Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

swamp 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech, které byly příjemným osvěžením na poli hororů, přichází část třetí, režírovaná tím větším "pakem" z původní autorské dvojice. Všechno je tady ovšem tak nějak špatně, skoro až komediálně - a snad to i vypadá, že je to tak schválně. Do rozjeté série se to však vůbec nehodí. Uvidíme, čeho se dočkáme od čtvrtého dílu režírovaného kolegou Balaguerém. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Nevim jak tohle hodnotit. Jako pokračování dvou předchozích dílů to teda za moc nestojí. Zasmál jsem se docela dost, ale to by nemělo být účelem tohodle kousku a komedie tady psaná neni. Na druhou stranu to rychle uteklo (ještě aby ne vzhledem k stopáži) a vůbec mě to nenudilo. Jenže tohle se bohužel nedá považovat za REC!! A nejvíc trapný byly ty modlitby. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Stejně zbytečný film jako dvojka; celkově nechápu, proč se musí každý jen trochu lepší horor rozmělnit milionem sequelů. Btw. překvapilo mě, že to na rozdíl od jedničky a dvojky obsahuje i občasný humor, není to tedy čistokrevný horor; moc vtipné to ale není, a strašidelné už vůbec ne, takže na mě ten film nefungoval a splývá mi se záplavou jiných zombie filmů (mj. i kvůli nevýraznému obsazení). Jo a název filmu je zavádějící, protože se žádné vysvětlení původu viru - které jsem tam bláhově očekával - nekoná. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Plaza svým Génesis sérii nijak neprzní, naopak jí udává nový, svěží směr. Změna formátu REC jen prospěla a samotný přechod z found footage do filmové fikce je prostý a maximálně úderný. Génesis se přímo pyšní formální vyšperkovaností, svižným tempem a dynamickou akcí, funkčním černým humorem a doposud nejsympatičtějšími hrdiny, kteří z něj dělají zatím nejlepší díl tetralogie. A to fantastické finále jen podtrhuje mé nadšení. Láska je věčná! Na Balaguerův epilog se teď těším jako nikdy předtím! ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Propad z Ligy Mistrů do Divize. Dokumentární styl je pryč, o slibovaném původu viru víme stále prd (vlastně ano, strejdu pokousal pekelný pes!!!) a pokusy o vtípky mi tentokrát nesedly ani zbla. Ale máme tu jedno nóvum. Nakažené zombivce nemusíte likvidovat obvyklou brutální penetrací mozkovny, stačí jim pustit Rádio Vatikán a upadnou do katatonie. Z toho plyne, že jsem průměrný zombie. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoli to název naznačuje, nejedná se o prequel, neboť děj se odehrává ve stejné době či dokonce později než první a druhý díl. Lze to poznat ve scéně, kdy se Koldo (Diego Martín) nachází v řídící místnosti a v televizi za ním jsou ve zprávách zobrazovány právě události prvních dvou dílů. (Teabag)
  • První a druhý díl zrežírovali Paco Plaza a Jaume Balagueró společně. Další pokračování si ale rozdělili tak, že Plaza natočil třetí díl a Balagueró čtvrtý. (karlik4801)
  • Třetí díl upustil od ručních subjektivních záběrů prvních dvou filmů a sklidil za to od recenzentů kritiku. (S.U.E.S.)

Reklama

Reklama