Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (997)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Když se díváte na Johna Wicka jako na film co má svůj vlastní vesmír a věci nemožné jsou možné, byť nedávají smysl, tak se můžete radovat z krásného obrazu, uchu lahodících zvuků, propracovaných bitek, počítání nábojů, last shoty, a někdy i promyšlené kroky postav. Leč je tu i JENŽE, jako nepřátelé co čekají až mohou udeřit, kulky svištící kolem Keanu Reevese jako by byl Neo či logika podřízená akci. Já Vám pořád nevím, je ten Wick v reálném světě s nereálnou organizací nebo je to všechno jen program pro lidi, kteří mají za funkci být baterkami pro vyspělé stroje? .. Třetí díl je zajímavý, má dokonce i rozvinutý příbeh, který tomu dává zas o něco víc, také je tam zrada(opět) a také podivně fantasy vypadající scéna s pouští... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po dnes už skoro kultovní jedničce byla dvojka zklamáním.Působila zdlouhavě a kulhala na obě nohy.Trojka naštěstí trošku napravuje renomé a kulhá po logické stránce jen na nohu jednu.Velkým plusem je,že i přes poměrně nadstandardní stopáž třetí Wick nenudí,zbytečně se nekecá a prim hraje akce,které je opravdu hodně a většina z ní je opravdu povedená.Po tomhle se celkem těším na čtyřku a zasloužené vyvrcholení...80% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Paradoxně, největším problémem třetího Johna Wicka je, že je až moc akční. Skoro si od akce neodpočineme a příběh nás zásobuje jednou akcí za druhou. I když akční momenty jsou nápadité a dobře (přehledně) natočené, nemohu se zbavit pocitu, že jsou až moc strojené, připravené. Jasně, už jenom to, že Wick dokáže sám sesekat desítky profesionálních zabijáků je přehnané, ale na tuto ideu jsem přistoupil. Spíš mi nevyhovuje, jak se záporáci připravují na to, že je John sejme. Tolik možností měli, ale raději počkají, aby mohli schytat tu správnou ránu či střelu. Tak jako tak, příběh už není tak moc zajímavý, jako tomu bylo u předešlých dílů. A jelikož asi bude čtyřka, obávám se, že u ní bude cítit únava materiálu ještě víc. Ale pokud chcete dobrou akci, do filmu klidně běžte, nezklame vás... ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele

Třetí John Wick s podtitulem Parabellum znovu nezklamal a znovu ukázal, že série je špičkou svého žánru. Znovu špičková choreografie. Znovu výborní herci v čele s Keanu Reevesem. Znovu fantastický příběh. Znovu parádní hudba. Prostě znovu John Wick, kterého všichni tolik milují. Výprava se oproti předchozím dílům ještě zlepšila a spolu s kamerou a střihem je to parádní podívaná. I když sám vlastně nevím proč, zatím je toto pro mě sice nejslabší díl, ale i tak se drží na vrcholu. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Běloruská Baba Jaga je zpět, začíná tam, kde minulý díl končil, a začíná ve velkém stylu. Pokračuje ve velkém stylu. A končí ve velkém stylu. Akční nářez od první do poslední minuty, choreografie opět povýšila, nepřehlednost ve slovníku nenajdete, kamera při jatkách neuhýbá (píchy, píchy do bulv), ve správných chvílích film odlehčí. Po skončení bych si hned dal opáčko. Čtvrtý díl bude velké sousto, snad ho tvůrčí tým zvládne ukuchtit a správně naservírovat. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Je John Wick člověk? Nebo robot? Či sama smrt? To co on dokáže přežít, by nedokázal přežít ani Chuck Norris! Pár vteřin od konce dvojky, začíná i třetí část. A mafiánská realita našeho světa bez policistů, soudců a všech ostatních profesí, zde rozjíždí kolotoč honu na člověka, který pro auto a psa je ochotný zničit svět. Všechny lokace, předměty i lidi tu existují jen proto, aby mohli být využity v efektivním, pečlivě nacvičeném Rkovém souboji, z nichž adrenalin teče proudem. Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane a samozřejmě kvantum kaskadérů zde odvádí neskutečnou práci a já celé dvě hodiny seděl v kině přikován a užíval si co vidím a těšil se na další zajímavou choreografii souboje. Jmenovat je tu nemá smysl, protože ty nápady co tu Stahelski s týmem scénáristů sází jsou natolik rozmanité a výborně zvládnuté, že jsem si to sám ani nedokázal představit. Toto je ultimátní válka! A jsem zvědav s čím přijdou v dalším díle. Mám už ale obavy, aby to nebylo se topení ve vlastní mytologii. Rád se opět nechám překvapit. 80% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Příběhově už to žádná velká sláva neni. Navíc Keanu tady v některejch chvílích vypadá jak po obrně. Ale co naplat, v dnešní mrzký době, skoupý na fakt dobrý akční bijáky, člověk jako já vezme zavděk i třetím pokračováním pro mě už kultu jménem John Wick. Myslim, že to dožene v počtu dílů i některý slavnější série. Ale snad ne. 80%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Po konci druhého Johna Wicka se třetí pokračování přímo nabízelo. A musím říct, že mě překvapilo, že to navázalo tam, kde to skončilo, očekávala jsem nějaký časový posun, ale tohle bylo příjemné překvapení. Trojka je stejně jako předchozí díly nabitá akcí, střílením, bojem a zabíjením. Líbilo se mi to stejně jako ostatní, proto dávám 3*, bylo to dobré, ale žádné velké překvapení se nekonalo. I tak se ale moc těším na další díl. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Opět absolutně neprůstřelný a netrefitelný Keanu, co krvácí od první scény, se obětoval, aby se mohl vykoupit prstíkem v konečníku. Po jednom šití a nespočtu řezných ran stále bojuje, jako kdyby mu nechyběl asi litr a půl krve. Ještě, že měl všechny svoje lístky a krevní pouta, protože jinak by film skončil velice brzy. A jak bývá zvykem u Johna Wicka, přežil všechny souboje a pády z výšek neslučitelných se životem, aby mohl vyjít final battle v dalším jistě neméně akčním pokračování. Každý, i nadprůměrně odolný jedinec, by buď vykrvácel nebo umřel na vyčerpání nebo vnitřní zranění. Hodnotím 3*. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

