Reklama

Reklama

Ďábel v těle

  • USA The Devil Inside (více)
Trailer 1

Isabella (Fernanda Andrade) má trauma. Z její matky se před několika lety tři lidé pokusili v amatérských podmínkách vymést ďábla a ona (nebo zlá bytost v ní) je brutálně připravila o život. Jako mimořádně těžký případ byla ze Spojených států převezena do psychiatrické léčebny v Římě, kde od té doby živoří v neustálém utlumení sedativy. Isabella se rozhodne vyřešit tragickou kapitolu v rodinné historii a v doprovodu kameramana se za matkou vydá, aby zjistila, co se tehdy doopravdy stalo. První setkání po letech ale její trauma ještě víc prohloubí. Matka je očividně nepříčetná a nepoznává ji, a proto se Isabella rozhodne proniknout do tajů exorcismu, aby ji a také sebe zachránila. Seznámí se se dvěma knězi, kteří navštěvují přednášky na vatikánské církevní škole, jež se tomuto temnému oboru věnuje. Ti se jí rozhodnou pomoci a díky tomu se ocitnou v předpokoji míst, kde se dějí věci tak kruté, že se jim lidský mozek zdráhá uvěřit. Oni dostanou šanci vyzkoušet si je na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (255)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Mouchy to mělo, ale nechce se mi jmenovat, protože se mi to líbilo. V kině jsem si to opět užila, i když i já se zastávám tvrzení, že doma se sluchátky v uších je to atmosferičtější, ale světe div se, v kině byl klid. Poslední dobou se mi hodně líbí filmy s exorcistickým námětem, a i tento patří k nim. Čekala jsem opět větší bombu, ale v nýnější době už není snad ani možné, aby všechno bylo podle našich představ. Ten závěr! Bože, zklamání. Ale u těchto filmů už ani jiný závěr vídat nemůžeme. Prostě BUM! ticho, konec, titulky, na shledanou! Ještě další dvě hodiny potom jsem se vztekala :D Edit: Mále jsem vyletěla z kůže. Absolutně nedoporučuji se dívat na TDI s českým dabingem. Když onu matku dabuje Valerie Zavadská, chce se vám spíš smát než se bát. Po druhém zhlédnutí bych musela hodnocení snížit a to nechci, takže jednou stačilo. ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Najrušivejším elementom boli strašne amatérski a nepresvedčiví herci. Inak to zas tak zlé nebolo. Prvá 3/4 bola ľahko stráviteľná a zopár scén z exorcizmu bolo veľmi vydarených. Čím ďalej sa však film blížil ku koncu, klesala aj kvalita a rútila sa do čoraz väčších sračiek. Vďaka bohu za krátku stopáž, ktorá stihla snímok ukončiť skôr, než by spadol do odpadu... ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Filmů o vymítání ďábla je už strašně moc, je to opět neoriginální, nahrávané amatérskou kamerou, takže nekvalitní obraz. Je to velmi zajímavé téma, i zde je podané trochu jinak, než například v Obřadu. Tady je výborná hlavní hrdinka, která chce vlastně zachránit svou matku a pak na to sama doplatí. Je zde ukázáno, že není radno si s něčím zlým zahrávat, protože na to člověk potom může doplatit sám. Rozhodně bych to úplně nezatracovala, má to ode mě 3 hvězdy, jelikož to za ně stálo, bylo to dobré. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o exorcismu, ale báli jste se zeptat. Pokud ty místní zvratky chápu dobře, ve vymítacích filmech by nikdo, ale opravdu nikdo neměl v žádném případě vymítat, protože tohle už kdysi dělal Maks fon Sidol!! Jsem docela zvědav, co tady vyblijete u příštího áčkového rymejku Drákuly, pokud tam náhodou někdo někoho hryzne do krku. No, naštěstí verbal ze zkušeností ví, že v pornu se obvykle jebe a tak to s povýšeneckým výrazem "Tohle už jsem, kurva, někde viděl!" rozhodně do kopru nepošle jenom proto, že vyměnili baby a trochu tomu zvedne rejtynk. Amatérský kameraman má kupodivu stabilní stativ, hezky ostří a nikam nezdrhá, kudlanky vymítají ostopéro, démoni s nasazením posedávají a dělají s postiženými papírové čerty a jiné roztomilé kousky. Čtyři jak víno!! ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo vlastne dosť nudné. Ale tých niekoľko posledných minút to bola naozaj riadna pecka. Teda samozrejme aspoň podľa mňa. Začiatok bol super, joj samá krv... a potom zrazu dáky akože dokument, ktorý dosť dlhú dobu nudil. Filmy, ktoré sú točené ako dokument mám naozaj rada, ale občas som si v duchu vravela, že chcem aby sa konečne začalo niečo diať aj keď úprimne možno som aj bola trochu rada, že sa nič nedeje aspoň som si nenacikala do nohavičiek. Ale tak moc sa teda toho neudialo, možno to prvé vyháňanie a potom ten koniec bola taká lepšia časť filmu. A navyše ten prípad sa naozaj riešil... tak musím dať tie 3* i keď sú to také slabšie ale dám tri lebo možno tomu filmu chcem trochu prilepšiť i keď jedna moja hviezdička toho veľa nespraví. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Uvažovalo sa aj o pokračovaní, kým režisér William Brent Bell nezačal dostávať nenávistné e-maily kvôli koncu filmu. Projekt preto radšej odvolal. (Arsenal83)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 5. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)

Reklama

Reklama