Reklama

Reklama

Domek z karet - Série 5

(série)
Trailer
USA, 2017, 11 h 20 min (Minutáž: 45–57 min)

Tvůrci:

Beau Willimon

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Kevin Spacey, Robin Wright, Andrew Polk, James Martinez, Michael Kelly, Neve Campbell, Sean M. Brown, Patricia Clarkson, Curtiss Cook, Kwajalyn Brown (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jde o víc než kdy dřív. Frank a Claire spolu pracují na upevnění moci a získání Bílého domu – jakýmikoli prostředky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pravdě nevím, jestli tahle série je suprová nebo hrozná. V první polovině je pořád horko těžký boj (který je skvělý sledovat) v kandidování a nakonec to dopadne strašně jednoduše. No a v druhé polovině to začíná celkem hustě tahat Claire. Pro holky to musí být výborná podívaná, ale já ji moc nefandím. Jinak celkově mě štve i mrzí, že si podle mě Frank to prezidentování tolik neužil. Čekal jsem, že v seriálu bude mnohem víc jeho silné vedení, nebo aspoň více těch rozhodnutí. 85/100 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank Underwood už býval sice v lepší formě (tím nemyslím ale zas a opět perfektního Spaceyho jako spíš scénaristy), ale když si vezmu že se pořadí dílů přehouplo do sedmé desítky, je to pořád špičková kvalita. Potěšili by možná i staří známí, naštěstí ti noví neznámí to za ně vzali taky víc než dobře. 4/5 ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se 'Domek z karet' skládal pomaleji, možná proto, že komplikované machinace s volebním systémem pro mě nebyly zrovna srozumitelné (myslím víc než obvykle :-)). Pak už se najelo do starých dobrých, prohnilých politicko-korupčních kolejí, v nichž mrtvol (poněkud pochybně) přibývalo, Underwoodovi u moci si servítky nebrali. No a jelikož se vzhledem k obviněním v reálném světě stává pátá sezóna Spaceyho (hereckou i kariérní?) labutí písní, velice lákavé rozestavení figurek (Claire vs. Frank) ze závěru bohužel padá. :-( ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série už je tost experimentující jak se scénáristickým balastem, který nutně po tolika sériích musel přijít, tak i s divákem na druhé straně v kontextu s tím co snese a co už je prostě na hraně. Například reality. Protože House of Cards si mnohdy vyloženě zakládá na tom, že kopíruje aktuální osobnosti světové politické scény a řeší konfilikty z let nedávných. Takže potom nemile překvapí, když člověk vidí totální ptákovinu jako jeden z highlightů. Je to nepříjemné vystřízlivění z faktu, že je to vlastně jenom dobrý seriál. Místy mrazivě realistický, místy filmově náhodny a vykonstruovaný. Pátá série není špatná, ale předešlé byly výrazně lepší. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalo se to, v 5. serii jsem otupel a zacalo mi vlastne byt nejak jedno, co se deje. Zacalo to byt chaoticke (mozna taky proto, ze jsem jiz nebyl tak pozorny). Nejedna situace uz mi prisla i tezko uveritelna a druha tretina serie pro me byla vcelku nezazivna az skoro nudna. Prijde mi, ze uz toho je prilis. Prilis nekalosti v kratkem case a namisto nejake promyslene lsti, je to spis jak maraton a soutez o to, kdo udela jeste neco horsiho. Castokrat to neco horsiho, jsou pritom jen slova, ktera se tak nejak stanou, ale na deni/postavy to nema velky vliv a na obrazovkach z toho taky vetsinou nic nemame a mam dojem, ze to prestava mit vliv i na me sameho. Konec se snazi presvedcit o opaku, ale jako celek pro me zatim nejslabsi serie.. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama