Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To teda ani pro mě není extrémní násilí, brutalita, gore, krev a podobně, všechno ... Přece jen tohle je kravina mezi kravinami. Vykrádačka snad úplně všeho možného, v hrozném prostředí, s příšernými postavami, které se chovají fakt nebetyčně blbě atd. To by ale nevadilo, kdyby se ten film nebral tak vážně!! Nebo nebere?! Já jsem to nepoznal ... Nejdřív se bere vážně, ale pak mi to připomínalo slasherovské parodie 80. let. Jako násilí zde jde do extrému, ale vůbec se sem nehodí, je to jak pěst na oko. Je totálně zbytečné, samoúčelné až trapné. A když už to tak připadalo mě, tak už je to asi fakt extrém ... Od půlky jsem jen kroutil hlavou nepochopením, zda je ten horor tak debilní, nebo jsem debil už i já ... Kdo ví ...?? :-)) (jen pro silné žaludky) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Luxusný, našlápnutý prequel hororovej série Wrong Turn sa osviežujúco presunul do zimného prostredia a po chvíli konkrétne do opusteného sanatória, kde sa počas snehovej búrky ukryje zablúdená partia mladých. Onedlho však zisťujú, že sanatórium má svoju temnú históriu, ktorá je divákovi predstavená už v štýlovom masakri pred úvodnými titulkami a že tu svoje útočisko má trojica zmutovaných, ale šikovných kanibalov. Tí sa novému "jedlu" samozrejme potešia a začnú ho veselo loviť, čím sa začína krvavá zábava pre diváka a srdce hororového fanúšika (alebo aspoň fanúšika tejto série) môže zaplesať. Takže som nadšený; kanibali sa slušne vybláznili, ich stvárnenie a masky boli už tradične fajnové, kamera ničomu neuteká a tak je v ponuke dostatok gore, násilnej zábavy, skvelých nápadov i vydarenej atmosféry, ktoré z filmíku robia výborný, hoci béčkový horor. A aj keď by sa našlo zopár slabších chvíľ a niekomu môže chýbať aj nejaká tá originalita, tak z môjho pohľadu séria celkovo nemá zatiaľ žiadny slabý článok a už teraz sa teším na ďalšie pokračovania. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

ty dva obrovské kiksy (jo, bylo jich tam víc, ale tyhle mě nejvíc praštily do očí), co scénáristé předvedli v závěrečné zhruba půlhodince filmu, jsou prostě neodpustitelné.. opravdu upřímně jsem se při nich smál.. přitom do té doby to bylo s vypnutým mozkem možná i na 3 hvězdy.. když se nad tím ale zpětně zamýšlím, tak to celé bylo neskutečně laciné, debilní a ještě jednou debilní.. zvlášť neustálé ječení všech postav v situacích, kdy dávat o sobě vědět hlasitým řevem na všechny strany, je to nejhorší, co mohou dělat, je známkou vyspělosti celého filmu.. korunu tomu všemu pak nasadí věta "ztratila jsem pohrabáč, musím se vrátit a najít ho, je to dobrá zbraň, potřebujeme ho" jedné z hrdinek ve chvíli, kdy se jim konečně naskytne šance utéci.. bojově zmalované ksichty hlavních hrdinek v závěru jsou pak už jen krásnou sladkoironickou tečkou za celým tímhle představením.. jo a ještě něco - když už tam bylo tolik pěkných bab, chtělo to pořádný kozy.. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zmena prostredia Wrong Turnu prospela, rovnako ako aj nápad s prequelovým poňatím. Vzhľadom k tomu, ako režisér Declan O'Brien, majúci na konte vskutku otrasné filmové tituly, dohubil už tretie pokračovanie Wrong Turnu som mal ku štvorke minimálne očakávania, tie sa však nakoniec nepotvrdili a z môjho pohľadu to bolo uspokojivé. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Miestami dosť béčkové (obzvlášť úvod), s adekvátne inteligentným chovaním postáv, ale zasnežené horské exteriéry a do nich umiestnený cvokhaus sú príjemnou zmenou, obnažených lesbických scén je požehnane, a mordy nesklamú. Ten najšťavnatejší z nich - zdĺhavé porcovanie zaživa - je až perverzne úchylný. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Fotografie různých členů posádky lze vidět ve složkách pro duševně choré. (asxasx)

Reklama

Reklama