Reklama

Reklama

American Horror Story - Apocalypse

(série)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 38–55 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Joan Collins, Adina Porter, Billy Eichner, Leslie Grossman, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojica Murphy a Falchuk síce úvodom prekvapia, avšak nakoniec sa predsa len zistíme že ôsma séria nie je Apokalypsa ale Coven 2 a tak prevládne mierne sklamanie, aj keď v porovnaní s Roannoke nightmare sa stále jedná o skvelú sériu. To, ako dvojica režisérov preferuje Sarah Paulssonovú a neznáša Kathy Batesovú však bije do očí až príliš a napriek prepojeniu jednotlivých sérii už dejové zvraty neprekvapujú tak ako kedysi. Je zrejmé, že Falchuk a Murphy pri pohľade na fotografiu Sarah robia presne to, čo Ben zo série murder House pri pohľade z okna a z ich strany by to chcelo svoju záľubu trochu menej prejavovať. Avšak Coven 2,či ako to autori nazvali Apokalypsa, nebola sklamaním, avšak ani nijako zvlášť neprekvapila. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě je to série, která je daleko, DALEKO lepší než ty poslední 2 h*vna (Roanoke a Cult), ale v žádném případě nesahá na paty klenotu jménem Asylum či Hotel. Za mě příjemné 3 hvězdičky a fanouškům mohu doporučit, ale nečekejte zázrak. Příjemným překvapením v této sérii byly nejen cross-overy s 1. , 3. a 5. sérií, ale hlavně Jessica Lange, která se po delší době vrátila do seriálu, pravda jen na 2 díly, ale i to se počítá. Bohužel ani přítomnost skvělé paní Lange v této sérii mi nedovolí dát více než 3 hvězdy a už se těším na příští sérii ve které se vrátíme do minulost do roku 1984. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když měl Ryan Murphy dva dobré náměty na jednotlivé série, dostal nápad ještě jeden. Smíchat je do sebe a dostat z výsledku oproti všem předpokladům jednu z nejlepších sezón antologie. Kromě nosného nástřelu toho, co jednou může přijít, jde v první řadě o řádně posílený sequel Covenu, dále o působivý epilog Murder House a v té poslední o větší než malé množství narážek a prostřihů na předcházející sezóny. Paradoxně právě ve zlomové a fanoušky právem milované epizodě Return to Murder House dochází k jistému předělu, který z naprostého vrcholu vesmíru AHS přejde do atraktivního experimentování a žánrového blbnutí, kde sice robotická linka s pošahanou dvojkou Peters-Eichner zůstává dostatečně zábavná, ale koketováním s iluminátskou parodií už překračuje jistou hranici mezi jemnou absurditou a bezuzdnou satirou. Finále pak všechno vytahuje zpět k devadesáti procentům, protože je napínavé, silně dojemné a nápadité tím správným směrem. Na nejvyšší hodnocení se nevyšplhám jen těsně, snad protože Roanoke mi přišel ještě o něco vypiplanější. Dvě velká herecká plus za to, že je Sarah Paulson ve čtyřiačtyřiceti krásnější než kdy dřív a za to, že mi tvůrci konečně dokázali prodat více než schopného a poslední dobou všude možně viděného Codyho Ferna. Dlouho jsem mu nemohl přijít na chuť, ale jako Michael je parádní ve všech polohách. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna „American Horror Story: Apocalypse“ je za mě jen další ukázkou toho, že se tvůrci chtějí hodně patlat v originalitě, chtějí být jiní, zajímaví, ale nakonec z toho vylézají jen přeplácané paskvily, které mě osobně nebaví a sleduji je jen ze setrvačnosti. Osmá sezóna je toho příkladem, trochu doufá, že devátá bude opravdu jen slasherová... Sázet na to ale nebudu. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v této sérii jsem vůbec nevěděla co se bude dít...A když jsem viděla před sebou Murder House - který pro mě byl prostě průlomem tvorby Ryana Murphyho, tak jsem věděla, že tohle ještě bude hodně silný zážitek. Vůbec nedokážu pochopit, jak to všechno mohl takto propojit, zapojit do sebe, aby to dávalo smysl a dalo se na to koukat :) Jako obrovské wau. A prosím - ať už nic dalšího nedělají - jinak to podle mě totálně přepí*í. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • V čase 20:36, kdy začne utrhnutá hlava Mead zpívat, se jedná o první píseň zazpívanou počítačem Daisy Bell. Je to narážka na to, že se nejedná o člověka i přesto, že tak vypadá, ale stále se jedná o naprogramovaného robota. (Agressor69)
  • Písnička, která hraje při rvačce v kuchyni, je „Rose Colored Glasses“ od Johna Conleeho. Ve 27. minutě hraje z rádia „Baby I'm A Want You“ od Bread. Ke konci dílu pak hraje „She's A Rainbow“ od The Rolling Stones. (Duoscop)

Reklama

Reklama