Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Čtyři krásné ženy a tolik smůly v lásce! Lékařce Kristině zemřel ženatý milenec - pacient, advokátka Zuzana má problémy v manželství a nadbíhá jí mladý kolega, Sandra je nezávislá a užívá si života plnými doušky, Míšin manžel před šesti lety záhadně zmizel a ona nevěří v jeho smrt. Ještě že mají jedna druhou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

12/12 Milenky jsou líbivý anglosaský formát Mistresses, který se s úspěchem prodává do Evropy i Asie. A co jsem se tak rozhlížela po různých verzích, tak Slovenky vyhrávají na celé čáře. Herectvím a především krásou. Samozřejmě bedekr Bratislava jede také na plné obrátky, takže je to skutečně potěšení pro oko. A ucho, pokud si dáváte originál. Marcinková je ta seriózní a sexy, Norisová je velmi přirozená, domácká kráska (a naštěstí není nucená do trapného humoru jako v českých produkcích), Pauhofová je femme fatale se vším všudy a zralá Lišková je skvělý objev v kategorii 40+ :) Scénáře jsou psané podle předem objednaného mustru, ale samozřejmě s důrazem na místní reálie. Podobnou radost jsem měla naposled při sledování Keby bolo keby. Od 7. dílu se děj posouvá o rok a je možné ho vnímat jako 2. sérii, nastupuje několik nových tváří, mezi nimi září Jurčová, Svarinská, Šišková... a štafetu přebírá jediný výrazný český herec Vašák. ()

vanTrilobit 

všechny recenze uživatele

Predvídateľné ako ranný východ Slnka. So ženou sme sa pravidelne triafali do nasledujúceho vývoja. Popis k seriálu "Všetko je prispôsobené slovenskému prostrediu tak, aby sa diváci širokého spektra cieľových skupín mohli ľahko identifikovať s jednotlivými postavami," je určite žart, a tak to aj beriem. Mário Ondriš odviedol výbornú robotu, všetka česť. ()

Reklama

CaptNemo odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem s takovou chutí nedal "odpad". Ano, vyhodit do odpadků a hned vynést, ať to doma nezasmrádá. Televizní šmíra a dabingové peklo nejtěžšího kalibru, kterému se vyrovnají snad jen podomácku dabované VHS 80. let. Nechápu Táňu Pauhofovou - z Hořícího keře sem? Má štěstí, že se u nás neuděluje nic typu "Zlatá malina". Prosím nesrovnávat s povedeným britským originálem, a už vůbec ne se Zoufalými manželkami či Sexem ve městě. Tady je špatně úplně všechno. ()

Cuffini 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, neotřelé, utahané, pomalé, šíleně předabované, snad by byla lepší i ta čobolština. Rozhodně ne tak žhavé, jak by mohlo být. Absolutně se nedá srovnávat se Sexem ve městě, obzvlášť od chlapů, kteří neviděli ani jeden díl. Seriál je pro přepracované a osamělé ženy ve vztahu, které se potom, co se jejich chlap vyvrhne na gauč (a pustí si Milenky) a za celý týden je schopnej tak maximálně nakoupit, protože je děsně unavenej z toho jak dřepí 8 hodin v kanclu (jako jeho žena, která musí stihnout navíc asi milion věcí), které se na to rády podívají se sklenkou vína a zapnutou fantazií, jaký by byl jejich vztah, kdyby vedle ní denně neusínala zvadlá seschlá oloupaná čabajka, která formu komunikace s druhou polovicí omezila již jen na "Ahoj... Tak jak bylo v práci?" To je adrenalin, který v naší český domácnosti snad nikdy nebudu mít. Ach jo... ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení vymaňující z šablonky špatných českých a slovenských televizních dramat, ještě k tomu s romantikou. Místy trochu telenovelově levné, ovšem velmi silné herecky a výrazově. Výborně napsané postavy a takový mix Big Little Lies a Desperate Housewives po slovensku. (nejlepší epizoda 1x6). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama