Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Už pár rokov dozadu, keď som videl toto video: http://www.youtube.com/watch?v=1nzd0R_OeOc som vedel, že tento film musím vidieť. Zhodou šťastných okolností sa mi ho podarilo zastihnúť v telke bez toho, že by som vedel o tom, že sa jedná o tento skvost kinematografie. Myslel som si, že je to len ďalší random generovaný film o žraločích zabijakoch, ktorými je Markíza v poslednom čase zamorená a nemal som záujem strácať s ním čas. Keď som ale uvidel zopár scén z úvodu, bolo mi jasné, že toto bude mimoriadna sračka - mimoriadne otrasná a extrémne zábavná, čiže presne podľa môjho gusta. Až v samom závere som si uvedomil, že som si neočakávane splnil sen. Dávam odpad, lebo o ničom inom sa tu uvažovať nedá, ale za zábavnosť by to bol plný počet. Doporučujem všetkým. 1-/10 ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, že bych se při sledování thrilleru (popř. hororu) válel smíchy po zemi a plácal se do kolen! Tady se mi to povedlo - sproste vykradený čelisti, gumová ryba vydávající hlasité zvuky (mručení, bručení, huhlání), co žere nejen lidi po desítkách, ale dokonce i celý lodě a ponorky... Navíc ty úžasný triky - srovnatelný s kinematografií 60. let... Normálně v podobných případech vypínám/přepínám, ale tak neuvěřitelně špatnej film vyžaduje fakt výjimečný talent... A kdože to tu řiká že Uwe je nejhorší režisér?! Haha, jednu kvězdičku za neovladatelné salvy smíchu... ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jasnej případ. Nějaký to koupání na adama bysme tu měli, nějakou tu správně "vodvázanou" plážovou hudbu proloženou záběry na sexy lidi producírující se u moře a cákající na sebe a hlavním hrdinou je otřesnej boreček s širokým úsměvem á la ten kluk z obalu na kinder čokoládu a "velice sexy" doktorka se stylem mluvy jak po sjetí lehčíma drogama. Co mě hodně bavilo byla napínavá hudba, doplňující "napínavý" scény jako např., jasnej a zřetelnej záběr na lidi na člunu, co řvou a ukazujou do moře, následovanej střihem a výňatkem z deset let starýho přírodopisnýho dokumentu, kde normální žralok požírá kormorána - ten zrnitej obraz a barvy! Když už to vypadalo, že víc už Megalodon nenabídne (vedle žraloka, co chrochtá jak prase vrtající se rypákem v zemi), přišla závěrečná dvacetiminutovka, která mu velmi vylepšila skóre. Konečně se totiž ukáže TEN megalodon - což znamená předchozí žralok z dokumentu zvětšenej a vlepenej do záběru. Tutová je pak scéna, kde uprchlík z potápějící se lodě šlohne skútr, zle se chechtá a ohlíží, bohužel si nevšimne Megalodona, jak na něj číhá s otevřenou hubou, a zajede mu na skútru zřejmě až do střev. Už jen kvůli tomuhle to stojí za to vidět! ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série už nemá s předchozími dvěma jedinou souvislost a my místo toho sledujeme další film z počátku století, kde vystupuje obří pravěký žralok. A je zajímavé sledovat odlišný přístup než u filmu ze stejného roku Megalodon. Zatímco ten sází na počítačové efekty, tady tvůrci v některých záběrech použili záběry skutečného žraloka (patrně po vzoru Eda Wooda vzali vyřazené záběry z lepších filmů) a doplnili je různými maketami. I proto jsem se na začátku obával, že tam bude jenom Megalodoní mládě. Pak se však objeví dospělý a začne ta pravá šílenost. Je to neskutečná blbost, ale prostě baví. Žralok zaútočí na jachtu, lidi z paluby skočí šipku do jeho úst, borec najede na vodním skútru do tlamy... Ze série Žralok útočí mne zatím tento film bavil nejvíc, stejně tak z trojice megalodoních filmů ze začátku milénia (krom výše zmíněného ještě slabší Lovec žraloků). Dávám slabší dvě hvězdy, ale čekal jsem to horší. ()

WorteeFlex 

všechny recenze uživatele

Film který...zachraňuje pouze John Barrowman, pro kterého mám tak trochu hodně slabost. Jinak by byl, a taky je, totálním propadákem s pořádně pokaženými efekty. Určitě je to ztráta času pro někoho kdo není tak obrovským fanouškem zabijáckých žraloků, nebo někoho z herců. Film se táhne, má velmi otřepanou zápletku a velice, velice "nečekané" rozuzlení. Proto opravdu raději jděte jinam a nechte tento film propadlišti dějin. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)
  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)
  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama