Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

kolik27 

všechny recenze uživatele

Co jsem tak četl, tak tady pár lidí přirovnává tento výborný seriál k Prcičkám .... Chyba !!! I Přes to, že Prcičky jsou pro mě srdcová záležitost. Je to, myslím si, sice příbuzný žánr, ale to je to jediné. Je zde vidět obdobný humor, ale absolutně jiná doba. Pro někoho možná nevkusné, ale to jen pro to, že se to týká zmíněné doby. Pro mě určitě nejlěpší seriál, co jsem za poslední dobu shlédl. Nechybí zde bravůrné herecké výkony, příbeh, kamera "happy end" a spoustu dalších plusů. No jestli někdo hodnotí záporně, by měl asi koukat na nějakej vaginální výtok v podobě dramatu a být soudný, čemu nerozumim, do toho se nese.. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Po první sérii jsem dal 4* s tím, že když druhá bude minimálně stejně dobrá, tak to ještě zvýším. Bohužel, druhá série byla zhruba poloviční. Což mě mrzí, protože v tomto seriálu jsem objevil svého nového oblíbeného seriálového hrdinu - Thada Castla. Docela mě aji mrzí, že žádný čas není věnovaný nějakému zápasu a díly na sebe prakticky vůbec nenavazují. (Ano tenhle seriál není o navazování příběhů, ale některé by určitě stálo za to nějak prodloužit, či v nich pokračovat v dalším díle...) ()

Reklama

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Dosť úchylné, dosť fekálne, dosť zvrhlé, dosť vtipné.. niekedy je lepšie zbytočne nemoralizovať...ten kapitán je totálny, ale totálny kokot.8/10 / a tá HUDBA!!!!/ edit: s odstupom času tomu musím dať za 5, od bms som dlhé roky nevidel nič, čo by ma pobavilo aspoň na takej úrovni ako táto pičovina, teším sa na celovečerný film. ()

Jordan.17 

všechny recenze uživatele

Jestli hledáte seriál, u kterého nemusíte přemýšlet, můžete úplně vypnout a jen se dívat a smát se, tak "BMS" je tu pro Vás. Dalo by se říci, že to je trochu stylizované jako film "American Pie" nebo něco na ten způsob, teenagerovská komedie, i když tohle by asi nemělo být mládeži přístupné. Každým dílem Vás bude provázet chlast, drogy, sex, americký fotbal, atd. Takže jak jsem řekl, nehledejte v tom nic složitého a bavte se... (2010) ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Ani se nepokoušejte srovnávat tento seriál s teen romantickými komediemi jako jsou prcičky a pododné. Tohle je úplně jiná liga. Vypusťte v kolonce žánr romantická a místo toho přidejte zvrhlá, úchylná a ujetá. V podstatě je celý seriál založen na postavě prcičkovského Stiflera (a dalších hovad jemu podobných). Tato postava je naklonována nekonečněkrát a těmto postavám je přidána nebo ubrána určitá míra úchylnosti. V podstatě je úplně každý v tomto seriálu totální magor (bez rozdílu pohlaví a věku). Nejlepší na tom je, že některé zápletky a postavy jsou hnány do takového extrému, že i sebeblbější nápad začne být neskutečně zábavný. Alespoň pro ty, co dokážou přijmout pravidla hry. Já osobně nechápu, že tento seriál nevidělo více lidí, protože některé věci a postavy mají šanci být kultovní. Mě nejvíce odrovnala pocket pussy (nebudu překládat). Co k tomu dodat??? Eeee... If i dont have that pocket pussy in my locker first thing in the morning im going take out all my sexual frustrations on you!! :-D ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama