Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Já to nečekal... Ten díl má horší hodnocení než jeho jednička, na kterou jsem dal 3*. A i když ten díl má prostě horší hodnocení, já tomu dal slabé 4*?! Čím to asi bude???? Odpověď zní takto: není to nic originálního. Nikdy bych tomu nedal 5*, natož abych tomu dal Oskara. A i když jsem tu spatřil 3 scény z jedničky, tak jsem se od toho filmu chvilkami nemohl odlepit. Chvilkami mě to hodně zaujalo, někdy byly ty scény slabší, ale ten aligátor nebyl děsivý, ale zase nebyl extrémně špatně udělaný. Celkově vzato bych dal filmu giganticky perfektní 3*. Když ale přičteme to, že to u mě předčilo předchůdce, a přičtu k tomu tajný herecký výkon Richarda Lynche, a když přičtu ten pokus o to aby diváka aspoň trochu slabý film zaujal, tak dávám slabší 4*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Spíše komedie než animal horror. A schválně, jak dlouho vám bude trvat, než mezi lovci aligátora odhalíte mladičkého Kane Hoddera? Dva použité záběry z jedničky docela pobaví. Jinak nic moc, na film o aligátoru požírajícím lidi poměrně slabé a největší průser vlastně je, že to ani tak není o aligátoru. Ale zábavné to je. ()

Reklama

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu STRAŠNÉ! Myslím že aligátora mohli z tohohle filmu rovnou vyškrtnout,protože na obrazovce se buď místo něj vyskytuje dlouhé prkno,které jakoby požírá-no oni to vlastně ani nejsou herci,nebo jsou zde(trestuhodně) použity záběry z prvního dílu. Mutace byla opravdu děsivá. Aligátor je nesmrtelný. Přežije dynamit,granát,bodce,kulomet,prostě vše. A na konci náhle objeví zbraň která ho může zabít a mají vyhráno. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Aligator 2 nie je vobec tak spatny ako naznacuje tunajsie hodnotenie aj ked samozrejme zalezi od toho co cakate. 51. miesto udajne najhorsich filmov vsetkych cias je ale trochu vysmech a taketo ponizenie si tato aj ked od jednotky horsia ,,kultovka,, nezasluzi. Ako 12 rocny som ich mal rad rovnako :) ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Děsná kravina, která navazuje na první díl už třeba tím, že si z něj půjčuje některé aligátoří záběry. Paradoxně v 11 let starém filmu vypadá samotný aligátor mnohem věrohodněji. Zhruba do 30 minuty jsem si říkal, jestli vůbec děj filmu bude o gigantickém aligátorovi nebo budeme sledovat příběhy nezajímavých postav. 0% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)
  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno