Reklama

Reklama

Teď vaří šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 36 min

Kamera:

Jan Pivoňka

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Vařit jako profík není prý žádná věda. Zejména doma, kde není žádný stres. Podstata je v jednoduchosti, přesných informacích a správném plánování, které začíná už nákupem. Rada nad zlato zní: Neplýtvat a vše zpracovat! S lehkostí, nápady a dobrou náladou. Jak skvěle a rychle uvařit bez zbytečných finančních ztrát se dozvíte v novém pořadu Zdeňka Pohlreicha Teď vaří šéf!
Zbrusu nová cooking show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem je založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. A o tom, že Zdeňka vaření opravdu baví, snad už nikdo nepochybuje! Zdeněk coby profesionální kuchař divákům přiblíží chod zavedené a fungující továrny na gastrozážitky, se stejným nadšením vaří ale i doma. Podle jeho názoru není žádný problém připravovat znamenité pokrmy doma jako profesionál. Přesvědčte se o tom i vy a sledujte první díl jedinečné cooking show se Zdeňkem Pohlreichem Teď vaří šéf! (TV Prima)

(více)

Recenze (40)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Sledovat takového mistra při vaření je vážně zážitek - ta lehkost a současně naprostá suverenita, s níž ten charismatický chlapík vystupuje! Ačkoli kuchařské pořady nevyhledávám, tento mě zcela dostal. O to víc, když Pohlreichovy pokrmy srovnám s tím, co připravují "amatérští kuchtíci" v pořadu PROSTŘENO vysílaném na stejném kanále. Ten kontrast je vážně bolestný. Nechápu, jak dnes může někdo lézt do televize a prohlašovat o sobě, že umí vařit, když Pohlreich nastavil laťku tak vysoko. ()

ppospisil 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě vysoká sledovanost pořadu.Ne, že by byl špatný,ale není to nic nového...zřejmě je to tím, že současný divák nic nového nepotřebuje.Je to prostě standardní Zdenkova show, jídlu rozumí tak proč ne, a navíc stále přichází s novými hláškami a vtipy, i když občas na mě některé situace působí naaranžovaně. 70% ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich sa stal hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Mal som z neho pocit, ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Tak som dal tomu dve hviezdičky. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny, v ktorých sa plešatý, krpatý Pohlreich objavil, ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný, nechutný chlap sa mi fakt sprotivil. Stal sa z neho neznesiteľný odpad! ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Recepty pana Pohlreicha mají jiskru, používá kvalitní suroviny, zkrátka v jeho podání je jedná o gastronomii na vysoké úrovni. V tomto pořadu se snaží ukázat, že si téměř každý může doma jednoduše připravit atraktivní jídlo z kvalitních surovin bez větších nákladů. V Čechách je stále ještě velké množství lidí, kterým chybí v jídle spíše kreativita než finance a stále jde o to,,hlavně zahnat hlad" ať je to nádražní bufet nebo ,,komunistická závodka". To se pan Pohlreich snaží změnit a já mu v tom držím palce. ()

bombastus 

všechny recenze uživatele

Baví mě koukat na někoho, kdo se vyzná ve své práci a je vidět, že ho to pořád po těch letech stále baví. Sice vím, že minimálně třetinu receptů nikdy nevyzkouším, jsem ráda, že se tu Pohlreich (s Vackem) snaží náš národ seznámit s moderní gastronimii, která je na západě vlastně normální a nikoho nenapadne se nad tím vůbec pohoršovat.Spíše se bojím toho, až jednou řekne: "tady v Česku to stejně nemá cenu" a zabalí to. ;-) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama