Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (583)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Opravdu rád bych chtěl sledovat ty uživatele, kteří dali Scary Movie 3 odpad! - 2* jak se na ten film koukají a ani jednou se nezasmějí. Takovou perverzi bych trestal nucenými pracemi! Tenhle film si to nezasouží! Nejen že je lepší jak oba dva předchozí díly dohromady, ale občas se objevuje i ta výborná atmosféra Hot Shots nebo Blaznivých střel! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Začátek téhle úsměvné šílenosti byl trochu krkolomný, ale nakonec jsem se dočkal celkem slušné, občas drsnější zábavy v čele s trefně parodovanými Znameními, kultovním Kruhem a třeba 8 mílí, kterou jsem sice neviděl, ale i tak jsem pochopil většinu narážek. Samotný příběh sice nemá hlavu ani patu, ale to už bych chtěl asi moc. Pozitiva z filmu převládají a tak jsem byl ochoten odpustit i několik slabších a někdy i trapných momentů a scének. Nejvíc mě však dostaly exkluzivní a "znepokojující" záběry mimozemšťana - to nemělo chybu. ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli si tahle záležitost může říkal movie, ale scary to rozhodně bylo. Bál jsem se, že toto martýrium uměle poslepovaného sledu vtipů, které jsou zřejmě tvořeny podle bestsellorvé příručky pro scénáristy "Jak správně a řachácky po americku parodovat", nikdy neskončí. Ale skončilo, v mém případě už po půl hodině. Naštěstí jsem se přeci jen párkrát (nevýrazně) zasmál, proto *. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Třetí díl této série je opět díky několika velmi vtipným scénám koukatelný. Opět má tento film silná i slabá místa, ale to tak u parodií bývá. Ale spíše jsem se podivil, kolik filmů najednou zde lze zparodovat. Prostě i napotřetí je to průměrná podívaná, u které se člověk solidně pobaví. Takže i tentokrát uděluji tři hvězdičky, protože jsem se prostě a jednoduše velmi bavil, a o to u parodií jde. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo zřejmě potřeboval vyprázdnit své neklidné tlusté střevo, překvapivě se ovšem na režisérské křeslo posadil slavný David Zucker, který vystřídal bratry Wayanse. To, že děj tak nějak chybí a že herci tak nějak nehrají, jsme si už zvykli, horší je to s tím, že ani vtipy tentokrát moc nefungují. Prostě jen surově a zběsile nutí diváka, aby z něj vypadla nějaká ta reakce. A ta docela často nepřichází. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Ve scéně přibližně v 17. minutě, která paroduje snímek 8. míle (2002), muž, který dvojici rapperů říká, že byli ubozí, má před sebou skleničku, která v dalším záběru není. (chleba24)
  • První film v sérii, který získal rating PG-13 místo R. Slovo „fuck“ oproti předchozím dvěma filmům v tomto díle zazní pouze dvakrát. (buzzwoody)
  • Původně si měl roli otce McFeelyho zopakovat James Woods, ale z neznámých důvodů se tak nestalo a místo něj byl do role jiného faráře obsazen Darrell Hammond (farář Muldoon). (buzzwoody)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama