Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

Morien 

všechny recenze uživatele

Paradoxně po jedničce a dvojce, které jsou pečlivě filmařsky provedené filmy, vypadá trojka jako amatérský spin-off, který se rozhodla natočit parta sice nadšených, ale nepříliš zručných fanoušků. Velké, velké zklamání, byla jsem natěšená na nadpřirozenou hrůzu a dostala jsem jenom červený podvazek. Tedy, kdo čeká šílený horor, dostane vlastně romantický film. Ale jak romantický. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Negativní Ohlasy z Cela Nechápu.. Fanoušci mají zřejmě stejný problém jako u Piraně 3DD.. Zkratka to není to, co každý Očekávál.. Čert To Vem. .Já fanoušek Reců rozhodně Nejsem.. a Tohle je velice příjemné Koukatelné Krvavé Béčko.. Mně osobně Zmizení Třepající se kamery neuškodilo ba Naopak! Strejda Zombie byl Top Zombie of All Time! Našlo se tady Pár skvělých momentů.. Motorová Pila. Odhryznutí Jazyku.. Fight se Strejdou.. A celou dobu film Doprovázela Fajn Atmosféra.. Kde se nudit rozhodně Nedá.. Já si film pustil pro Zábavu Né, abych hledal nějaké Nedostatky z předešlých Dílů! Já jsem Potěšen a mile Překvapen! ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Od [REC]³ Génesis som čakal dve veci: Za prvé, že sa mytologia filmu o nákaze, posadnutí (a bohvie o čom veštkom to je) sa viac priblíži a divákovi ukáže ako to vôbec začalo a čo všetko za tým je. Za druhé, že sa séria opäť pohne do vôd originality a tentokrát aj Plaza predvedie nejakú novinku. Zo spomínaného film sa splnila asi tak 1/10. Mytologia na bode mrazu. Pes s besnotou, pohryznutie a jeden záber na TV kde sa odohrávajú udalosti z prvého dielu? To je rana pod pás. Genesis je klasický zombie film, film o nákaze a nič viac (a dokonca nijak extra dobrý). Nadväznosť na prvé dva diely minimálna. Plazovi by som ruky odťal za to, že do filmu vsunul vtipné prvky a tým pádom zabil akúkoľvek vážnosť a atmosféra sa nemala ani kedy dostaviť. Zbytočný diel, ktorý ani nemusel vzniknuť, pretože sa vlastne nič nové nestalo. Dúfam, že [REC] Apocalypse toho ukáže viac a splní vysoké očakávania. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem cokoliv, jen ne tupou zombie vybíjenou. Opuštěním found-footage konceptu se zdá, že ze série vymizely všechny nápady. Paco Plaza tentokrát bez Balaguera natočil tuctovou vyvražďovačku bez invenčního přístupu, která absolutně neví, jak se popasovat se svou prequelovou podstatou. Chvíli to vypadá komediálně, jindy si to hraje na osudovou lovestory, nikdy to ale nedosáhne autentické uvěřitelnosti předchozích dílů. Na jakékoliv pojítka s prvním dílem je rezignováno, postavy jen zmateně (a také dost nesmyslně) pobíhají po hotelu a když se příliš dlouho mluví, odněkud vyběhne zombie. Tam, kde by se čekala nápaditá zabití, tam se divák dočká jen zoufale neoriginálních hrátek s motorovou pilou (Ash byl první!) a také překvapivě málo gore. Navíc, na svou 75 minutovou stopáž to ubíhá strašně, ale strašně pomalu. Zklamání a zároveň absolutně zbytečný film, protože nesplnil ani svůj základní účel - objasnit původ událostí prvního dílu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Len ťažko horko možno túto časť porovnávať s dvomi predchádzajúcimi. Prvé dve nastavili latku príliš vysoko. Táto sa uberá úplne iným smerom. Nemožno však povedať, že by bola sklamaním aj keď do deju svojich dvoch predchodcov "zapadá" ako pohár Coca Coly k ruskej čajovej súprave Samovar. ALE .. (na záver) Veľa ľudí kritizuje humor, ktorý sa tu sem tam objaví. Ten však mne až tak nevadil, čo sa nedá povedať o tých omšových "kecoch" cez mikrofón, ktoré dávali všetkých zombiekov do stavu "tichého" režimu vášho kradnutého laptopu. Nebyť tejto pre mňa vyrážky na zadku, mohlo byť o jednu hviezdu viac. O "prekliatí" názvu tohoto hororu skvele vysvetlil "ricci.s" Ešte by som sa rád vyjadril k náväznosti na predchádzajúce dve časti. Ste si všetci úplne istý, že ozaj ničím nenadväzuje? Ten kto má túto "momentálne" trilógiu skutočne dobre napozeranú mi dá "možno" za pravdu. Spomeňme si teda ako začala jednotka. Za všetko mohol pes. Nebola náhodou jedna z osôb, ktoré boli na svadbe ako hosť v kontakte s týmto psom? Tá osoba to v úvode filmu povie a určite si spomeniete, že má pohryznutú ruku. V Rec 2 sa dej odobral úplne iným smerom. Nemohla zato len nákaza psa nezmámim vírusom, ale aj samotný diabol. V trojke je jasne dané najavo, že ani tak nejde o "zombiekov" ale o armádu satana vyobrazenú v "ich" podobe. Preto bolo úplne zbytočné ručičku mladej neveste sekať. Jednak jej to na kráse nepridalo, a čo bolo o dosť horšie, neprenášal sa len vírus v krvi, ale aj "časť" duše samotného satana. Ako voľné pokračovanie tejto série, vytvorenej v subžánry zombie pre "zábavu", si Rec: Genesis, nadpriemerné hodnotenie, najmä vďaka množstvu výborných gore scén a pekne spracovaných masiek zaslúži - 70%. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 6,4 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • Původ vypuknutí démonické epidemie je vysvětlen v grafickém románu „REC: Historias Ineditas“, který v Evropě vyšel současně s tímto filmem. (LUKICKK)
  • Třetí díl upustil od ručních subjektivních záběrů prvních dvou filmů a sklidil za to od recenzentů kritiku. (S.U.E.S.)

Reklama

Reklama