opravdu moc. Ultratrapné, odporné, prý Nova své soutěžící mučí a nesmějí opustit soutěž, jsou to loutky v jejích rukách, něco jako v Hostelu, a možná na tom bude něco pravdy, protože účastníci, kteří už dávno vypadli, pokud si všimnete zpívají úvodní píseň stále. Do toho vymyšlená sledovanost a mimochodem neznám ze svého okolí člověka, který by to sledoval. ()

Reklama

MJMilan odpad!

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE! Všechno špatně, vůbec nejde o to jak kdo zpívá, dává se na vzhled a na monotónní tuctové hlasy. To jak se vyjadřují obyčejní lidé typu Habera, Jandová atd. o druhých obyčejných lidech je naprosto nelidské, nedůstojné... mělo by jít především o zpěv,.... tohle je nějaká podivná nechutná reality show. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

.. je to ale úlet :)) Televize se napakujou, diváci se posmějou a "zpěváci" se můžou předvést. Já se bavím a nemám k tomu výhrady. Posměju se tady více než u nějakých Skopičin, Neváhej a toč apod.. Porota dobře stírací včele s Haberou. Možná za Hejmu mohli dát někoho jiného... ...Pozdrav své kamarády do kamery... a vyjmenuj nám je ještě jednou.. :D ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Komerčne zneužití súťažiaci v nablýskanej relácii, ktorá žije z minulosti a kŕmi ľudí sprostosťami. Táto karaoke šou nabrala medzinárodnej podoby a chcela vyťažiť najmä z blízkosti oboch krajín. Táto séria ma neoslovila, akurát mi z nej utkveli štyri výrazné momenty. Tou bol výstrih Dariny Rolincovej, skoro vždy porotcovsky zaujímavý Pavol Habera, český Tom Jones v podaní Martina Chodúra a záverečné vystúpenia Miroslava Šmajdu. Ale z tých komerčných šou som videl aj horšie. Až taký veľký výplach mozgov, že by som tomu mal dať horšie ako jednu hviezdu to nebol. Ale musím uznať, že do určitej miery aj toto výplach mozgov bol, jednoducho to bola taktiež nafúknutá bublina, ktorá rýchlo spľasla. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama