Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

Napp 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o téhle řadě mám myslet. Pravděpodobně pro mě znamenala zatím největší zklamání. Co se týče hereckých výkonů, tak ty bych byl ochoten ještě překousnout - většina z nich byla i fenomenální, ale dějově jsem se nedokázal ztotožnit ani s jednou postavou. A to ani nemluvím o krvavých a sexuálních scénách, které už ani tolik nešokovaly, ale spíše překypovaly trapností. Finálová epizoda mě na jedné straně dokázala nadchnout, ale zároveň mi přišla dost slabá. Je to škoda, dost jsem od tohohle tématu očekával. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jsem toho od Hotelu čekala hodně, ale hned úvodní díl mě zklamal. Měla jsem s tím stejný problém jako s Asylum, příliš přeplácané - místo toho, aby se tvůrci zaměřili na hotel a na jeho "hrůzy" tak do toho zbytečně cpali upíry a kdoví co všechno. Myslím, že tam nebylo třeba dávat tolik "nechutností", ale zase na jejich poměry to bylo celkem v normě. Lady Gaga tomu navíc dodala šmrnc a naprosto perfektně se tam hodila. Co se mi ale vyloženě nelíbilo bylo, jak se snažili dokázat, že celý seriál je místo antalogie jeden naprosto promyšlený příběh. Snažili se to propojit za každou cenu, i když to nedávalo smysl. Přišlo mi zvláštní, že když se tam objevila Sarah Paulson jako postava, kterou hrála v první řadě, nikdo se nepodivil, že vypadá jako Sally. A to s Queenie si mohli totálně odpustit. 2* ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

super zacatek..pripominalo to saw, reseni pripadu..potom trosku upiri romantiky a pak se ztoho stal hroznej plebs...nejvic me bavilo vysetrovani pripadu a historie hotelu, kdy si hotel postavil masovej vrah aby mel svuj mlejnek na maso, ktereho Evan Peters zahral bravurne..uklizecka byla taky fajn..jinak hrozna sracka.. bohuzel :( ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl zatím vypadá na slušný rozjezd, nijak extrémně to nevybočuje a dost pochybuju, že to trumfne Murder House nebo Asylum, což jsou pro mě nejlepší série, ale jsem spokojený. Doufám, že nebudu zklamán a tím pádem nucen měnit hodnocení. Gaga mi nepřišla nějak úžasná, mám jí rád a tyhle mystické role jí sedí. Jsem rád, že tam není Jessica, protože i když je dobrá, tak pokaždé hraje tu samou roli jen se jinak jmenuje. Zatím si nemůžu stěžovat, jen by to chtělo více scén jako rozpáranou matraci, protože ta byla vážně creepy a konečně to bylo trochu Horror. Jinak by se tenhle seriál mohl klidně jmenovat "American Sex Story" nebo "American Pervert Story," protože více než o strachu, to je poslední dobou o zabíjení a dost divným sexu... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A opäť sa dostavilo sklamanie. Prekvapivo a asi mi nebudete veriť sa mi najviac páčila Lady Gaga. A to ako po vizuálnej, tak po hereckej stránke. Nápad je aj tu síce skvelý - prostredia v hoteloch milujem. Tu sa celá séria odohráva skoro výlučne v hoteli. Ale čo na tom, keď je to strašná nuda. Strach žiadny. Skôr je to na smiech. Príbeh o rodičoch, ktorým sa stratil syn je otravný a nudný. Zaspával som pri tom. Navyše sem tresli postavu zasraného úchyláka, čo sa prezlieka za ženu a hovorí si v ženskom rode. K tomu je plešatý ako poleno. Mrzí ma, že tento seriál podporuje podobných úchylákov, ktorí by skôr potrebovali elektrošoky a od miestnosti zahodiť kľúč. Rozhodne táto séria mala potenciál, ale nebol využitý. Navyše to celé bolo akési tmavé - akoby sa to stále odohrávalo v tme. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • V této epizodě zazní skladba „Spellbound“ od kapely Siouxsie and the Banshees. (Epistemolog)
  • Díky množství krvavých scén Lady Gagy (Hraběnky) si při natáčení jedné scény kompletně zašpinila šaty umělou krví. Díky tomu se muselo s Lady Gagou na celý den přerušit natáční a mohlo se pokračovat až druhý den, kdy byly šaty vyčištěny. (Quentin10)
  • Koberec v hotelové hale má podobný vzhled a barvu jako koberec na chodbách hotelu Overlook – fiktivního hotelu z filmu Osvícení (1980). (Epistemolog)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama