Reklama

Reklama

The Cloverfield Paradox

  • USA God Particle (pracovní název) (více)
TV spot

VOD (1)

Zemi hrozí ztráta veškeré energie. O řešení této situace se na mezinárodní vesmírné lodi snaží skupina vědců, mezi nimiž je i Ava Hamilton (Gugu Mbatha-Raw), která se k posádce přidává, aby dala lepší šanci na přežití své rodině. Když se však uprostřed vesmíru objeví na lodi nový člen posádky, neví již nikdo z přítomných, čemu se ještě dá věřit a čemu ne. (hansel97)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (305)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Název odkazující na "Monstrum" a nedávnou "Ulici Cloverfied" není náhodný (což dokazuje nebývale směšná závěrečná tečka) ale každopádně dělá tento film oběma předchozím neskutečnou ostudu. Film více připomíná nedávný "Život" ale kvalitativně je na tom daleko, daleko hůře. Filmu chybí jakékoliv napětí, triky jsou více než špatné a všichni zúčastnění předvádí to nejhorší z celé své kariéry.Tohle nemělo nikdy vzniknout. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak dobře, já ty tři a půl hvězdičky tedy zaokrouhlím nahoru. The Cloverfield Pradox je podle mého názoru záměrná pocta béčkovým sci-fi bijákům z padesátých let, kdy se vesmírná loď neudržela ve vesmíru bez struny či drátu a kdy se v každé obří gumové příšeře zalykal horkem ten nejhůře placený člen štábu. Ale braková zápletka mi vůbec nevadila a herci myslím hráli přesně to, co se po nich chtělo. Škoda jen, že ta hra na vážnou situaci nevydržela po celou dobu a musely ji narušovat především nevtipné eskapády kolem jedné amputované, avšak stále živé ruky (hláška "Doroste to?" patří spíš k Monty Pythonům nebo k Simpsonovým, ne sem), protože jinak jsem byl vážně vcelku spokojený. Závěr se mi (kromě posledního záběru) líbil moc a řekl bych, že nebudu mít problém se na film někdy podívat znovu. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ať to překlápím jak chci, je to nehorázné béčko, což mě neuráží, ale sráží ambice i výsledek. Napojení na Cloverfield je spíš sranda, i když on se jednou JJ probudí a všem na Twitteru řekne, že je "značka" Cloverfield stejně jen jedna velká sranda (ale Slusho! fakt existuje) a on se směje nad Cloverpedií a dalšími. Pro milovníky žánru zkuste z poslední doby Život. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dobrý to je, ale určitě né výborný. Čekal jsem to vlastně o dost horší což možná snížilo laťku. Nedotažené určitě a logika taky docela hapruje... (třeba kde vzala O'Dowdova ruka informaci o gyroskopu například, no?) pěkně se na to ale kouká. Vizuálně parádní a herecký ansámbl v čele s Brühlem a hostující Elizabeth Debicki je taky fajn. Vlastně jediná Gugu je dost nevýrazná a to prosím hlavní roli! No a to propírané propojení s Cloverfieldem sice bylo hodně na sílu, ale naštěstí ne tak, aby to působilo rušivě. Potenciál měla zápletka určitě vyšší. Takhle jen Hvězdná brána Atlantis epizoda Daedalos na druhou, lepší triky s několika lekačkama navíc. Onah by se měl věnovat námětům a režii nechat někomu, kdo to umí lépe. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Píše sa tu síce o sci fi béčku, ale nedá sa povedať, že som to nechcel dopozerať do konca. Zaujímavé ale bolo, že zo scény postupne mizli herci, ktorí anglicky vedeli len chabo alebo vôbec. Ešte, že sa Daniel Brühl snažil o britský prízvuk, aby tam vydržal čo najdlhšie. Zo série Cloverfield zatiaľ najslabšie, ale stále dostatočne dobré s typickou atmosférou. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se od 10. června do 1. září 2016 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (ČSFD)
  • Film bol vydaný len pár hodín po tom, čo sa počas Super Bowlu objavil jeho prvý trailer. (Marceloo)

Související novinky

Plány na čtvrtý Star Trek opět ztroskotaly

Plány na čtvrtý Star Trek opět ztroskotaly

28.09.2022

Těžko říct, co přesně studio Paramount provádí se čtvrtým Star Trekem, jedno je ale jisté, pokračování úspěšné série s Chrisem Pinem (To nic, drahá), Zacharym Quintem (Snowden) a Zoe Saldana (Avatar)… (více)

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

30.01.2021

Jeden z prvních velkých found-footage snímků Monstrum (Cloverfield) z roku 2008 se dočká přímého pokračování. Snímek režiséra Matta Reevese vydělal celosvětově nějakých 172 milionů a série se… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Třetí Cloverfield už je na cestě

Třetí Cloverfield už je na cestě

28.10.2016

J. J. Abrams pokračuje v budování sci-fi antologie, která zatím čítá Monstrum (aka Cloverfield) z roku 2008 a letošní Ulici Cloverfield 10. Série tajuplných thrillerů, v nichž si nemůžete být ničím… (více)

Reklama

Reklama