Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 240)

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné. Dost mě to překvapilo a taky jsem si opravil názor na Ryana Goslinga, kterého jsem z filmu Drive považoval za herecké pako, ale tento film a Gangster Squad mě přesvědčili o opaku. V tomto filmu hraje moc dobře, stejně jako zkušenější Julianne Moore a Steve Cerell. Tato trojice v podařené rodinné komedii o rozvodu, lásce a zpřízněných duších vás nenechá v klidu. Doporučuji, nenej v případě rozvodu. ()

tomkat 

všechny recenze uživatele

Tahle nečekaná milá překvapení mám rád. Ke 3* za zpracování tématu, a sympatické a civilní herce přidávám čtvrtou navíc za nadhled a šarm, se kterým tvůrci zpracovali hned několik milostných témat - a též za několik hlášek a situací, které mě naplno rozesmály, což se "romantickému filmu" u mě už dlouho nepovedlo. Bravo:-) ()

Job29 

všechny recenze uživatele

Málo kdy se podívám na podobné filmy. Ale tenhle mě zaujal. Zamotaný příběh se šťastným koncem. Prostě paráda. Palec nahoru ()

shakeXL 

všechny recenze uživatele

Tak se po záplavě nemastných neslaných komedií opět jedna povede. Pokud se z netuctového příběhu vyšťaví maximum,vznikne z toho tato nadprůměrná čtyřhvězdičková komedie. ()

cartyci 

všechny recenze uživatele

Romantiku moc nepozerám ale táto naozaj stála za to.Dej bol skvelý, Steve skvelo zahral spolu s Ryanom(v poslednej dobe druhý film s nim a zatiaľ nesklamal)trochu aj "trápne" situácie, avšak komédia vo filme ma dostala a zároveň aj dej ku koncu.Vyrazilo mi to dych :) ....naozaj veľmi dobrý film,pre každého kto má rád romantiku a komédiu v kope. ()

Mate0 

všechny recenze uživatele

Ach jo zase ten happy end zkazil celkový dojem z celeho filmu....asi to fakt vypněte u scény na zahradě....Jinak opravdu slušná komedie s výbornými hereckými výkony ()

j1c2 

všechny recenze uživatele

Zajímavá netypická romantická komedie, první dvě třetiny se mi vyloženě líbily. Konec s výstupem otce na ukončení školy trochu moc americký, ale dal se unést. ()

Orel222 

všechny recenze uživatele

Kde se tady bere takové vysoké hodnocení je mi záhadou... Chvílemi sem si připadal jak u stupidní americké komerční blbosti. Občas se člověk sice zasměje ale tam to končí... U tohoto filmu by měl být podtext: Přístupné pouze pro dívky do 16 let, v případě že jste starší-musíte být romantická naivka. ()

Frank234 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nejedná o stoprocentní romantické vtipné klišé. Z průměru vybočuje především tím, že se příběh netočí kolem dvou či třech postav. ()

veronique22 

všechny recenze uživatele

Svěží komedie se spoustou až nemístně vtipných míst :-) Happyend mi vadil jen trošku. Příjemně překvapil Ryan Gosling, zvláště ve scénách nahoře bez :-) Pěkných 80%. ()

mfanta 

všechny recenze uživatele

60% - Viděno náhodou v televizi na Nově. Film mě na první pohled zaujal a ještě víc mě zaujalo jeho poměrně vysoké hodnocení na ČSFD. Tak jsem se rozhodl ho dokoukat do konce. Výsledný dojem je takový, že se nutně musí jednat o práci dvou naprosto rozdílných scénáristů. První - říkejme mu třeba A - vymyslel fantastickou komedii plnou naprosto parádních na situaci dokonale padnoucích hlášek, které pořádně provětraly mou bránici. To je první zhruba polovina filmu. Druhý scénárista - říkejme mu třeba pan Superklišé - to potom v druhé polovině filmu naprosto zapařil. Ke konci už jsem se pomalu styděl dívat na obrazovku, jak tam bylo až k trapnosti přeslazeno. Steve Carell ok, Gosling skvěle, ostatní plus mínus, spíš mínus. Škoda toho konce, ten to v mých očích poslal hodně dolů. ()

TOMASINI 

všechny recenze uživatele

Možná proto, že jsem čtyřicátník a mám rád romantické filmy... Zasmál jsem se, film mě občas překvapil, bavil jsem se. Některé dialogy mě pobavili - kolik jsi měl ženských - myslím na sex - ne na člověče nezlob se... Ideální pro sobotní večer :-) ()

sedlis 

všechny recenze uživatele

Celkem to slo, tedy hlavne prvni polovina. Druha cast a zaver stal za prd. Ani mi nevadil vyber zenskeho obsazeni filmu, tak nejak mi tam sedely, i kdyz ta Tiptonovic holka je skutecne misty zrala na kybl na hlavu, ale boze ten Gosling.. ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

"POMŮŽU TI ZNOVU OBJEVIT SVÝ MUŽSTVÍ. MÁŠ PONĚTÍ, KDES HO TAK POZBYL?" - "ZŘEJMĚ V ROCE 1984." Celý to vypadá super už podle traileru, jenže zdání klame. Je to tak půl na půl: Carrel s Moore jedna báseň, Gosling se Stone je nicmoc...čekala jsem nějaký pěkný dramata a zvraty a pak to přijde a odejde tak rychle, že vám až se zpožděním dojde, že to bylo "ono". Je to nepromakaný sakra! A přitom na Goslingově vzhledu a Emminym humoru by se toho dalo tolik splácat! Začátek pecka, prostředek žádná sláva, ale ten KONEC! Jen kvůli němu je to hodnocení. V každým jiným filmu bych se tomuhle klasickýmu sledu náhod tak neuvěřitelně vysmála a pro ztrapnění scénáristů bych si to s radostí a popkornem po ruce pustila ještě jednou, ale tady? Nějak jsem dokázala přivřít oko a královsky se pobavit. Prfekt! ()

rhodos 

všechny recenze uživatele

Příjemné filmové překvapení a milá romantická komedie s vynikajícími hereckými výkony. A Ryan Gosling je vážně sexy. ()

dannypajinky 

všechny recenze uživatele

jedná z romantických komedií na kterou se dá koukat a i pobavit se jo trošku víc se tomu dá vytknout ale jako celek to je nadprůměrné na svoji kategorii 7/10 ()

TagTeamD 

všechny recenze uživatele

Občas si vyberu film, podle hodnocení zde na ČSFD, někdy si ale naběhnu. Tak tomu bylo právě u tohohle filmu. Po tak skvělých ohlasech, bylo moje očekávání docela velké, bohužel se nenaplnilo. Tenhle film u mě zkrátka nezafungoval. Naprosto průměrný film. Hodně neoriginální zápletka, ještě ke všemu tak kýčovité finále. Za celý film jsem se zasmála tak třikrát, možná ani to ne. ()

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama