Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Musím vyjádřit velké uznání filmařům, kterým se podařilo natočit hoďku a půl dlouhou automobilovou honičku tak napínavě, že při ní nevystříkla ani kapka adrenalinu. Ale na druhou stranu nudy a všelijakých pitomin se do filmu podařilo natlačit přesně tolik, kolik vyžadovala filmařská velmoc zvaná Bulharsko. Kdyby si měl vybrat mezi druhou projekcí a devadesátiminitovým exkluzivním pobytem v péči Jigsawa, tak asi zvolím film, ale nebude to snadná volba. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi Závod s časem nepřišel tak debilní, jak to tu někteří tvrdí. Možná to není nejchytřejší film na světě, ale zároveň má v sobě tolik adrenalinu, že by si z něj obyvatelstvo jednoho města mohlo tenkou břitvou ukrajovat a pořád by zbylo. Ethan Hawke sice nestíhá moc hrát, ale za to výborně řídí. Selena Gomez umí spíš srát, než hrát, ale také si na ní zvyknete. Všechny nelogičnosti a nesmysly ve filmu jsou pak naprosto zbytečné, protože tohle je naprosto ultimátní adrenalinem nasáklá honička bulgarskou Varnou, která mě těch 85 minut naprosto jednoduše zabavila a svůj účel si tak splnila. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $10,501,938Tržby Celosvetovo $11,813,989▐ prestrelené na plnej čiare, béčko ktoré nemá čo ponúknuť okrem bezduchých naháňačiek na autách, zlé obsadenie a réžia bez nejakého hmatateľného štýlu, dosť zlé /15%/ ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Ježiši, to mohl být tak dobrý film a oni to úplně domrvili. Fakt nevím, jestli na tom má podíl i režie, protože chvilkami mi to přišlo dobře poskládané a dost se mi líbil pohled z přední kapoty auta při poslední honičce. Kdežto scénáristy bych proliskal fest. To si ze mě už jako děláte prdel?! Se divím, že vám to Ethan neomlátil o ksicht, když si to poprvé přečetl. Selena to nehrála úplně špatně, ale doslova mě tam taková postava štvala a ty blbé kecy co měla, prej vzdělání. No ale co tu hraje negativní prim je stará známá logika, nebo řekněme v tomto případě fyzika... už kdybych se měl zarážet nad tím, jak trapné webkamery vydrží na autě, když ho permanentně demoluje nebo hlavně, že vyhodí do luftu elektrárnu, ale světla je všude kotel atd. Ještě jsem tomu v průběhu dával šance, protože námět se mi fakt líbil, ale když ta trapka jakože přepla kameru z uzavřeného okruhu na živé vysílání jen tím, že po ní chvíli šudlila prsty, tak to se na mě nezlobte, ale to je ta největší ch*jovina co jsem ve filmu viděl za poslední roky, ne-li vůbec. Vím, že je to béčkový akčňák,kterému se dá lecos odpustit, ale totálně se opomíjeli důsledky řádění po městě. Reakce policajtů, kteří ztrácí jedno auto za druhým, byly jak kdyby jste 6ti leté holce sebrali lízátko. Závěr ke všemu ztrácel pointu a to vyvrcholení poslední honičky bylo taky dost pochybné. ... SA ... Naprostý souhlas s TeeAge ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Při jedné z posledních akčních scén na vlakovém nádraží přijde Mustang o svoje jedno zpětné zrcátko. Následuje dialog mezi hlavní dvojicí a zrcátko je na svém místě. Ke konci při scéně v hangáru však opět zrcátko Mustangu shází. (Ouwen)
  • Film byl uveden do kin pod názvem Speed Demon. (Cheeker)

Reklama

Reklama