Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (665)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Saw 3D neukáže téměř nic nového, za to se vysvětlí pár věcí a nečekaně je v Jigsawa práci zapletený Gordon, který byl v prvním díle. Saw 3D není nejhorší, ale ani nejlepší. Drobných chyb se pár nalezne, protože pastí je přehnaně moc a pár úplně zbytečných. Pokud by Saw pokračoval takovým stylem a producenti by se snažili o další díl (což podle závěru i vypadá), tak se obávám že se Saw stane ohromná slátanina a obrovská "hovadina". Nejvíc absurdní mi přišel poslední úkol hlavního hrdiny, který mohl podle mého názoru vyřešit jinak. Mrzí mě, že jako zastánce a fanoušek Saw píši spíše negativní komentář, ale bohužel jsem nedostal, to co jsem očekával. V tomto díle vidím největší klad spoustu pastí a délku (rychle uteče a nezačne nudit). Saw 3D nepřekoná 6 díl, fanoušci Saw nebudou zklamaný a kritici si své chyby vždycky najdou. Nakonec se sejdem znova u Saw 8 a příběh začne zase dokola. (Jak u mě jde Saw za sebou od nejlepší po nejhorší -- Saw 1, 2, 6, 5, 3D, 4, 3) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po všeobecně kritických reakcích jsem se posledního (pevně doufám) dílu celkem bál, ale nakonec poměrně zbytečně. Sedmička je u mě v naprostém průměru série - ne tak dobrá jako 1, 3, nebo i 6, ale na druhou stranu o parník lepší než 4 nebo 5. Takže tak nějak s 2 nastejno. Nicméně čeho je moc, toho je příliš a zdejší potenciál už je skutečně vyčerpán. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě nekonečná a neskutečně úspěšná vyvražďovací série se nám už snad dostala do zdárného konce tímto dílem, který ctí novodobé tradice a přichází ve 3D. Pro příznivce této série se bude jednat o další zajímavý kousek do jejich sbírky, ačkoliv už od třetího dílu nepřináší mnoho nového a chrlí jen další a další vycucané zvraty odkazující se na předešlé díly (tentokrát se dokonce vrátíme na úplný začátek) a k tomu dodává nové a nové způsoby zabíjení. Může se to zdát nemožné ale troufám si tvrdit, že se jedná o nejbrutálnější díl, který si stále drží určité kvality ale modlím se ke všem svatým aby to byl opravdu konec. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak snad jsme se opravdu dočkali "final chapter". Začíná to už být docela nuda a co si budeme povídat - i přes pár originálních nápadů v předchozích 6 dílech - posedmé už to musí být nuda, když si tvůrci nedají práci s jakoukoliv inovací. Ale kdyby to vydělalo - opět zde máme otevřený konec - bohužel. :P ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak niekto čakal, že SAW VII bude mať nejaký zmysel, tak hádam iba ako film, ktorý sa zapíše do knihy rekordov, pretože si nespomínam, že by niektorý z regulárnych celovečerných filmov mal toľko pokračovaní. Inak film nesklamal, bolo to fajn zakončenie série a ako to už v sérií Saw býva, opäť nás neminul skvelý koniec. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Film bol zakázaný v Malajzii a Thajsku. (Paldiny)
  • Detektiv Gibson's (Chad Donella) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm. (dc125)
  • Film nebyl předem promítán kritikům. (Spidey3)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama