Reklama

Reklama

Vetřelec: Covenant

  • USA Alien: Covenant (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímkem Vetřelec: Covenant se režisér Ridley Scott vrací do vesmíru, který sám stvořil ve Vetřelci, prvním filmu věnovaném nejstrašnějšímu mimozemskému monstru filmové historie. V nejnovější a ještě děsivější kapitole se připravuje posádka vesmírné lodi Covenant kolonizovat vzdálenou planetu na druhé straně galaxie. Nový svět, který nečekaně objeví, se jim z počátku zdá být dosud nezmapovaným idylickým rájem. Ve skutečnosti je to ale temný a brutální svět, jehož hrůzy si nikdo z členů posádky nedokázal představit ani v těch nejhorších představách. Když se tito vesmírní poutníci ocitnou tváří v tvář smrtícímu monstru, nezbývá jim nic jiného než se aspoň pokusit o zoufalý únik z tohoto zdánlivého ráje proměněného ve skutečné peklo. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

jo to je fakt. V tomhle má AC také potíž. Fassbender jede takovou ligu, že všechny okolo přehrává. Co si budeme nalhávat, tak hlavní herečka je nevýrazná. Velký počet vedlejších postav a jejich rychlá smrt způsobí to, že si člověk těžko zapamatuje jejich ksicht, natož jméno :) 

To Prometheus měl ksichtem výraznější postavy/herce.

na příspěvěk reagoval martess

Demonic189

Demonic189 (hodnocení, recenze)

martess

"nerozumiem prečo ta to až na tolko hneva" - nerozumieš preto, lebo si hlupy kokot a všetko si vykladaš po svojom :) "planeta bola vybrana a zabezpečena" :D Jasné, planéta vzdialená od Zeme svetelné roky...ty si ozaj pošuk...vypínaj rýchlo internet a PC, lebo to čo tu mlieš už druhý deň je ozaj na psychiatriu. 

na příspěvěk reagoval martess

martess

martess (hodnocení, recenze)

Gladiator15 , Demonic189

Gladiator15: Chapem ale oni nepomohlo by im to. V Prometheovi to bolo tak že David nakazil Hollowaya a Milburne aj keby sa tej potvori nechytil tak by na nich zautočila a teda ani ľudska inteligencia by ich nezachranila. A v Covenantovi sa tie spory vedeli sami pohybovať čiže stačilo na ne stupiť a bolo by jedno čo by mali na sebe. Možno ani nemali skafandre na lodi prečo by  aj planeta na ktoru išli bola vybrana a zabezpečena. Každopadne suhlasim keby sa tieto detajli odstanili lahšie by sa na ten film pozeralo len nerozumiem prečo ta to až na tolko hneva.

 

Demonic189: Alebo niekto je intlektualne v minulosti a nema vlastnu hlavu preto medzi jeho oblubene filmy patria same kultove srašky ktore sa nezhoduju na žanre. SS ma pobavilo nesiel som sa tam intelektualne obohacovat pozeral som na to tak ako ty pozeras na vsetky filmy a teda s vypnutym mozgom a ešte k tomu naliaty preto mam k tomu taky pozitivny vztah. Novšie filmy mam radšej vyzeraju lepšie je tam lepšia hudba a vzhladom na to že ja preferujem sci fi tak je to aj lepši zažitok. Neriešim CGI neriesim hercov lebo to by som potom nevidel ani jedneho z povodnej seria votrelca riešim to že konečne sa dej netoči len okolo prišery ktora tupo nahana a likviduje bandu ľudi. Konečne to ma aj nejaku hlbšiu myslienku ale teraz uz zachadzam to vôd ktore su tebe nezname. Kedy si naposledy myslel?

na příspěvěk reagoval Demonic189

Mahavishnu

Mahavishnu (hodnocení, recenze)

Bluntman

Áno, to som myslel. Ale podľa mňa ani zďaleka nie sú všetky citace a odkazy osvětleny. Keď budem mať v ruke BD, tak sa pokúsim dať dohromady menší zoznam. Som zvedavý, čo na mňa vyskočí len zo samotného Miltona.

Demonic189

Demonic189 (hodnocení, recenze)

martess

Ty ani nepozeraj prvého Predatora, pri pohľade na tú hordu svalov, ta asi bude riadne svrbieť anus :) Jednoducho to možeme uzavriet tak , že väčšina má rada staré klasiky, kedy sme boli všetci ešte hlúpi ( :-D :-D :-D :-D) a ty nové sračky plné zlých hercov a CGI efektov. Bodka. Teraz si choď zapnúť Suicide Squad a odbav sa...TOMAS.MALO: teraz maš na mysli to video čo som sem postol? :) 

na příspěvěk reagoval martess

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

martess

Dobre, ja nehovorím o situácií pod stresom, tam je to celkom pochopiteľné, že človek skratuje. Ale ako som vravel, už od promethea, sa musia tie postavy všetkého dotýkať a dobre že nie aj olizovať. Ale ja to nevyčítam tým postavám, ja to vyčítam scenáristom, že sú tak leniví, a neprídu s niečim lepším ako postavy nakaziť či zabiť. Niečo, kde by proste fakt zaúradoval ľudský faktor a nie ľudská demencia.

na příspěvěk reagoval martess

Uživatel Gladiator15 smazal svůj příspěvek.

martess

martess (hodnocení, recenze)

SsgtJira

Najprv sa mi ta scena neskutočne pačila ale potom som bol rad že ju dali preč lebo to tak dava väčši zmysel

martess

martess (hodnocení, recenze)

Gladiator15

ako mysliš hlupe definuj mi to prosim pre mna je hlupa napriklad argumentacia Dementica189. Lebo hlupy môžeš byť dočasne napriklad ked si pod stresom v krizovej situaci a vtedy je to akceptovatelne vtedy sme všetci hlupi. Ale potom možeš byť aj hlupy cely život a to už je horšie

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Gladiator15

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Tak ale vieš no... Dávid experimentoval s DNA, možno ho zlúčil aj s titánom :-D

Btw, není hlúpe, že Walter sa vedel regenerovať, ale Bishop v ani jednom filme nie? :-D

Uživatel martess smazal svůj příspěvek.

martess

martess (hodnocení, recenze)

Demonic189

Ok dvojica gayov ty si tam mal celu tlupu :D "už si tě někdy spletli s chlapem?" to už je len hlaška hadam že tvoje IQ je nižšie ako tvoje vek aj to sa bojim že ta pochvalujem. A inak teba si niekedy milia s ludskou bytostou?

na příspěvěk reagoval Demonic189

martess

martess (hodnocení, recenze)

Neskutočne si protirečite. Jediný rozdiel medzi covenantom a votrelcami je ten že keď ste pozerali votrelcov poprve boli ste ešte hlupí a ide o prvy dojem. Ja si pamatam mena možno dvoch marinakov a ak si vy pamatate viac tak to len preto lebo ste to videli už sto krat s uslintanou papulou. Už len tak nerozumiem čo je tak desive na profesionalnych vojakoch a čo bolo inteligentne na ich spravani ked polovina z nich poskapinala hned pri prvom kontakte. Keby niekto natočil Votrelcov teraz malo by to horšie hodnotenie ako covenant aj keby to drzalo aidovizualne s dobou, Je to sračka kedy clovek vypne hlavu ap ozera na blikajuce zbrane. Postavy ju rovnake a vsetky tupo napisane. Scenar je striedanie strilania umierania a skovavania sa je to proste šrot ale je to stary šrot preto si ho pochvalujete, A prosim pekne Covenant ma 66% to stale znamena ža sa to viac ľudom pačilo ako nie tak keď už tu niekto ide kydať hnoj nech si uvedomi že zastupuje menšinu a nepiše tu v štatistikach ktore su mimo ako Dementic189. Nikto od vas nežiada aby ste sa bali za všetky postavy čo je to vôbec za nonsense čo si tu vymyslate?! kolko filmov a horrorov ma daleko viac postav ktore nepoznate a bojite sa pri nich. Ak sa potrebujete zoznamit s postavou len aby ste precitili jej strach tak nieco nie je v poriadku s vami nie s filmom. Ak už tu chce niekto pi*ovať proti väčšinovemu nazoru nech si aspoň najde riadne argumenty ako Bluntman a nie dookola si tu optierat usta o nieco co tu padlo 100 krat a 100 sa to vysvetlilo. Čudujem sa že nikto nenadava na skutočne chyby toho filmu napriklad do ako sa zazračne všade objavi naradie ktore je treba alebo ako to že David vydržal tak dlho funkčný alebo ako je možne že votrelec za par sekund narastie bez konzumacie akejkolvek stravy? toto su realne pi*oviny a nie že postav je vela a su hlupe... nonsense

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Demonic189

Demonic189 (hodnocení, recenze)

martess

Radšej dennodenné honenie nad upotenou Vasquezovou a hláškami typu "už si tě někdy spletli s chlapem?" ako onanovanie nad dementnou posádkou bez štipky charizmy a pôvabu. Jáááj, zabudol som. Bola tam dvojica gayou, určite tvoje najoblúbenejšie postavy že? Akože sa volali? Pomôž mi, isto to budeš vedieť... A robotie posinky, mňam, to je material! 

na příspěvěk reagoval martess, martess

Uživatel martess smazal svůj příspěvek.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Mahavishnu

Mahavishnu: Myslíš tuhle část: "je to ukázkový midcult, dílo blafující hloubku (všechny citace a odkazy musí být osvětleny, témata ze sci-fi literatury - sní androidi o elektronických ovečkách? atd. - jsou neuvěřitelným způsobem banalizována)"? Tím jsem narážel na doslovnost toho díla, které se nespoléhá na znalost publika, protože různé odkazy jsou záhy osvětleny (včetně narážek na historické osobnosti, literární aj. díla apod.). Ukázková je v tomto ohledu práce s Wagnerem, v prologu tvoření, v závěru v narážce na něj stejná skladba, kterou si lze vzhledem k názvu velmi, velmi snadno vyložit s ohledem na Davidovo konání. 

 

Darkray: Nechce se mi reagovat na překroucení či nepochopení toho, co jsem psal. 

na příspěvěk reagoval Mahavishnu

Příspěvek byl smazán administrátorem.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Scott vyhořel.Pro mě(kdysi)jako velkého jeho fandy,to bylo trpké zjištění.Za posledních 10 let nenatočil nic,co by za to stálo.Alespoň pro mě.

Sssiksseilor

Sssiksseilor (hodnocení, recenze)

Potom si uvědom, že jsou i tací, kteří i přesto, že původní 'The Thing' maji stále oblíbenější, tak jim onen prequel nijak výrazně nevadil a to samé platí u 'Prometheus' a 'Covenant'. Z pohledu někerých stvořil Ridley Scott těmito snímky své nejlepší výtvory. A nelze ani v nejmenším tvrdit, že by takovéto výroky plynuly z hlav občasných diváků. Někdy je zkrátka lepší, to nechat být. Vždyť si vždy můžeš začít slibovat něco velkolepého od něčeho dalšího; výběr je široký...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sssiksseilor

Sssiksseilor (hodnocení, recenze)

Takže tvá představa musela být specifická a ne jiná, když film je jiný a tobě nesedí. Vem si, že i všema opěvovaní 'Aliens', jsou špíny plné - stačí pouze hledat, ale proč by to ostatní dělali, když se jim to v základu tak líbí a proč bych to dělal Já, když je mi to úplně fuk. Sic se jedná stále o díl, který jsem doposavad viděl nejvíce, tak ta zakrslá uřvaná pipina především, to musí snad každému slyšícímu otrávit.

Demonic189

Demonic189 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Aj mne sa to "páči". Ak si dobre pamatám, vo filme to bolo presne tak isto :) Bavíme sa o filme Ridleyho Scotta s rozpočtom 111 mil. dolárov....facepalm

Související novinky

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

Fede Alvarez natočí nového Vetřelce

05.03.2022

Zatímco plánovaný vetřelčí seriál pro kanál FX je stále v přípravách a jeho natáčení by mělo začít v roce 2023, kolem vzniku nových celovečerních filmů této franšízy panuje složitá situace. Stále se… (více)

RoboCop přišel o režiséra

RoboCop přišel o režiséra

16.08.2019

Režisér filmů Elysium a především chváleného District 9 Neill Blomkamp se té smůly nezbaví. Jeho pokračování Vetřelce se Sigourney Weaver bylo zaříznuto poté, co se Ridley Scott rozhodl pokračovat ve… (více)

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

Chystá Ridley Scott dalšího Vetřelce?

01.06.2019

Vetřelec minulý týden oslavil 40. výročí a v rámci oslav došlo i na rozhovor se samotným tvůrcem ikonického hororu Ridley Scottem (Černý jestřáb sestřelen, Konzultant). V něm pak Scott mimo jiné… (více)

O čem by byl další Vetřelec?

O čem by byl další Vetřelec?

15.11.2018

Pokud jste viděli poslední filmy z vetřelčí série od režiséra Ridleyho Scotta (Marťan, Gladiátor), pak je vám nejspíš jasné, že měl slavný tvůrce pro svoji temnou sci-fi ságu ještě velké plány. V… (více)

Reklama

Reklama