Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

kaylin 

všechny recenze uživatele

To, že se to chtělo podobat „Vřískotu“ je tak nějak celkem jasné. To, že „Bazén“ neuspěl, je snad ještě jasnější. Přesto jsem si myslel, že tenhle snímek bude mnohem větší kravina, ale ta levná produkce, kterou to očividně mělo, se prostě snažila, alespoň trochu to tam vidět je, a tak nechci snímek odsoudit k odpadu, i když tím scénářem by si to plně zasloužil. Alespoň těch pár bodů mu dát musím. Minimálně za zabití Geislerové. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Při prvním setkání s touhle stupiditou, někdy před 10-ti lety, jsem si ještě coby žák prvního stupně základní školy myslel, jak moc není Bazén brutálním a fakt "hustym" hororem. Dnes už můžu s klidem říct, že se jednalo jen o v dětských očích zkreslenou hovadinu. Nemá cenu se pouštět do hlubších rozborů, většina nedostatků tu už byla krutě avšak trefně vržena na pranýř posměchu a co se týče kladů, práci s jejich hledáním si dá snad jen opravdový nadšenec daného žánru. ()

Reklama

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Najnezaujímavejší slasher ever. Dokonca ešte o triedu blbší, než Viem čo ste robili minulé leto 2, Valentine alebo Temné legendy. Stopáž je videoklipmi nasilu naťahovaná, dialógy stupídne, obete banda bohatých a pekných deciek, ktoré robia všetko preto, aby ste im tú smrť priali, a vrah spotený chudák v roláčiku. 5%, ale český dabing sa vydaril: "Kráva vyjebaná.” ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

No viděl jsem i větší kraviny!!!Ty dvě hvězdičky jsou za tu jízdu tobogánem přímo na mačetu,a že jsem konečne viděl Liberecké vodní centrum,jelikož jsem tam ješte nebyl!Děj je stejný jako u desítek podobných filmu, pokud vám nevadili ,tak by vám neměl vadit ani tento!Parta mladých lidi po maturitě(i když dělali všichni maturitu asi po třicítce!) se jde bavit a objevi se vrah!Jediné co je snad trochu jiné je jen prostředí bazénu!Kdyby do hlavni role alepon obsadili atraktivní herečku,tak bych přihodil ještě jednu!!! ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Němce mám rád, mimo jiné i proto, že umí udělat věci pořádně. Tohle však není případ Bazénu. Zkrátím to: Je to shit nejtěžšího kalibru. Němci si hrají na americké teenagery a v tomto duchu je proveden celý film. Místo "token black guye" máme "token Argentince", místo japonských aut německá a místo New Found Glory nebo Blink 182 hrajou němečtí Donots. Samotné provedení filmu je otřesné, počínaje hereckými výkony, scénářem konče. Tohle se Němcům prostě krutě nepovedlo. Slasherové kousky mám rád, ale Bazén je prostě megashit. Teď přemýšlím, čím zdůvodním tu svou jedinou hvězdičku... ...hmm... ...řekněme, že mám rád Donots. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)

Reklama

Reklama