Reklama

Reklama

Poslední dny na Marsu

  • Velká Británie The Last Days on Mars (více)
Trailer

Měl to být poslední den jejich mise na Marsu, jenže poté, co se jeden ze členů týmu vydá na neschválenou expedici, to možná bude i poslední den jejich života... (Czexx)

Videa (3)

Trailer

Recenze (381)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se od prvního traileru na film těšil , tak jsem neuvěřitelně zklamán,jak slabé to bylo. Po celý film jsem měl problémy se vcítit do děje, do postav, nic to se mnou neudělalo, necítil jsem napětí,nespotil jsem si prdel, prostě jsem jen smutně koukal a čekal na konec a to je při tomhle žánru u mě neodpustitelné, ještě k tomu,když jsem se chvílema i nudil. Škoda, za mě jen průměr. 60% ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Poslední den na Marsu může stát pěkně za hovno, když posádku začne obtěžovat nějaká zkurvená mimozemská chlamydie. Chvilku to sice vypadá, že by na ní mohla zabrat antibiotika z palubní lékarničky, ale nakonec se to zase musí pořešit klasicky - silou. No ne že by tahle scifi přišla s něčím novým. Výcuc všech možných vesmírných klišé plus otravně třaslavá kamera, která hlavně v závěru zhoršuje ještě i tak špatnou viditelnost a orientaci v písečné bouři. A zase ten konec ve stylu: frajer krouží po orbitě a domyslete si, jak to dopadne. No kdepak už jsme to asi viděli. Akorát že s Ripleyovou to byla o pět levelů větší zábava. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

z velkého potenciálu, který je z filmu cítit v prvních desítkách minut (během těch chvil si nejde nevzpomenout na nedávnou sci-fi pecku Europa Report), se nakonec vyklube dost debilní bakteriální vyvražďovačka, kterou nezachrání ani (za ty peníze) velmi slušný vizuál.. ty nejslabší 3* ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film mě velmi nadchnul už i trailerem,který jsem viděl asi před měsícem.Ale když jsem pak začal pozorovat,jak rapidně jde hodnocení tohoto filmu dolů,začal sem se strachovat,že by to mohla být třeba i blbost.Po zkouknutí ale říkám,že to byl výborný film.Atmosféra na vás doléhala už od prvních minut.Dále skvělá kulisa a dobře propracované prostředí a různé technické věci.Možná,že příběh byl takový jednoduchý a ničím vyjímečný,ale mně to stačilo a byl jsem potěšen.Pro mě to určitě propadák nebyl.Hodnocení:75%.P.S.Velmi se těším i na Europu Report,která také vypadá zajímavě. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NIKDY NEUVIDÍŠ DOMOV…“ /// Někoho napadlo, že točit sci-fi vyjde levněji, než točit třeba.. třeba… no to je jedno. Stačí trochu CGI, kulisy a posádka schopná vyloudit nějakou emoci. Levně neznamená vždycky špatně (soráč, nic jinýho mně teď nenapadá…). Tady to taky jde, než začne veškerý sci-fi ustupovat hororu. Nevadí mi, že běhaj po Marsu jak po nějaký pláži. Nejsu vodborník z NASA. Štve mě, že příběh recykluje dávno vymyšlený a vlastně se řeší naprostá píčovina a ještě k tomu debilně. Bez emocí a překvapení. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Povídku ,,The Animators“, kterou v roce 1975 napsal Sydney J. Bounds, neznám. 2.) Mým snem je vidět zombíka na Marsu. 3.) Thx za titule ,,topr harley“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Scenárista Clive Dawson se snažil zůstat věrný původní povídce "The Animators" Sydneyho J. Boundse. V původní předloze však figurovala posádka o 6 mužích, zatímco ve filmu se objevily navíc dvě ženy. (Dr Lizal)
  • Natáčení snímku probíhalo převážně v oblastech Jordánska, státu v oblasti Blízkého východu. (Conspi)
  • Romola Garai je velká milovnice sci-fi žánru, avšak průběh natáčení okomentovala: "Nošení skafandru je stejné jako nosit korzet. Je to stejně nepříjemné." (Dr Lizal)

Související novinky

Festival sci-fi filmů

Festival sci-fi filmů

07.03.2014

Lákají vás neprobádané hlubiny vesmíru? Rádi přemýšlíte o tom, jak by mohla vypadat budoucnost lidstva? Pak by vám neměl uniknout první ročník festivalu sci-fi filmů Future Gate. V pražském kině Bio… (více)

Reklama

Reklama