Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (190)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hodně podobné jedničce. Spousta odkazů na filmy o hrdinech, ale i na tunu jiného. Chvíli je to zábavné, ale po půl hodině je to už celkem nuda. A zase jsem usnul. Když srovnám třeba s příběhem hraček, tak ten má hloubku, také se divák zasměje, ale nemusí mu být celou dobu valeny do hlavy další a další nápady, které zapadnou za pět minut pod fůrou dalších popkulturních odkazů. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale dvojka se mi líbila mnohem více než jednička. Řekla bych, že je na stejné úrovni jako Lego Batman movie. Asi jsem víc infantilnější než dříve (nebo naopak víc moudřejší?), i když si myslím, že řadu narážek a dvojsmyslů by asi menší děti nepochopily. Proč film vidět? Kromě milionů hlášek, nespočtu narážek a odkazů na filmy, přehršle barviček a třpytek a roztomilosti v sesterském systému, cestování časem, jsou tam asi i tři rádoby i nerádoby úchvatné songy a taky je to asi jediný film, ve kterém má své okolí rádo Green lanterna a není za totálního outsidera. Jo a samozřejmě má film i vyšší význam v rámci vztahu sourozenců a rodičů ve světě lidském. Asi těžko najdeme člověka, který má mladšího nebo staršího sourozence, a jednou v dětských letech nebyl ve stejných kolejích. Jo a vyústění konce? WAAAAU. Aneb Everything's not awesome. P. S. Rozhodně sledujte i závěrečné titulky, teda se do nich spíše zaposlouchejte, protože ty zase boží jsou :D ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Fuha, na jednu stranu super snímek, který zapadá do kategorie "Pro celou rodinu" a na druhou stranu méně povedené pokračování prvního dílu. .. Za ty narážky na mnoho filmů bych dal čtyři hvězdy, ale nejednou jsem při sledováni nudou vzdychal, takže dám o trochu méně procent. .... HODNOCENÍ: 65% (3*) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

4,5*. Lego Movie rozhodně nepolevuje a v současné době je to největší konkurence vynikajících pixarovek. Dovolím si tvrdit, že jelikož zpracovává stejné téma jako Toy Story, tak převyšuje kvalitu některých dílů a zcela určitě bude i lepší než chystaná čtyřka. Velkou zásluhu na tom zcela určitě mají opět pánové Lord a Miller, kteří prostě mají cit pro komedii a očividně i animáky. Nechybí opět chytlavé songy, které jednoduše z hlavy nedostanete. Malou výtkou je stejný koncept, který je použitý v jedničce, kde prezence reálného světa na konci filmu byla překvapivá, zde už je v podstatě očekávaná. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak na úrovni Ninjaga. Nič viac, nič menej. Síce sa to snaží chrliť xy filmových aj popkultúrnych výstrelov, ale veľa z nich je do prázdna, pretože nielen deti, ale ani teen generácia nebude mať ani najmenšieho tušenia o čo kráča, keďže polovicu vecí nepoznajú (Back to the Future, Die Hard atď.). Škoda premárneného potenciálu. Že sa nemýlim potvrdili aj zárobky aj klesajúce hodnotenia vo svete. Pričom to nepíšem preto, aby som zapadol medzi ovce, píšem to nerád, pretože prvá časť aj Batman boli fakt že pecky. Škoda. Uvidíme, s čím prídu nabudúce, ak nejaké nabudúce ešte vôbec bude. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Herečka Stephanie Beatriz (Sweet Mayhem) má na pravém obočí malou jizvu, která byla způsobena dost ironicky. Když jí bylo 10 let, upadla a rozřízla si obočí právě o stavebnici LEGO. (Tet.Ew)

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama