Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Efekty od studia Asylum jsou skvostné, fanoušci je miluji a těší se na ně. Ovšem scéna z tohoto filmu, kdy žralok pod vodou útočí a zuřivě se zakusuje do dětské gumové panenky, je převratná a měla by vejít do dějin filmových efektů (zisk Oskara?). Znalci nemohou ocenit jinak, než plným počtem - 100 %. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Dá se benzín odpálit ? Tenhle dialog mě snad dostal nejvíc z celýho hororu.. Ze začátku jsem si říkal jo to vypadá na dobrý C jenže pak to šlo z kopce a už mě to nějak odradilo.. Nevím proč ale nějak mi připadlo že žralok ve vodě vypadal jinak než nad vodou.. Zabavil jsem se ale ne na dlouho.. Z původních 4* které jsem chtěl dát dávám lepší 3*.. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Díky Bohu! Civilizace!“ Na dvojhlavého žraloka jsem se opravdu těšil. Doufal jsem, že dostanu kvalitní porci akční zábavy a mizerných hereckých výkonů. Dostalo se mi však pouze toho druhého. Místo herců a hereček se objevují modelové a modelky, takže se žádné velké hraní nekoná, ale to mi v tomto žánru vůbec nevadí. Co mi ale hodně vadilo, byl doslova zběsilý střih, který mě provázel celým filmem. Střihač se evidentně zcela utrhnul ze řetězu, takže záběr střídá záběr v rychlém tempu, ačkoliv mezi nimi nedochází k žádnému posunu. Výsledek je hrozně nudná a natahovaná akce. Příště by to chtělo trochu svěžejší zpracování. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Náhodou mezi ostatníma shitžralokama a jinejma zmutovanýma potvorama je to slušná práce. Žralok je celkem slušně zpracovanej a neherci se snažej i trošku hrát na úrovni a to je co říct. Jen občas nějaké scény a záběry jsou extrémě nelogický a útoky žraloka (a že jich je nečekaně hodně) jsou graficky taky hodně slabý, musí se hold šetřit. Hvězdičku za stále krásnou Carmen, která se sakra PĚKNĚ vystavuje (ne nahá). 37% ()

kratina 

všechny recenze uživatele

Takhle to asi dopadá, když scénář napíše lidský mutant - dvojhlavý scenárista. Potřeboval bych něco vysvětlit. Když na mě na moři zpoza útesu vyběhne žralok a slupne mě k svačině, on je nějaký zásadní rozdíl v tom, jestli měl jednu nebo dvě hlavy? Víc hlav = větší hrůza? Ani náhodou, vy blbouni z Asylum! Víc by mě vyděsila dvojhlavá tchýně, když už. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama