Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Začnem tým najväčším negatívom filmu, a to je jednoznačne kamera. Na kameru vo Found Footage filmoch som zvyknutý, ale čo sa predvádzalo v tomto filme, tak to mi liezlo na nervy už od začiatku. Klasika bola aj tým, že polovica filmu sa nič nedialo a posledná polhodina bola nepretržitá akcia, ktorá ma už začala niesmierne nudiť, a čakal som kedy to skončí. Filmy a to hlavne horory z lesa bývajú pre mňa veľmi zaujímavé, ale žial tento film až taký zaujímavý nebol. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Evidence z počátku nepůsobí jako zvláštní horor, ale zhruba po pár minutách zjistíte, že nepůjde jen o dokument o Brettovi a že svým způsobem je dost originální. Found footage způsob v poslední době přestává bavit, ale právě tenhle snímek je tou kamerou dokonalý. Nepůsobí chaoticky jako v jiných stejných stylů. Je to prostě jeden z největších kladů a všemu dodává ještě lepší nádech ostrá atmosféra. Nejdříve jsem myslel, že půjde o typickou vyvražďovačku v lese a vše dopadne, tak jako vždy, ale po celou dobu jsem se hodně mýlil. Když Evidence dostává obrátky člověk si jen užívá dokonalosti, kterou režisér Askins vymyslel. Originalita je poznat po pár minutách díky skvělé kameře, ději a zajímavému příběhu. V úplném závěru se vše rozlouskne a vše co jste si doposud mysleli, jde stranou. Kvalitních hororů je málo a originálních ještě méně a právě proto musím Evidenci ohodnotit plným počtem bodů. Za sebe doporučuji, poněvadž mi bral závěr dech každou sekundu. Kdo si ze začátku myslel, že vše dopadne tak jak dopadlo? Nemohl prostě NIKDO! Do toho si dejte tip kdo přežije a rozhodně se spletete, i přestože šanci máte 25%. Já se bavil a po delší pauze zase skvělý horor.. 9/10 = 93% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Zhruba do poloviny velmi dobře gradovaný found-footage - pozvolně se stupňující atmosféra neznáma a nejistoty, výborná práce se zvuky a jednotlivými charaktery. Škoda, že se to poté zvrhne v epileptické a zmatené pobíhání lesem a skladištěm, které svou monotónností uzemňuje jinak velmi dobře vystavěný poloamatérský horor. Ano, bolela mě z toho hlava. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

zo začiatku sa to javí ako klasické "found footage" hororové dobrodružstvo, akurát s mini-posunmi, že to týpek točí na foťák a zo začiatku máte pekne postavený vzťah "snímajúci" verzus snímaní a čakáte pointu v zmysle (českého amatérskeho andyho videa, aby sa to v druhej polovice zlomilo na jeden veľký divoký desivý lsd-čkový trip ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama