Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

obitus 

všechny recenze uživatele

Co cekam od slasheru? Krev (splneno), cool vraha (nesplneno), zabavna umrti (splneno nedostatecne), dobre stavene obeti (splneno), absenci nudnych pasazi (splneno), kozy (splneno nedostatecne). Swimming Pool mi tedy vychazi jako prumerna zalezitost, ktera vubec nicim neprekvapi, ale obcas pobavi vice ci mene ocividnou citaci slasheru 90. let. Velkym plusem jsou samozrejmne cesti herci, nejprijemneji mne prekvapil Jan Vlasak, jeho polda je presne takovej, jakej by polda mel byt. No a pak je to samozrejmne Linda Rybova a jeji mnamozni mlasknuti :). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To, že se to chtělo podobat „Vřískotu“ je tak nějak celkem jasné. To, že „Bazén“ neuspěl, je snad ještě jasnější. Přesto jsem si myslel, že tenhle snímek bude mnohem větší kravina, ale ta levná produkce, kterou to očividně mělo, se prostě snažila, alespoň trochu to tam vidět je, a tak nechci snímek odsoudit k odpadu, i když tím scénářem by si to plně zasloužil. Alespoň těch pár bodů mu dát musím. Minimálně za zabití Geislerové. ()

Reklama

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Není to vtipný? Německý film s českými herci točený v Libereckém Babylonu? K tomu prostě klasika, která nepřekvapý. Vyvražďovák jako poleno s plochým vrahem až na půdu a s těma nejkurioznějšíma vraždama jaké jen mohou být. Přitom jedna z nich je tak krutá, až z ní člověk může mít strach neustále, přitom to v žádném případě není pravda. Tento film jakoby neexistoval. Jako obvykle. Horor, který příjde, nezaujme, nikde se neobjeví a na povrch se ho snaží prorazit televize v ten správný čas. Tak jak to bývá ale i Bazén patří mezi ty, které se prostě a jednoduše ztratí ve vzduchoprázdnu, protože ani čeští herci nemají snahu hrát v takovéhle hříčce, natočené pomalu na obyčejnou kameru s rozpočtem něco málo přes pár tisíc + zábava při natáčení, kterou si herci v Babylonu určitě užili. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že se pobavím. No a bylo na co koukat! Děsivé pasáže byly směšné a ty vážné, kdy mají hrdinové svá "životní traumata", děsivá...ne, srandovní vlastně taky. Film působil tak studeně a odtažitě, jako prostředí bazénu, kde se snímek odehrával. S postavami nemáme možnost se ztotožnit, neboť to, co o nich do třičtvrtě stopáže filmu víme, je jen to, že jsou všichni nechutně bohatí. Taky se mi líbily ty vraždy, téměř půlka z nich totiž začínala podobně stupidním dialogem, něco jako "Haló, neshcovávej se, XY, tohle už není sranda, chci odtud pryč!" Původně jsem chtěl dát hvězdičky dvě, ale na konci, kdy se jaksi osvětlovaly motivy, se scénáristé pustili do tak otřesné "psychologie," že jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Ten, komu se zdál konec u kteréhokoliv ze Vřískotů přitažený za vlasy, by se měl podívat na toto a pomaličku přehodnocovat... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z klasických vyvražďovacích hororů. Některé scény se povedly, ale když už předem očekáváte, že skoro všichni zemřou a vždycky přežije jeden maximálně dva, případně se ve skupině objeví rozkol, je to trochu nudné. Většině scén jsem se spíše smála, než abych se u nich bála. A čeští herci se tam ani moc nestačili ohřát a už je zabili. Prostě nic moc. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)
  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)

Reklama

Reklama