Reklama

Reklama

Flash - Série 4

(série)
USA, (2017–2018), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin, Tom Cavanagh, Danielle Nicolet, Kim Engelbrecht, Keiynan Lonsdale (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Série sleduje Barryho, který se vrátil z pobytu ve Speed Force, který si sám vyžádal, a který čelí Mysliteli / Cliffordovi DeVoeovi a jeho ženě Marlize. (LUKICKK)

Recenze (14)

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série Flashe je opět o něco slabší než předešlá série. Hlavním záporákem je zde Clifford DeVoe - Thinker. V první polovině čtvrté série je skvělý, jakmile ale začne měnit těla je z něj o poznání horší záporák. Objevuje se i nový hrdina, kterým je Ralph Dibny, který značně zvyšuje kvalitu čtvrté série. Bohužel dvě třetiny všech epizod se týkají jen metalidí z autobusu, tudíž jsou výplňové a velmi nudné. Metalidé z autobusu jsou velmi nezajímaví a podprůměrní záporáci. Dalším mínusem této série je rada Wellsů, která mě neskutečně nudila. Oceňuji ale Cliffhanger v podobě Nory, Barryho dcery. V této sérii mě také neskutečně štvala Iris. Finále mohlo být mnohem lepší, těšil jsem se na pořádný souboj Thinkera a Flashe. Nejlepší epizody: Crisis on Earth X, part 3, Lose Yourself, Think Fast. Nejhorší epizody: Girls Night out, Run Iris, Run, Harry and the Harrisons. 83% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. séria - 65%. Prvé tri série ponúkli celkom dobrú komiksovú zábavu, no štvrtá priniesla všetkého viac. Tak veľa až to bola už trápna nuda. Obzvlášť diely 4,5,16 a 21. Štvrtá séria sa celkovo zamerala na nové postavy a zabúda tak trochu na staré, alebo ponuka príbeh, ktorý je veľmi slabučký oproti tomu, s čím tento seriál začínal. Horšiu série som v Arrow-verse ešte nevidel. Okrem pár dobrých a zaujímavých dielov, kde je Barry za mrežami, táto séria moc toho neponúkne. Aby som nezabudol, tak crossover ešte stál za to. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejslabší série. Nebýt průměrování, v pohodě bych tam napálil tři hvězdy a posteskl si nad tím, že opět přibylo buď trapnějších nebo výplňkových (nebo obojí dohromady:D) dílů, dokonce se objevil i jeden feministický, který brutálně tlačil na pilu (díky bohu oproti Supergirl je to ještě čajíček, to jsem musel vzdát, prý se tam snad chystá trans-gender postava) a kdykoliv se objevila rada Wellsů, ťukal jsem si na čelo. Naštěstí to je ale pořád solidní guilty pleasure s několika vyloženě výbornými díly a natahování ještě není tolik znát (to přijde). Na začátku jsem oplakal neúčast Juliana, už méně odchod Wallyho a celkem jsem si zvykl na Ralpha, tentokrát to s těmi novými postavami zvládli docela dobře, ačkoliv hlavní záporák už byl cca poslední tři díly jen vyloženě k smíchu. Cliffhanger se mi velice líbil a jsem zvědav, co nově představená postava ukáže v další sérii. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím bohužel nejslabší série seriálu. Nedokázal se využít naplno potenciál výborného záporáka a některé epizody jsou vyloženě výplň, které jsou naprosto zbytečné pro zbytek série. Nerad to říkám, ale seriály od DC, které na začátku válcovali ty od Marvelu, tak jdou postupně ke dnu. Skorem bych uvažoval u postupného rušení těchto seriálů. 3* a to jsem ještě milosrdný. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to až nepochopitelné, že tomu budou v říjnu bezmála čtyři roky, co jsem usedal k prvnímu dílu jednoho z mých i doposud nejoblíbenějších seriálů. Za ta léta se toho v uplynulých 92 dílech stalo opravdu mnoho, právě dokonaná čtvrtá série tomu zajisté hodně napomohla. V jistém měřítku chápu rozhořčení mnohých, že se našlo spousty dílů, které šlo přeskočit či spíše splácat zcela jinak. Pro mě byl ovšem největším bonusem hlavní záporák, který není po třech sériích konečně speedsterem, i tak se ukázal být vzdorný jakémukoli lstivému plánu týmu Flash. Upřímně jsem si více oblíbil část do midseason finale, které bylo prozatím tím nejnapínavějším ze všech Arrowverse seriálů. To pravé finále, které ještě stále vstřebávám, mě neuspokojilo natolik, jak jsem původně doufal. Začínám prokoukávat trhlinku ve stabilitě celého Flashe, kterou vždy představuje obrovský náběh na závěrečné rozuzlení, jež ale nikdy není možné nacpat do jediné poslední části. Vše ale zachránila velmi dlouho zatajovaná role Jessicy Parker Kennedy. V říjnu bude skutečně z čeho těžit. 8/10 ()

Galerie (313)

Zajímavosti (36)

  • Poté, co se Harryho mysl zotaví, řekne Ciscovi větu: „Byl jsem, a stále budu, tvůj přítel,“ což je odkaz k filmu Star Trek II: Khanův hněv (1982). (NiWi)
  • Ralph (Hartley Sawyer) v této epizodě objeví novou schopnost, a tou je přeměna na jiného člověka. Stejnou schopností v komiksech disponuje Jo'nn Jones aka Martian Manhunter. (NiWi)

Reklama

Reklama