Dvojka se mi líbila o chlup víc - byl jsem spokojenejší, když se více střílelo a míň bojovalo rukama, bitky na mě v tomto díle působily občas křečovitě a natahovaně. Na druhou stranu motorky, využití hafanů, neprůstřelné skafandry a jiné nápady byly super a každopádně jsem zvědav na další díl. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

John Wick=film, kde jsou akční scény uvěřitelné, všechno je reálné, nikdo tady nemá nekonečné zásobníky, hranice mezi přítelem a nepřítelem je nejasná, hudební podkreslení dokonalé, celé je to dobře napsané a natočené, pokud jste neměli rádi psi, teď je budete milovat. A teď tam dosaďte díl 1, 2, 3 a brzo přidáte 4. Cesta Johna byla akční, nelítostná a bavila mě každá minuta. Závěrečná scéna byla epická. Hned jak tu místnost uvidíte poprvé, je vám jasné, že tam to bude. A jestli ne, budete pořádně naštvaný. Já tedy naštvaná nebyla :) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Uteče to jako nic, soundtrack špičkový, Keanu a Halle si to dávají, killcount počítán na stovky a na rozdíl od dvojky to má i smysluplný příběh. Jednička je ale pořád ještě nejlepší díl celé série, ačkoli tomuhle do jejích kvalit chybělo opravdu málo. Naznačenou čtyřku rád přivítám. 90% ()

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

Do třetice opět pouze naprosto bezduchá střílečka, což by měl být můj šálek čaje, ale k Wickovi jsem si tu cestu nějak nenašel. Ke třem hvězdám pomohli pejsci, ty tu akci hezky oživili a Mark Dacascos, kterýho sem dlouho neviděl a potěšilo mě, jak pořád válí. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

čo je moc to je príliš... cely film len samá mláťačka a strielačka .... a zda sa že bude aj stvorka .... smutneeee ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Ultraslaboduchá ostřelovánka se superzarputilým nechci chcípnout Johnem, je vlastně několik akčních scén pospojovaných chatrným a v mnoha ohledech smyslnedávajícím příběhem o týpkovi, který nedodržuje přísahy ani pravidla ve světě, kde je dodržují i kriminálníci. Snaha tvůrců rozvinout svět, kde se podsvětí řídí kodexem jež všichni ctí, byla i díky tomu marná a je to škoda. A protože akční scény vypadaly jako z videohry a dobrých nápadů bylo poskrovnu, dá se ocenit jen to technické zpracování, fyzické výkony kaskadérů, herců i psů a občasná hláška. Tím jsou všechna pozitiva vyčerpaná. Keanu Reevese nepočítám, ten je přínosem pro jakýkoliv film. Takže další Akční Střílečková Slátanina s Americkým Sračkoidním Scénářem (double ASS) Jednička byla fajn, dvojka ušla, trojka je jen přehazování toho samého hnoje, ale jinými vidlemi. 2* jsou kruté, objektivně je to spíš za 3, ale pacifista ve mě by raději zaokrouhlil dolů. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

I trojka pokračuje v nastoleném tempu a nepoleví až do konce, takže pokud vás John Wick bavil předtím, tak nepřestane ani tentokrát. Určitě stojí za podívání, protože je tam pár super akčních kousků a nápadů. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Po dvojce sem si myslel, že už nemůže být nic horšího, ale jak jsem se mýlil! Trojka to vyšperkovala ještě lépe. Bitky, jako přes kopírák. Absolutně nereálný, jako snadná práce. Nesmyslné střílení protivníka do nohou, když je od něj asi tak metr a pak, jako by mu to došlo ho střelí do hlavy, proč ho nestřelí rovnou do palice? V minulých časech měli všichni nekonečný zásobníky, tady John nabíjí pokaždý sotva dvakrát vystřelí. Bitka s mrňavými Asiaty co na něj měli nějaký špičáky působila celkem zábavně, ale nejvíc mě rozsekal jejich šéf, který i když byl propíchnutý, tak si stačil s Johnem ještě pokecat. Jediný kdo to trošku zachránil byly pejskové o který sem měl největší strach. Co takovej film může někomu dát, nějak nechápu. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Hodně moc bolavý pád. Skvělou mytologii, rozpracovanou ve dvojce, zvládají zadupat do země s takovou vervou, že je to - pravda - skoro na potlesk. Když se nezabíjí, střídá tupou scénu scéna ještě tupější. Když se zabíjí - většinu z více než dvou hodin filmu - je toho tolik a naprosto nezředěného čímkoli zajímavým v oblasti příběhu nebo postav (což byla velká síla předchozích dvou filmů), že jsem měl příliš velký problém neusnout na to, abych dokázal ocenit choreografii atp. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

John Wick pôsobí ako zlý bojový stroj, a áno, je to doteraz najlepší film sérií. Vo filme sú momenty, pri ktorých som si pomyslel: „No, to som ešte nikdy nevidel.“ Choreografia je epický závratná. 9/10 ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama