Reklama

Reklama

Flash - Série 4

(série)
USA, (2017–2018), 16 h 29 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Jesse L. Martin, Tom Cavanagh, Danielle Nicolet, Kim Engelbrecht, Keiynan Lonsdale (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Série sleduje Barryho, který se vrátil z pobytu ve Speed Force, který si sám vyžádal, a který čelí Mysliteli / Cliffordovi DeVoeovi a jeho ženě Marlize. (LUKICKK)

Recenze (14)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím bohužel nejslabší série seriálu. Nedokázal se využít naplno potenciál výborného záporáka a některé epizody jsou vyloženě výplň, které jsou naprosto zbytečné pro zbytek série. Nerad to říkám, ale seriály od DC, které na začátku válcovali ty od Marvelu, tak jdou postupně ke dnu. Skorem bych uvažoval u postupného rušení těchto seriálů. 3* a to jsem ještě milosrdný. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to až nepochopitelné, že tomu budou v říjnu bezmála čtyři roky, co jsem usedal k prvnímu dílu jednoho z mých i doposud nejoblíbenějších seriálů. Za ta léta se toho v uplynulých 92 dílech stalo opravdu mnoho, právě dokonaná čtvrtá série tomu zajisté hodně napomohla. V jistém měřítku chápu rozhořčení mnohých, že se našlo spousty dílů, které šlo přeskočit či spíše splácat zcela jinak. Pro mě byl ovšem největším bonusem hlavní záporák, který není po třech sériích konečně speedsterem, i tak se ukázal být vzdorný jakémukoli lstivému plánu týmu Flash. Upřímně jsem si více oblíbil část do midseason finale, které bylo prozatím tím nejnapínavějším ze všech Arrowverse seriálů. To pravé finále, které ještě stále vstřebávám, mě neuspokojilo natolik, jak jsem původně doufal. Začínám prokoukávat trhlinku ve stabilitě celého Flashe, kterou vždy představuje obrovský náběh na závěrečné rozuzlení, jež ale nikdy není možné nacpat do jediné poslední části. Vše ale zachránila velmi dlouho zatajovaná role Jessicy Parker Kennedy. V říjnu bude skutečně z čeho těžit. 8/10 ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, Flash mě až do teď dost bavil, ale bohužel čtvrtá série už je nudnější a nudnější. Nejvíc mě snad štvalo finále, který místo aby bylo dramatický a strhující, jak tomu bývá u většiny seriálů, tak pro mě bylo snad nejnudnějším dílem. CW to prostě všechno kazí hloupejma scénářema plnejma telenovelového dramatu a "hlubokých" dialogů a monologů, které jsou v podstatě každý díl o tom samém. Trochu nahoru tuto série vytahoval Ralph Dibney alias Elongated Man. Vůbec by mi nevadilo, kdyby Flashe zrušili a Dibney dostal komediálně laděný spin off. ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3/10. Uhhh... Tohle bude těžké... já nevím jestli Arrowverse má smůly pro 4.série.. doufám, že ne, páč Legendy musí dopadnout dobře. Hold bylo to peklo jediné díly, o kterých můžu říct, že byli dobré jsou díly 9,15,18 jinak to stalo za nic... Vím, že museli dát jiného záporáka než speedstera... Ale já osobně bych s tím neměl problém kdyby byl zase speedster. Nebo ať je klidně tenhle, ale lépe napsaný. ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série Flashe je opět o něco slabší než předešlá série. Hlavním záporákem je zde Clifford DeVoe - Thinker. V první polovině čtvrté série je skvělý, jakmile ale začne měnit těla je z něj o poznání horší záporák. Objevuje se i nový hrdina, kterým je Ralph Dibny, který značně zvyšuje kvalitu čtvrté série. Bohužel dvě třetiny všech epizod se týkají jen metalidí z autobusu, tudíž jsou výplňové a velmi nudné. Metalidé z autobusu jsou velmi nezajímaví a podprůměrní záporáci. Dalším mínusem této série je rada Wellsů, která mě neskutečně nudila. Oceňuji ale Cliffhanger v podobě Nory, Barryho dcery. V této sérii mě také neskutečně štvala Iris. Finále mohlo být mnohem lepší, těšil jsem se na pořádný souboj Thinkera a Flashe. Nejlepší epizody: Crisis on Earth X, part 3, Lose Yourself, Think Fast. Nejhorší epizody: Girls Night out, Run Iris, Run, Harry and the Harrisons. 83% ()

Galerie (313)

Zajímavosti (36)

  • Scéna, ve které Wally (Keiynan Lonsdale) zmíní boj proti démonovi času, je odkaz na seriál Legends of Tomorrow (od r. 2016) a epizodu The Good, the Bad and the Cuddly (2018), ve které on a tým Legend bojovali s démonem času Mallusem. (NiWi)
  • Formule „3x2 (9yz) 4a“ je formule, kterou v komiksech vytvořil svoji rychlostí rychlík Johnny Quick, jež se poprvé na stránkách komiksů objevil v roce 1941. (NiWi)

Reklama

Reklama