Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Recenze (72)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Na netu píší, jak odvodili název filmu. DINOCROC = DINOsaurus + KROKodýl a SUPERGATOR = SUPER + aliGÁTOR. Jedna scénka mne tam fakt rozesmála. Mladý zamilovaný pár se jde koupat k vodopádu v pralese. Mladík skočí do vody, milá se na chvilku otočí a "ŽBLUŇK", mládík je pryč. A tak dívčina sedí na břehu a volá: "Miláčku, kde jsi? Miláčku..." Mezitím k ní potichoučku kráčí DINOCROC, zakroutí nechápavě hlavou, co jako ta holka dělá?...a udělá HAM. 10% za tu scénku :-) Jinak Carradine měl ve filmu miniroličku, už to byl vysušený stařec a já se nedivím, že ve skříni musel používat provázky. Už si za kašpárka mohl jen tahat :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa dobre pamätám, tak som už videl duely "Megažralok vs. Obria chobotnica", "Boa vs. Pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra", "Megažralok vs. Crocosaurus", "Megažralok vs. Mechažralok", "Megažralok vs. Kolossus", "Megakrokodíl vs. Superanaconda" a teraz som zhliadol aj titul "Megakrokodíl vs. Superaligátor". Všeky tieto nízkorozpočtové, béčkové filmy majú hlúpy scenár, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. No a predsa si to raz za čas rád pozriem. Ani neviem prečo. Z nejakého neznámeho dôvodu som si obľúbil tieto podradné versus monsters movies. * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po dvou zkušenostech s megažralokem požírajícím boeingy byli Dinocroc a spol. balzámem na duši. Neskutečná skvadra pitomejch blondýn, metrosexuální lovec, senilní Carradine, komando, který by neobstálo ani u nás na sídláku a pochopitelně dva hlavní animáci, přičemž ten dvounohej byl sympaťák. Výborná scénka: Dvě blondýny v bikinách zdrhaj před dinocrocem, ale ten je pochopitelně rychlejší a jednu ječící prsatici chytne a začne jí svačit. S tím se ale nehodlá smířit její kamarádka a začne se o souputnici s ještěrem přetahovat. Tak napůl jí to vyjde. No a pak začne zdrhat, ale v tu chvíli jí něco napadne, otočí se a začne na dinocroca ječet. To už jí nevyjde. :D 10% ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Hell yeah! Po pěti megatrapnejch zásecích vod nějakýho Švéda (už ani nevim, jak se jmenoval, nějak Bergsson nebo tak ňák) konečně biják, kterej měl pořádný koule. Vobsazení nemohlo bejt lepší, takovou sortu megatýpků neměli ani v Lásce nebeský. Největší masér je ten týpek, co vypadá jako David Hasselhoff v roce 1982 a nosí hrozně prďáckou košili, ve který chce bejt pohřbenej. Pak mu tam jako asistuje fešná blondýna (sakra, tenhle Wynorski si do svejch filmů umí vybrat kosti, to teda jo), co je dcera policajta. Policajt nicmoc, navíc tam celkem zbytečně zatřepe bačkorama, ale to prostě v takovým bijáku muší bejt. Ještě tam je drsňák s dobrým srdcem, co se řeže do ruky, aby na krev nalákal aligátory, a ty pak střílí, když telefónuje, no a fešácká černovláska, co má přízvuk, kterej by jí moh závidět i Alex de Large z Mechanickýho pomeranče. Hlavní záporák je tam dědek, co furt sere svoji doktorku a nechce žrát prášky na srdce, ale nakonec si je vezme a zapije je tuzemákem. Celá tahle skvadra honí dva vobrovský plazy, co uprchly z labů někde na Havaji a teď žerou turisty u vodopádu a v luxusní vile, kam si jeden týpek vod filmu zve další supr kočky a koupe se s nimi ve výřivce, asi jako to dělá Mgr. Radovan Kaluža na svých milijonářských párty, který mu všichni pyčo tolik závidíme. Příšery jsou vopravdu drsný a mrštný, jak honěj ty auťáky, tak cválaj jako dostihový koně. Aby měl film grády a epickej souboj přišel ve správnej čas, je jakože konfrontace odsunuta až na úplnej závěr, takže ten dinokrok se s tim supergátorem poperou v takovým komplexu, kde stojí starej cukrovar, a aby jako voba zhebli, tak ten hlavní týpek ve fajn košili zapálí plyny cukru a pak se schová ve vaně s dešťovou vodou, aby ho to nepopálilo. No, a to je konec. Jo a ještě, ten týpek v košili se dá dohromady s tou dcerou policajta. (667., 4. VIII. 2011) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ten název mě moc nesedí, ale film vlastně taky ne, tak že proč se v tom štourat . Triky ubohé herci ještě horší, děj nulový, jednou a dost. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Jednu dobu přiletěl trend ta nejvíc ujetá monstra stavět ve filmech proti sobě. Monstra: Vyjmo pár rádoby nečekaných útoků na totálně tupé oběti si na přerostlé krokodýly už raději moc nepamatuju. Herci: Hororová pohádka o dvou neporazitelných krokouších opět staví na atraktivnosti zejména skrze polonahé blondýny. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Co měl David Carradine za problémy, že hrál v takovéto sračce. Když jsem se včera na to díval na Barrandově, tak jsem myslel, že padnu. To byl béčkový film jak prase, herci naprosto toporní, proč se obětoval otec policajt, jsem doteď nepochopil, no něco šílenýho... šílený! šílený! Já jsem hodně tolerantní, ale tohle prostě ne! Jedna hvězda za námahu, odpad nikdy nedávám.... ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Miluju tahle béčka, kde špatně animované příšery žerou polonahé modelky i smrtící komanda, kde herci mluví, jako by právě úspěšně dočetli slabikář, a kde šestiranný revolver nezná nedostatek munice. Ta jedna hvězda je za tu parádní zábavu. Ty čtyři neudělené jsou pak za všechno ostatní :-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé, tak blbé, ... až je to k smíchu a tedy pobaví. Postavy tak stupidní, že se fakt pobavíte. Totální brainwash na totální relax mozku. Film totiž můžete mít i jako zvukovou kulisu - a když se podíváte jednou za 15 minut, o nic nepřijdete. Když se strefíte do momentu, kdy jedna z potvor zaútočí, můžete se i zasmát. (Ideální film např. při žehlení, luxování, atd.). ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Neskutečná trapárna po všech stránkách.... Proč tedy 1x*? Protože je to tak trapné, že to baví... Nejzábavnější jsou herecké výkony na úrovni Ochozského ochotnického divadla. Tímto se omlouvám všem ochozáckým ochotníkům :-D ()

fritol34 

všechny recenze uživatele

Já mám smysl pro trapný humor, ale co je moc to je moc. Na doporučení přátel v hospodě kteří mi říkali že dlouho neviděli nic tak příšerného jsem zhlédl tento skvost a já se nesmál, jen jsem si držel hlavu a nevěřícně jí kroutil. Budiž dám jednu hvězdu za ženské, ale to je všechno, jinak bych si zničil reputaci. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Holka ječící na kraji rybníka a za ní si to potichočku polehoučku po špičkách připlíží tak 30ti tunový Dynococ. (ani větévka pod ním nepraskne).... myslím, že další comment netřeba :-) 10% a i to je moc..... kdo tohle platí??? :-O ()

Petunie 

všechny recenze uživatele

No tak za celou scénu s blondýnama, které potkají fotografa...to byla hrozná sranda, tak za to jednu hvězdičku :D Ten zrychlenej běh ... no nejvíc :D ()

Icelander 

všechny recenze uživatele

WOW!!!!!, krokodýl který nevrhá stíny a nečeří vodní hladinu mě celkem dostal, strachy jsem téměř neusnul... Fajn zábava na víkendový večer. ()

QQQWWW 

všechny recenze uživatele

Pro zasmani dobry,a to je za tri,trojku si to ale nezaslouzi.Vtipny,uz kvuli tem trikum,ktere bych hodnotila jako odpad,posledni dobou je televize preplnena temito ceckovymi blitky,a porad dokola..Pobavilo me nekolik scen.Dobra ta,jak bezi velky mutant za autem,(jako pes!Od kdy krokodyl takto beha?(Nekdo predelal anatomii zvirat..)a do toho blondyna strilí z revolveru,predtim zase chlapi,kterym nedosel zasobnik od kulometu.Pak u vodopadu,fotograf,a dve hysterky co za par sekund dopadnou stejne,nemelo teda chybu.Ta scena jak krokodyl skoci na auto,me pobavila nejvic.A na konec to vsichni resi s poklidem,jako kdyby se vubec nic nestalo.Kdyz ho fotr nemuze zastrelit,necha se dobrovolne sezrat,a dceri rekne,at jde k autu.Nemelo to hlavu ani patu,ale pro zasmani ujde. ()

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je hodně veliká síla...!! Zapnul jsem tuhle věc náhodně (zrovna když aligátor sežral fotografa) a vydržel jsem to asi cca 25 minut... Tenhle film je přesně ukázka naprostého odpadu. Všechno je tu prostě špatně. Za mě 5% (za toho namachrovanýho šerifa :-) ()

Reklama

Reklama