Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi Závod s časem nepřišel tak debilní, jak to tu někteří tvrdí. Možná to není nejchytřejší film na světě, ale zároveň má v sobě tolik adrenalinu, že by si z něj obyvatelstvo jednoho města mohlo tenkou břitvou ukrajovat a pořád by zbylo. Ethan Hawke sice nestíhá moc hrát, ale za to výborně řídí. Selena Gomez umí spíš srát, než hrát, ale také si na ní zvyknete. Všechny nelogičnosti a nesmysly ve filmu jsou pak naprosto zbytečné, protože tohle je naprosto ultimátní adrenalinem nasáklá honička bulgarskou Varnou, která mě těch 85 minut naprosto jednoduše zabavila a svůj účel si tak splnila. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Ethan Hawke se naprosto nesmyslně zaprodal týhle ultimátní sračce, která má příběh horší než libovolná hra Need for Speed vydaná po roce 2000. Celý je to o tom, že někdo unese jeho ženu a výměnou dostane nezničitelný Shelby Mustang s kamerama uvnitř i zvenku auta, takže ten zlej padouch (Voightova držka) z toho má vlastní reality show. No a nutí Hawka dělat nějaký píčoviny (jezdit plnou rychlostí o Vánocích v parku, honit se s policajtama ve stylu Kobry 11 atd.). Do toho všeho je tam ještě Selena Gomez jako hackerka s iPadem a černýma nehtama (protože černý nehty jsou známka punku), která tam prudí a pak Hawkovi pomáhá. Přestože padouch (Voightova držka) má na autě namontovaný kamery a mikrofony, tak si nevšimne, že Hawke se Selenou nakonec přestanou poslouchat a zmaří mu plán krádeže harddisků Pornhubu, čímž ho dostanou nečekaně do kouta. Ten film je samozřejmě naprosto debilní i mimo (neexistující) příběh, po technický i logický stránce jakbysmet. Hawke jezdí plnou rychlostí parkem, kluzištěm, po schodech a přesto nesrazí jedinýho člověka. S autem tam bourá stánky, kulisy a podia, skáče ze schodů a po schodech, bourá ostatní auta, jezdí výbuchama a v jedný konkrétní scéně si viditelně urazí zrcátko - přesto o dva záběry později je auto skoro jako nový, včetně novýho zrcátka. Nebo když padouch unese tlustou Selenu - tak ona mu telefonuje a prozrazuje pozici, natáčí to a mluví do kamery, a únosci s ní v autě o tom nevědí. No, ačkoliv se s Malarkeym obvykle +/- shodnu, tentokrát je to krok úplně vedle - adrenalinová honička mě bavila asi prvních 5 minut, potom už to bylo jen jako obrázková knížka s jednorožcem, kterou dostal Homer Simpson od svý dcery k narozeninám - je to hezký, Lízo, ale už jsem to viděl. Koho by bavilo 80 minut jíst furt dokola krupicovou kaši. ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Zdejší komentáře hodnotících "elit" bych si nechal zarámovat a poslat do vesmíru, ať jiné světy vědí, jak umíme být hloupí. Nicméně teď ten můj. Film, ve kterém je hlavní hrdina Ford Mustang Shelby SuperSnake. Nádherné auto. Ale k té, prý laciné, kameře. Ta byla velice chytrá a fantasticky sestříhaná. S málem peněz jsme tak dostali uvěřitelně celistvý zážitek. Vnitřní web kamery tomu dodávali šmrnc. Honičky byly dost dobře natočené a jediné, co filmu chybělo, byla coolovost postav, jinak by se mohlo jít Rychle a Zběsile bodnout. Nakonec to jediné, co mě naštvalo, byl konec. To jsem vůbec nečekal. Ale jinak? Wow...žádná nuda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $10,501,938Tržby Celosvetovo $11,813,989▐ prestrelené na plnej čiare, béčko ktoré nemá čo ponúknuť okrem bezduchých naháňačiek na autách, zlé obsadenie a réžia bez nejakého hmatateľného štýlu, dosť zlé /15%/ ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Náhodou je Getaway povedená akční jízda, která uteče jak voda. Je to čistě akční filmová honička, od který nelze nic jinýho čekat. Hlavní hrdina je uvěřitelnej, vyklepanej ze ztráty svojí manželky, kterou unesli nezníámí šmejdi. Horší už to je s mladou hackerkou, která mi nesedla chováním. Hlavní jsou zde pěkný reálný honičky, točený mnohdy nepřehlednou kamerou. Celkově je to ale paradni filmek na odreagování, od kterýho asi neakční fandové vůbec nic nedostanou. No my fadové Shelbyho hodně. Za mě 86% :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Původně bylo oznámeno, že se jedná o remaku filmu Útěk (1972), ve skutečnosti se však jedná o originální příběh. (Neffy)
  • Väčšina filmu bola natáčaná v noci v Bulharsku pri teplotách -8°C a nižších, pričom niekedy aj snežilo. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama