Reklama

Reklama

T2 Trainspotting

  • Velká Británie T2 Trainspotting (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na počátku byla příležitost... a pak přišla zrada. Uplynulo dvacet let. Mnohé se změnilo, ale stejně tak zůstalo mnohé při starém. Mark Renton (Ewan McGregor) se vrací na jediné místo, které mu kdy bylo domovem. Čekají tu na něj: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) a Begbie (Robert Carlyle). Očekávají ho i další staří známí: smutek, ztráta, radost, pomsta, nenávist, přátelství, láska, touha, strach, výčitky, heroin, sebedestrukce a smrtelné nebezpečí, ti všichni stojí ve frontě, aby ho uvítali a společně to všichni naplno rozjeli. (Falcon)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Super trailer. Je to tam. Citit tam tu skvelu atmosferu, ktoru mala jednotka. Tesim sa.

na příspěvěk reagoval Martin741

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Dvakrát do stejného rauše nevstoupíš, bude to sračka o mužích v krizi středního věku, pseudodrama, pseudokomedie, nádoba bez obsahu. Jak píše hororový expert Psychor, fiasko.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Již v únoru? Vypadá to hodně dobře, jen teda nemuseli naznačit, že někdo zemře a budou ho pohřbívat v lese.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

No nechci to zakřiknout, ale myslím, že už vím, co pro mě bude filmem roku 2017.

Ten Carlyle je pořád takovej zabiják :-))

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Fenk

U Spojení Vondra - McGregor, Podhůrský - Carlyle, Sobotka - Lee Miller by neměl být žádný problém je sehnat, aby nadabovali pokračování, ale Marek Pavlovský, který dabovala Bremnera, se už dlouhodobě herectví, potažmo dabingu nevěnuje, takže tam s největší pravděpodobností bude nový dabér

Aiden

Aiden (hodnocení, recenze)

Member Trainspotting? Oh, I member! Vyzerá to tak trochu na syndróm J.J. Abramsa. :D

na příspěvěk reagoval Kelťák

Uživatel mode100 smazal svůj příspěvek.

Zangief

Zangief (hodnocení, recenze)

Kniha byla dobrá sranda:) takže jsem zvědav na zfilmování. Třeba Sviňák mi úplně 2x na plátně nesedl, ale kniha byla špička

KHkomiks

KHkomiks (hodnocení, recenze)

Wohoou, čtyři měsíce do premiéry,uz ani ne a ještě žádný trailer...asi nám ještě nechtějí nic ukázat...Ale těším se na to už čtyři roky :-( tak už to bude jen chvile

Uživatel Kaufman smazal svůj příspěvek.

Wade W.

Wade W. (hodnocení, recenze)

Kaufman

Nemá dôležitú rolu, maximálne je tam len kvôli jej obnovenému vzťahu s Rentonom.Skôr mi to pripadá že ju tam Welsh pripísal len kvôli tomu že keď sfilmujú aj toto pokračovanie, tak to bude aj nadväzovať na film Trainspotting, kde bola Rentonova jediná holka.  Musel si myslieť asi Nikki ktorá tam bola ako jedna z hlavných "rozprávač deja " postáv. No súhlasím že niektoré veci pravdepodobne vynechajú, kedže sú dosť drsné ako tú spoločnú časť Spuda a Chizziho cez jeden taký obyčajný večer alebo i mnoho tích bitiek, vrážd a podobne ktoré robili iné nemenované postavy. Lebo Welsh to pravdepodobne sfilmuje znova do takej mierne komediálnejšej podoby, ako bol prvý Trainspotting. Ale celkom som zvedavý či úvodná scéna bude znova ako Renton uteká pred niečím (pravdepodobne pred Begbim :D)  ako pri prvom diely,aspoň podla fotiek to tak zatiaľ vyzerá.

na příspěvěk reagoval Kaufman

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Trainspotting 2 potvrzen

Trainspotting 2 potvrzen

06.12.2015

Danny Boyle (Sunshine) vypustil do kin Stevea Jobse a začíná se soustředit na svůj další projekt, pokračování Trainspottingu. Dlouho se předpokládalo, že půjde o adaptaci knižního sequelu od Irvinea… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama