Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (223)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vypravny serial o piratoch, aky tu uz dlho chybal. Toby Stephensa /bondovka Dnes neumirej/ uznavam a kedze sa voci prudkym heterakom prudko vymedzujem, tak pre mna je to nielen vyborny herec, ale aj sympatak. Jo a aby som ukazal, ze Stephensa uznavam, smrtelne vazne by som kludne udelal rohozku na ktoru by stupil alebo nieco v style Paola Villaggia, ked Villaggio - Fantozzi komusi zahlasil, ze by sa vyspal pred dverami jedneho cloveka ako strazny pes, Jo, smrtelne vazne by som to spravil. Este nikdy som nerobil strazneho psa a vsetko je jednou poprve. ZaplatRamesse vsak tu boli aj nadherne samice ako Hannah New a na seks je vhodna pre mna aj Klara Paget. 92 % ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vitajte v svete pirátov. Black Sails si od samého začiatku razí cestu dopredu bez romantických prikrášlení, s minimom námorných súbojov, ale za to s množstvom intríg a politických podzápletiek. I tak má čo povedať a s pribúdajúcimi dielmi partia okolo kapitána Flinta vystupuje čoraz istejšie. Charaktery, ktoré mohli zo začiatku pôsobiť plochým dojmom, dokazujú, že v sebe skrývajú ďaleko viac, pribúdajú zvraty a strhujúce tempo nedáva divákovi vydýchnuť. Vyplatí sa počkať si, vidina zlatého pokladu je na tejto dobrodružnej výprave čoraz jasnejšia. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

1. série: Úvodní představovačka nebo tomu opravdu chyběl větší tah na branku? Ostatně na tuhle otázku odpoví jedině druhá série. Každopádně hlavní postava kapitána Flinta je tím nejlépe napsaným antihrdinou v současné televizní produkci. 70% ______ 2. série: Má očekávání se vyplnila. První série skutečně působila, jako prolog do mnohem spletitější a hutnější mytologie, než se na samém počátku mohlo zdát. Zápletky jsou osudovější, akce brutálnější, intriky výživnější a zvrat střídá zvrat. Druhá série nechává úvodní v dálce za sebou a nabušeným finále otevírá vrátka řadě třetí, jež slibuje vskutku výbušnou porci zábavy. 85% ______ 3. série: ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení 1. dílu: Po prvním dílu obrovské zklamání! Od "herců" se již neočekává, že budou dobře hrát, ale dobře vypadat. Achjo, takhle prznit pirátská dobrodružství, kam se poděli ti praví bukanýři??? Prostě naženeme do kostýmů pár šampónků z fitness, pár lehkých holek, co rády roztáhnou nohy a ukážou vemínka, k tomu tunu totálně nic neříkajících keců o volbách nového kapitána a přidáme nějakou libovou řežbu (vše, co chce dnešní publikum vidět - sex, krev a na seriál tyto ingredience většinou bohatě stačí). A hotovka. Atmosféra žádná. Dobrodružství nulové. Scénář stupidní. Jak přes kopírák s Hrou o trůny. Vždycky jsem si Silvera představoval jako jednonohého námořníka, nebezpečnějšího než syfilis a ne jako nějakýho cucáka se sixpackem, který není herecké poleno, on je herecké megakopyto. Jestli jsou tělesné proporce a pro holky líbivá tvářička atributy pro získání role (a ne herecký um), pak se vůbec nebudu divit, když tenhle seriál bude mít nulovou úroveň a kvalitu. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem v polovině druhé série nicméně tento seriál jsem si zamiloval hned od začátku. Obzvláště postavy, ať už je to charismatický drsňák Flint nebo sympatický zabiják kapitán Vane, vyčuraný John Silver, zbabělý Jack Rackham, psychopatka Anne Bonny anebo sexy prostitutka Max. Je pravda, že to hodně sází na sex a nahotu, ale na druhou stranu ani příběh ani napětí tím nijak nestrádá a co se kostýmů, kulis a celkové atmosféry týče, tak taky super. Hodně jsem slyšel názory, že první série je slabá a druhá bombastická (co se příběhu týče). Pro mě jsou obě dvě rovnocenně dobrý, jenom ta druhá obsahuje některé velmi nečekané zvraty. ()

Galerie (551)

Zajímavosti (12)

  • Ačkoli je děj seriálu zasazen do Karibiku, ve skutečnosti se natáčelo především ve studiích v Jihoafrické republice a v Kapském Městě. Zároveň zde také kromě historických kulis Nassau a dalších míst (např. i zimní Filadelfie) vznikly specializované vodní nádrže, v nichž se natáčela většina scén na moři. (oli009)
  • Podle historických pramenů se Anne Bonny nejdříve vdala za Jacka Bonnyho a až poté za Jacka Rackhama. (kellne)
  • Jacku Rackhamovi se skutečně připisuje autorství charakteristického motivu pirátské vlajky (lebka a zkřížené hnáty na černém pozadí), který je známý také pod označením „Jolly Roger“. (oli009)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama