Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

flyer.nick 

všechny recenze uživatele

Hrozná nestálost ve zpracování, každý díl má jinak popisky, každý je jinak udělaný, jako kdyby každý dělal úplně jiný štáb. A v žádné reality show jsem neviděl tolik kamer a mikrofonů v záběru, dokonce ani ve Vyvolených. Jarda Žídek bezpochyby vaření a gastronomii rozumí minimálně tolik co Pohlreich. Je možná i větší nervák, což je vidět když vaří v kuchyni s kuchaři a posílá štáb do prdele, jen to neumí tak moc prodat před kamerou jako Zdenda a zatímco jeho lidská stránka se ukazuje často ta šéfovská je někde schovaná. Je to ale takový hrozný slizoun, až prasák mi přijde, který nevynechá žádnou příležitost někoho ošmatávat, chtít po servírce ukázat kozy, objímat se s kdekým a podobně. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Paradox televizního formátu: na rozdíl od české mutace je zde primárně ukazována (velmi sympatická) snaha restauratérům pomoct. Je ovšem možné, že náš vulkán Zdenda dělá taky něco podobného, jenom jaksi do finále se poté sestříhá to pravé televizní, a to je SHOW. A tady čistě kuchařskému Žídkovi ne že dochází palivo, ale on snad nemá ani natankováno. Pokud se někdo nezasměje nad jeho čechoslovenštinou (která má asi přibližně stejnou zásobu, jako když si já utahuju ze Slováků), tak hlášku aby člověk pohledal. Jakožto primárně gastronomický pořad se mi Áno celkem zamlouvá, ovšem v tom případě mu škodí jeho vlastní jméno a s ním spojený očekávaný obsah. ()

Reklama

Carlinhos 

všechny recenze uživatele

Srovnání s českou verzí se přímo nabízí, podle mě za ní ta slovenská výrazně zaostává, a to kvůli postavě šéfkuchaře. Na rozdíl od Pohlreicha není Žídek vtipný, má nulové charisma a celý pořád kvůli tomu tak trochu připomíná leklou rybu, i když v jádru je to dobrý formát. K tomu to jeho z českých úst strašně směšně znející "hej" za každou třetí větou... Takhle ne. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi páči, že tu nejde o nejakú lacnú šou, ale ide tu skôr o rady a pozdvihnutie prevádzok do ziskovosti, do kvality a dobrého fungovania. Jaroslav Žídek je veľký odborník a skvelý kuchár, ktorý naozaj vedel nájsť problém a vedel to dať najavo. Tu sa jednoducho berie ohľad na celkový stav prevádzok. Zlepšuje sa rôznymi nápadmi, tematikami. V priebehu krátkej doby sa snaží o čo najväčšiu pomoc od kuchyne po obsluhu, na Michelinove hviezdy to síce nikdy nebolo, ale pomoc bola vidieť. Veľmi som si obľúbil tento program, ktorý sa tak ako česká verzia podobá, teda je skôr totožný s americkými predlohami, ale tu je to vedené ozaj normálne a ozaj s manažérskymi schopnosťami k nejakým reálnym výsledkom a poučeniam. ()

Fracek 

všechny recenze uživatele

Taková slabší verze Zdenka P., taky nadává sprostě, ale méně a tak nějak v křeči. Mladší kuchařky umačkává k smrti, starší jen poceluje na líčko. Mnohdy vytýká personálu uplné zbytečnosti, jen aby působil zasvěceně v oboru a bohužel to nedělá kamarádsky, ale z pozice predátora. Dívat se na to dá, ale chybí tomu koule, ako často hovorí Zdenek. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama