Reklama

Reklama

Domek z karet - Série 5

(série)
Trailer
USA, 2017, 11 h 20 min (Minutáž: 45–57 min)

Tvůrci:

Beau Willimon

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Kevin Spacey, Robin Wright, Andrew Polk, James Martinez, Michael Kelly, Neve Campbell, Sean M. Brown, Patricia Clarkson, Curtiss Cook, Kwajalyn Brown (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jde o víc než kdy dřív. Frank a Claire spolu pracují na upevnění moci a získání Bílého domu – jakýmikoli prostředky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se 'Domek z karet' skládal pomaleji, možná proto, že komplikované machinace s volebním systémem pro mě nebyly zrovna srozumitelné (myslím víc než obvykle :-)). Pak už se najelo do starých dobrých, prohnilých politicko-korupčních kolejí, v nichž mrtvol (poněkud pochybně) přibývalo, Underwoodovi u moci si servítky nebrali. No a jelikož se vzhledem k obviněním v reálném světě stává pátá sezóna Spaceyho (hereckou i kariérní?) labutí písní, velice lákavé rozestavení figurek (Claire vs. Frank) ze závěru bohužel padá. :-( ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reklama slibovala nejtemnější sérii z celého seriálu a překvapivě se slib naplnil. Síla House of Cards ale spočívala v diplomatickém teroru, který byl naprosto uvěřitelný, pátá série už tyto vody dost opouští a z politického dramatu se tak stává "obyčejný" thriller, který snad už může skončit jen třetí světovou válkou. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kevin Spacey se coby démonický Frank Underwood jen tak neomrzí. Jakmile hned v prvním díle vlítne do Kongresu a nenechá tam kamen na kameni, tak bylo od té doby jasné, že nějaké zvolnění nás nečeká. Ke konci už mi sice přišlo, že těch vražd je na ututlání už přecijen dost, ale jinak jsem v těch všemožných intrikách vyžíval opět po celou sérii. Jenom škoda, že se nevrátilo pár známých (žijících) postav, které jsem od začátku vyhlížel (Jackie, Remy), překvapivě mi to ale vynahradil nováček Campbell Scott, s nimž bude ještě sranda. Stejně jako Robin Wright, která by už neměla nikdy hrát nic jiného, jelikož je v roli naprosto neskutečná ...9/10 ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série ze začátku docela nezáživná, zejména hry kolem prezidentské kampaně při neznalosti detailů volebního systému asi tady u nás těžko doceníme. Nicméně někde v polovině to opět nabralo ty správné grády, a opět překvapilo, kdo proti komu a kdo s kým. Poslední věta posledního dílu mě moc nalákala vidět, co bude dál a jak se k tomu frank postaví. Bohužel, to už se nikdy nedozvíme a nejsem si jistá, jestli se vůbec chci dívat na řadu šestou, u které se asi museli scénáristé hodně zapotit, jak Franka ze dne na den bez přípravy odstranit. SPOILER: Já bych ale mnohem radši viděla pokračování toho, jak jsou Francis a Claire úhlavní nepřátelé. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank Underwood už býval sice v lepší formě (tím nemyslím ale zas a opět perfektního Spaceyho jako spíš scénaristy), ale když si vezmu že se pořadí dílů přehouplo do sedmé desítky, je to pořád špičková kvalita. Potěšili by možná i staří známí, naštěstí ti noví neznámí to za ně vzali taky víc než dobře. 4/5 ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama