Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Prokletí

  • USA Paranormal Activity: The Marked Ones (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jesse (Andrew Jacobs) právě dostudoval střední školu a ocitl se na prahu typické prázdninové nudy. Během zoufalého hledání jakéhokoliv rozptýlení uslyší z větrací šachty podivný hluk z bytu o patro níž. S kamarádem „pošlou na průzkum" zapnutou videokameru, která zaznamená bizarní rituál. Z bizarního se stane děsivé, když obyvatelka onoho bytu náhle zemře a vzhledem k přítomnosti policistů na místě činu rozhodně ne přirozenou cestou. Zvědavost u kluků zvítězí nad pudem sebezáchovy a policejním páskám navzdory se rozhodnou sousedčin byt prohlédnout. Jako suvenýr si Jesse z expedice odnese podivné kousnutí, po kterém už jeho život nikdy nebude stejný jako předtím. Stejně jako životy těch, kteří se mu budou snažit pomoci. Podle režiséra Christophera Landona, který má na svědomí scénáře předchozích tří dílů, je toto volné pokračování jakýmsi bratrancem slavné hororové série. Do té doby fádní a nezajímavý osud hlavního hrdiny se vinou jeho zvědavosti nečekaně protne s tragickou historií postav předchozích dílů. Od tohoto protnutí vše půjde už jenom z kopce a na divácích bude, aby prudký nával filmového děsu přežili až do konce. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Bonaci

Ja si to ujit asi nenecham, premiera uz v 17:30 u nas. Zatim celkem rozporuplny hodnoceni, ale trailer zatim v pohode, takze hlavne at to ma nejakou atmosferu...

na příspěvěk reagoval Bonaci

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Rozpočet to má 5 milionů dolarů a už to vydělalo něco málo přes 8... Podle hodnocení to nebude taková kravina jako čtyřka, ta byla dokonce v černým, když proběhlá novinářská projekce.

na příspěvěk reagoval maluti

Fox96

Fox96 (hodnocení, recenze)

yinloveyang

Jo, jak do nich střílel a oni odlítali. To byla úžasná scéna, celkem taková vtipná.

I když je pravda, že  sci-fi z toho dělat nemuseli no.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

SPOILERY PRO TY CO FILM NEVIDELI!!!!!!!!! Takze to vypada ze paranormal activity se nam zmenila v paranormal scifi :) :) fanousci tohoto zanru konec doufam pochopili urcite lepsi nez pa4 jedine zklamani je to ze to vypada ze serie nikam nevede a to fakt musi vsechny zabit ja vim ze ten chlap se choval jako naprosty blbec ale nekdo to mohl prezit jinak se nam objevil nekdo z pa 2 a take se konecne poradne strilelo to fakt byl jeden z nej momentu.

na příspěvěk reagoval Fox96, Yoshitsune

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

No já včera na Hobitovi dostala vstupenku zdarma díky klubové kartě, takže asi už vím, kde ji využiji :)

na příspěvěk reagoval Bonaci

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Vsadím se že ani jeden záběr z traileru nebude ve filmu, poslední dobou to je populární.

maluti

maluti (hodnocení, recenze)

Nový trailer nevím jak vy, ale já se na tento díl celkem těším. Jako fanoušek této serie mě velmi zklamala 4, tak doufám, že se tento díl povede.

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Bonaci

Podle mého to bude tím, že ani žádné pořádné informace k tomu být nemohou, protože by tvůrci ukázali, jak to zase pos**li. Čtu první recenze a zatím všechny negativní.

na příspěvěk reagoval Kobain, Bonaci

Uživatel Bonaci smazal svůj příspěvek.

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Od tohoto dílu mnoho nečekám a mrzí mě, že se po prvních třech dílech série ubírá tímto směrem. Mohli spíše plynule navázat na čtyřku, aby se konečně něco začalo dít.

na příspěvěk reagoval Bonaci

Reklama

Reklama