Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Past Your Bedtime? (Introduction) ,2. Just Got Serious ,3. Mexican Hat Rap ,4. Ridin Rollin ,5. Naughty Schoolgirls (Interlude) ,6. Do You Wanna ,7. Smoke It Up ,8. Fearless ,9. Cindy Discovers (Interlude) ,10. Who U Lookin' At ,11. Rock Rock, Bounce Bounce ,12. White Boy ,13. Aliens Arrive (Interlude) ,14. Mayhem Remix ,15. Scary Movie Suite, Pt. 1 (Original Score) ,16. Scary Movie Suite, Pt. 2 , ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená parodie, kterou já osobně řadím na stejný stupínek ne-li o něco vyšší jako první díl. Spousta gagů hlavně co se týče parodií na filmy Znamení nebo Kruh je velmi povedených. Samozřejmě prezident Harris v podání Leslieho Nielsena je pověstnou třešničkou na dortu. PS: Dle mého je Scary Movie 3 poslední zdařilá parodie. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete prozkoumat, jak jste si s tím kterým filmovým fanouškem blízcí ve filmovém vkusu a vidění, neporovnávejte tragédie nebo thrillery, protože lidé na celém světě se dojímají nad nebohoučkými sirotečky a umírajícími staříky v podstatě stejně, ale porovnejte komedie, protože národy, kultury a o to víc jednotlivci se smějí úplně odlišným věcem a zatímco jednomu tečou slzy od smíchu na tváři, druhý se rozhořčuje nad trestuhodným znevažováním těch nejposvátnějších ideálů. Nuže i ranné filmy Davida Zuckera, které dokázaly spoustu filmových diváků dovádět do extáze, na mě působily hodně střízlivě a naděloval jsem jim neutrální 3*. Při jeho posledních výtvorech už nepokrytě trpím a s ubíhajícími minutami ve mě vzrůstá pocit zoufalství nad nevkusem, trapností a zabitými příležitostmi ke skvělým fórům. Protože ono by to mohlo i fungovat, kdyby to nebylo tak laciné, odbyté nebo přehnané. Takhle ale dávám velmi nepřesvědčivou 1* a 15 % celkového dojmu. Dalším Zuckerovým pokusům se už raději obloukem vyhnu. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 3 je jediným dílem série, který se zábavností přiblížil takovým skvostům, jako jsou Žhavé výstřely 2 či Policejní akademie, což z něj dělá nejzábavnější díl série. První polovina filmu je výborná, parodující Kruh a Znamení. Zábavnost trochu klesla parodováním 8 míle, ale stejně se u většiny vtipů zasmějete. Ale s druhou polovinou film ztrácí kouzlo. Zde se budete smát o poznání méně. Povedených scén je zde opravdu pomálu (vzhled vetřelců je jednou z nich). Několik narážek stejně nepochopíte, pokud jste neviděli předlohy, ale s tím se setkáte u každé parodie. Ale byla nutnost zde obsadit Macy Gray? Ona snad musí hrát v každém druhém filmu (Training Day, Cesta kolem světa za 80 dní...). Charlie Sheen, Anna Faris a Regina Hall jsou nejlépe hrajícími aktéry. Výborný komediální talent prokázal jako vždy Leslie Nielsen a i Eddie Grifin a jejich účast ve filmu divákovi sledování zpříjemní. Jediná role (výstup Macy Gray se ani nedá označit za roli), která mi zde nesedla byl osobní strážce Prezidenta, kterého hrál Ja Rule. Jestliže se chcete pobavit u dobré komedie a máte rádi parodie, koukněte se na tuhle. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Psy sa chovajú čudne.“ V porovnaní s oplzlým originálom a nechutnou dvojkou je to návrat k starým dobrým parodickým časom. Nič-menej klasik David Zucker (BLÁZNIVÁ STRELA, PRIPÚTAJTE SA, PROSÍM!), hoci je na režiséra paródie stokrát lepšou voľbou, ako bratia Wayansovci, sa často zadýcha aj napriek tomu, že čistá minutáž (bez záverečných titulkov) je len podozrivo skromných 72 minút (scenár sa prepisoval počas nakrúcania, čoho dôkazom je bonus na DVD s alternatívnymi scénami, ktorých je DOSŤ a líšia sa od toho, čo sa dostalo do "oficiálnej" verzie). Niektoré scény (oživovanie mŕtvoly, Michael Jackson, prepolenie manželky, šerifkin klobúk) stoja zato a nesklamú ani osvedčení Charlie Sheen a Leslie Nielsen, no na Zuckerove staré bomby sa to nechytá. P.S. Trojka si berie na mušku predovšetkým ZNAMENIA, 8. MÍĽU a KRUH. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Zhruba v polovině filmu Cindy (Anna Faris) odhrnuje koberec, pod kterým byly kuličky s ovocem, ale v dalším záběru vidíme pouze kuličky. (chleba24)
  • Když jde ochranka za prezidentem (Leslie Nielsen), dostane do vysílačky frekvenci, kde hrají hudbu zesnulého rapera Tupaca Shakura. Samotný 2Pac se objeví na "battle rapu" a na konci filmu . (Luky.Konicek)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama