Reklama

Reklama

Inception: The Cobol Job

  • USA Inception: Motion Comics
Animovaný / Krátkometrážní / Akční
USA, 2010, 15 min

Režie:

Ian Kirby

Scénář:

Jordan Goldberg

Obsahy(1)

Komiksový prolog k filmu INCEPTION, který popisuje jeden z pracovních úkolů Cobba a jeho týmu. Scénář k tomuto krátkometrážnímu snímku napsal Jordan Goldberg a má přímou návaznost na Nolanův filmový hit z roku 2010. (becki_tu)

Recenze (30)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý a po animované stránce celkem nevídaný úvod k výbornému sci-fi. Animace mě celkem zaujala a i když v téhle formě rozpohybovaného komiksu číhají různá úskalí, tak jsem se většinu času dobře bavil. Příběhově sice zbytečné, ale jako prolog na dvd postačující a ještě více podtrhující Zimmerův dokonalý soundtrack. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno mi přijdou tyhle "rozpohybované comicsy" naprosto zbytečné. Přebírá to zobrazování z comicsu, ale přitom zapomíná na to nejdůležitější - členění obrazu do jednotlivých panelů. Ve výsledku tak jde o velmi podivný hybrid, který nenaplňuje pravidla (nejen) animovaných filmů a zároveň nemůže dodržovat ani ty comicsová. Z hlediska uměleckého jde navíc o čistý odpad, protože jde o otrocký převod comicsu (ten si lze přečíst například zde) nepřinášející nic nového. ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Animatrixem nebo Riddickem - animovanými prequely na trošku jiné kvalitativní úrovni - mi Cobol Job vychází hodně podprůměrně a levně. To, co se fanoušek filmu z animáku dozví navíc, by se dalo říct jednou větou. Jako bonusový materiál na DVD proč ne, v hodnocení jako samostatného animáku slabota... ()

Astinas 

všechny recenze uživatele

Tohle se nepovedlo, grafika nic moc, Animatrix byl lepší a hlavně soundtrack použitej z celovečerního Inceptionu, takže v podstatě nic novýho. Nechápu záměr Kirbyho, aby postavy nemluvily. Jestli tohle má být jakýsi doplněk, tak to beru a proto 2 * prostě jen jako doplněk, nic víc. Člověk o nic nepřijde, pokud to neuvidí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednoduchej animáč,možná až příliš jednoduchej :-) celkem mě zklamalo že se ve filmu nemluví a jsou to jen rozpohybované komixové obrázky a ze začátku to vypadalo na zbytečný průser :-) Ovšem pak se to celkem rozjede a celkem obstojně vám to přidá další střípek k začátku hraného Počátku.Jako divák,který byl tímto filmem více než unešen jsem tento malý animáček dokázal ocenit a jeho výskyt pochopit.Další skvělou věcí je famózní Zimmerova hudba..jako vždy ;-) kdyby se tvůrce tohoto filmečku nebál lepší animace a zapojení dabingu...mohli sme být někde úplně jinde :-) taková jednohubka pro zpestření 60% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama