Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

anais 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem dokonce i čytři. Takhle dobrá parodie se dlouho neobjevila. Starý dobrý Zucker dokázal přebít moderní demenci předchozích dílů demencí poněkud oldschoolovou, a rozhodně mu to vyšlo. Pohled na Charlieho Sheena v podobném typu filmu je naprosto neodolatelný, mimozemšťani s kůží, která vypadá jako zelený neopren jakbysmet. není tak dobré jako Žhavé výstřely nebo některé "střely", ale kdo má tenhle žánr rád, určitě se mu to bude líbit. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Právě třetí díl je tím nejsvětlejším místem v celé Scary Movie sérii, protože si vzal na mušku perfektní horory jako Kruh, Znamení či Ti druzí. Úvodní scéna s pitomými blondýnami, slovní přestřelky o krysách, myších a zombících či potrhlý prezident a vskutku vtipná "Samara" - a ještě by se dalo najít více skvělých scén a charakterů (např. Vědma). V rámci všech parodií posledních let jde o jeden z nejlepších počinů svého žánru. Zkrátka (zatím) všechny liché díly byly perfektní, takže stačí jen doufat, že pokud bude SM5, tak to dopadne stejně dobře. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Hodně decentní parodie (zvlášť ve srovnání se svými dvěma předchůdci), sice s vysokým výskytem hluchých míst, na druhou stranu stopáž je hodně střídmá (bez titulků jen málo přes hodinu), takže člověk se nenudí, u povedených fórů (kterých by rozhodně mohlo být víc) zasměje, u těch nepovedených se mu aspoň nezvedá kufr. ** 1/2 P.S. S razancí Bláznivých střel se to srovnávat opravdu nedá. Uvidíme, co předvede Zucker ve čtverce. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 3 je jediným dílem série, který se zábavností přiblížil takovým skvostům, jako jsou Žhavé výstřely 2 či Policejní akademie, což z něj dělá nejzábavnější díl série. První polovina filmu je výborná, parodující Kruh a Znamení. Zábavnost trochu klesla parodováním 8 míle, ale stejně se u většiny vtipů zasmějete. Ale s druhou polovinou film ztrácí kouzlo. Zde se budete smát o poznání méně. Povedených scén je zde opravdu pomálu (vzhled vetřelců je jednou z nich). Několik narážek stejně nepochopíte, pokud jste neviděli předlohy, ale s tím se setkáte u každé parodie. Ale byla nutnost zde obsadit Macy Gray? Ona snad musí hrát v každém druhém filmu (Training Day, Cesta kolem světa za 80 dní...). Charlie Sheen, Anna Faris a Regina Hall jsou nejlépe hrajícími aktéry. Výborný komediální talent prokázal jako vždy Leslie Nielsen a i Eddie Grifin a jejich účast ve filmu divákovi sledování zpříjemní. Jediná role (výstup Macy Gray se ani nedá označit za roli), která mi zde nesedla byl osobní strážce Prezidenta, kterého hrál Ja Rule. Jestliže se chcete pobavit u dobré komedie a máte rádi parodie, koukněte se na tuhle. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Past Your Bedtime? (Introduction) ,2. Just Got Serious ,3. Mexican Hat Rap ,4. Ridin Rollin ,5. Naughty Schoolgirls (Interlude) ,6. Do You Wanna ,7. Smoke It Up ,8. Fearless ,9. Cindy Discovers (Interlude) ,10. Who U Lookin' At ,11. Rock Rock, Bounce Bounce ,12. White Boy ,13. Aliens Arrive (Interlude) ,14. Mayhem Remix ,15. Scary Movie Suite, Pt. 1 (Original Score) ,16. Scary Movie Suite, Pt. 2 , ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Když Cindy (Anna Faris) u vědmy shodí vázu, tak sloup, na kterém váza stála, nespadne, ale zůstane pevně stát v nakloněné poloze. Hned v dalším záběru ale sloup stojí opět rovně. (Honzyg)
  • Na začátku pohřbu má Brenda (Regina Hall) zkřivený obličej a zvednuté ruce. Cindy (Anna Faris) jí ruce narovná, ale s obličejem nic neudělá, přestože má Brenda v dalším záběru již obličej normální. (Scelleton)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama