Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (265)

tron 

všechny recenze uživatele

O dosť iné, ako jednotka (ktorej som svojho času dal 80%). Beznádejná a realistická atmosféra je preč a stala sa z toho gore show. Z niektorých krvavých scén mi nebolo dobre, je to vážne miestami dosť drsné. Logika tvorcom nehovorí absolútne nič (s takým vysokým skóre vrážd by mu na to dávno prišli alebo: v noci vás prepadne chlap, zabodne do vášho milenca nôž veľký ako Amerika a vy samozrejme nezačnete utekať do divočiny, ale k milencovi a tým pádom k vrahovi) a scenár je v podstate len akýmsi poviedkovým zlepencom. Negatívne hodnotím prítomnosť čierneho humoru - na rozdiel od smrteľne vážnej jednotky je to v tomto smere zošup dole, do hororov sa podľa mňa humor nehodí. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tak takhle ano, samoúčelná vybíjená okořeněná černým humorem a nic jiného, přesně můj šálek čaje. Mick Taylor zvedá laťku, kterou kdysi odložili Mike Myers, Freddy Krueger či Jason Voorhees a já jen doufám, že to nebylo jeho poslední vystoupení a přeju mu hodně štěstí v další bohulibé činnosti vedoucí k očistě Austrálie od nadměrného turistického ruchu. Díky, Micku ! ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

V pokračovaní tvorca jednotky vynechal mysterióznu atmosféru pôvodného filmu a do popredia posunul ústrednú postavu "austrálskeho patriota". Výživná porcovačka a psychická tortúra napodiv nabrali až groteskné rysy a treba uznať, že nuda rozhodne nehrozí. Napriek tomu dávam o hviezdičku menej, pretože občas už tej krvi bolo až príliš. (12.3.2019) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nač čekat na rozjezd, když film může chytit náboj v prvních minutách. Wolf Creek má své mouchy, spoustu nelogičností a občas nesmyslné chování postav, ale těch kladů je také spoustu. Hlavně náboj a dobrý děj, který moc času na vydechnutí nedá. Největší klad považuji Johna Jarratta, který jako psychopat byl fantastický! Po průměrné jedničce přichází nečekaně hodně nadprůměrný druhý díl .. 7/10 = 75% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Zdaleka to není perfektní, že bych skákal nadšením 2 metry do vzduchu, ale jsem velmi spokojený a příjemně překvapený, jak se režisér McLean posunul dopředu a určitě o sobě dá brzo vědět i za oceánem, o tom nepochybuju. Sice se ve filmu neděje nic nového, co bychom my fanoušci už neznali, ale herecká genialita Jarratteho a velmi vyzrálý režisérský um McLeana z toho dělá jeden z nejlepších hororů roku 2013 a jeden z nejlepších pokračování hororů vůbec. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Když Mick (John Jarratt) táhne policistu, je slyšet, jak říká: „To bude stačit, prase.“ Jedná se o odkaz na film Babe - galantní prasátko (1995), kde tato věta také zazní. (ČSFD)
  • Kolem 48:50 jedou Jeep a kamion po pravé straně silnice. V dalším bezprostředním záběru jsou obě vozidla na levé straně silnice. (Johnny.ARN)
  • Když Paula (Ryan Corr) pronásledují v jeho džípu, ohlédne se a nekontrolovatelně se směje, protože si myslí, že Mickovi (John Jarratt) unikl, dokud mu nepraskne pneumatika. To je velmi podobné scéně z filmu Wolf Creek (2005), kdy si Kristy (Kestie Morassi) myslí, že Mickovi utekla, a nekontrolovatelně se směje – dokud jí neprostřelí pneumatiku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama