Reklama

Reklama

Drtivý dopad

  • USA Deep Impact (více)
Trailer

Obsahy(1)

K Zemi se blíží Wolf-Biedermanova kometa, větší než Mount Everest. Ke srážce, jež bude znamenat konec planety Země, má dojít za necelý rok. Zatímco se chystá vesmírná expedice, jež se má pokusit rozstřílet kometu jadernými zbraněmi, na Zemi se rychle chystají podzemní kryty, jakési archy záchrany. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (417)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších katastrofických filmov,na Armageddon sa nechytá ale celkom slušné.Tvorcovia tam zakomponovali aj ľudské príbehy a k tomu koniec sveta.Ale musím podotknúť,že skoro celý film je nuda a skoro nič sa tam nedeje,až na posledných pár minút,ale to filmu už nepomože.Aj herecké obsadenie ma nezaujalo a M.Freeman ako prezident to tam tiež nevytrhol.Keby tam bolo viacej trikov aj moje hodnotenie by bolo lepšie. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Ak čakáte klasický katastrofický film, ste na zlej adrese. Áno, hrdinstva a povinného patriotizmu si aj tu užijete požehnane, no Drvivý dopad nie je ani tak o zrážke meteoritu so Zemou, ako o zrážke ľudských vzťahov s novou, nečakanou situáciou. Pravda, možno sa to dobre číta, ale zas až taká strašná zábava to nie je, to mi verte. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ten druhy film o komete, ktora sa blizi k zemi. Tentokrat to je pojate serioznejsie a s mensou davkou trikovych zaberov a destrukcii, co by mi nevadilo, keby to nebola taka nuda. Film postrada v klucovych scenach napätie a nedokaze ani dojat. Jednotlive postavy su dost nezaujimave s vynimkou strasne nesympatickej Tea Leoni ktorej smrt som si vychutnal. Osud ostatnych je vam ukradnuty. Samotne destrukcie vyzeraju stale solidne, ale je ich tu fakt minimum. Nakoniec je na celom filme najzaujimavejsie to, ze prezidenta hral prvykrat cernoch (Morgan Freeman), co aj tu vyvolalo dost vtipne komentare niektorych blbcov ohladom toho ake je to totalne sci-fi a absolutne nemozne. Netrvalo to az tak dlho a stalo sa to skutocnostou. Ha, ha. Vysledkom je sterilny katastroficky film. 4/10. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to o trochu lepší než armabeton, ale nějak už mě ty filmy, kde světu hrozí katastrofa a několik statečných američanů nakonec svět zachrání, přestávaj bavit. Sice tohle nebylo tak trapný, jako když Brus Wyliž obětoval svuj život na hemeroidu, ale stejně jsem u toho měl oči vsloup. Navíc mam alergii na Frodo šourka (páreček Frodo & Leelee Sobieski byl opravdu bizarní) a ten konec s projevem prezidenta byla trapnost největší. Jinak černoch prezidentem USA je spíš k smíchu (i když teda Morgan Freeman ve filmu podal ze všech herců asi nejlepší výkon). update: No vida, tak jsem se smál černýmu prezidentovi USA a uběhlo 10 let od natočení filmu a je to tady :-) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Brutálně nudná sračka a hodnotím o to hůř, protože takhle nudný zklamání jsem fakt nečekal. Naprostá nelogika shazuje jakýkoliv můj zájem dále naslouchat těm kecům, styl scénáře alá asylum - celý film se tam nelogický kecaj hovna, co jsou tak trapně nepřijatelný, že nejsou k smíchu, ale k nasrání, jestli podle někoho byl Armageddon byl nesmyl, tak to asi ješte neviděl tenhle bullshit. Až na konci spadne kus šutru na zem, zbůsobí to z půlky vlnku, která smete JENOM naštěstí New York opět a pak jakoby se nic nestalo.. Sračka hrozná. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (21)

  • Z proslovu prezidenta Becka (Morgan Freeman) vyla vystřižena věta: "Tohle není armageddon." Tvůrci si totiž při natáčení neuvědomili, že budou soupeřit se souběžně připravovaným Armageddonem (1998) a nechtěli, aby to působilo dojmem laciného dloubnutí do konkurence. (NIRO)
  • Natáčení probíhalo od 16. června 1997 do 24. října 1997 ve Virginii, Washingtonu, Californii a New Yorku. (ČSFD)
  • Morgan Freeman (Beck) chtěl mít náušnici. S tím režisérka nesouhlasila, ale nechala ve filmu záběr, v němž se vyhrnou prezidentovy manžety a odhalí se skutečné Freemanovo tetování na ruce. Prezidenta to mělo více zlidštit. (Rocky62)

Související novinky

Hezký den Vám všem!

Hezký den Vám všem!

17.04.2005

Spielbergova stejnojmenného hitu z roku 1951. Trochu ovšem zaráží jméno scenáristy a režiséra, který má projekt na starosti. Je jím totiž Stephen Sommers. Snímek protentokrát neprodukují Sommersovi… (více)

Reklama

Reklama