Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (137)

geimz 

všechny recenze uživatele

Problém mexických Narcos tkvie v málo výrazných postavách, pričom najvýraznejšie to vidieť na hlavnom kápovi Félixovi. Diego Luna je solídny herec, bohužiaľ tu svoje kvality nepotvrdil a väčšinu série pôsobil tak trochu ako chudáčik, ktorému bolo ťažko veriť, že je šéfom celého kartelu. Mexico po (predovšetkým) prvých dvoch sériách Narcos príliš nemá čím prekvapiť, jedná sa síce stále o seriál nepopierateľných kvalít, no momentov prekvapenia či ohromenia je tu poskromne, čím za svojím veľkým bratom výrazne zaostáva. ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laťka je stále na vrcholu. Námět není už tak atraktivní jako u Escobara (to už ale nebude žádný námět z prostředí narcos), ale stále je to precizní, realistické a co alespoň dokážu posoudit, tak faktograficky správné. Mám tušení, že mexická série bude mít vzestupnou tendenci (na rozdíl od té Kolumbijské). Tedy těším se na další… ()

Reklama

Mikarda 

všechny recenze uživatele

Charakter Félixe dle mého nedosahuje takové "síly" jako byli Pablito či gentlemani z Cali v původních 3 sériích Narcos. Nicméně musím říct, že jsem celou mexickou sérii sjela téměř jedním dechem a jedná se o skvělou podívanou, především v druhé půli, to jsem místy až nedýchala, někde i slzička ukápla. Srdovkou byl díl S01E05, no koukněte sami. Seriál o chamtivosti, moci, síle, jednotě, zradě, korupci; velmi silné 4 hvězdičky! ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele

Ústí není Praha a Felix Gallardo není Pablo Escobar, ale právě jeho úspornější herecké pojetí báječně zapadlo do příběhu z raných časů mexické drogové mafie, kdy se v hlavě pár vidláků z venkova zrodil nápad na lepší organizaci a systemizaci pašování marihuany do USA. Právě tehdy začal příběh El Padrina, prvního skutečného drogového krále Mexika. Narcos: Mexico popisuje časy, kdy ještě kartel výrazně závisel na ochraně policie a libovůli politiků, a Gallardo i proto manévruje v hodně vymezených mantinelech. Jeho postava sice nemá onen nenapodobitelný smysl pro vyšinutou teatrálnost, jíž disponuje Pablo "Puta de madre!" Escobar, ale jistá civilnost a zdrženlivost k němu výtečně pasuje. Neliboval si v okázalých gestech jako jeho kolumbijský protějšek, ale pozvolna, nenápadně a trpělivě budoval vlastní impérium. Impérium, které položilo základy ke vzniku obřích a mocných drogových kartelů, které dnes vládnou Mexiku. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Človek si po troch úspešných sériách o narko-barónoch pomyslí: "Čo lepšie mi môže dať ďaľšia séria?" Zase raz omyl. Áno, môže dať lepšie - a to prostredie mexico, príbeh, ktorý naväzuje na Pabla a jeho kariéru, kúsok od Cali, akciu a dávku erotiky :D Jedoducho štvrtá séria sa u mňa vyrovnala ostatným. Mexico nieje síce Kolumbia, ale má čo ponúknuť a to vo veľkom štýle. Odporúčam ! ()

Galerie (301)

Zajímavosti (46)

  • Alejandro Edda, který v seriálu hraje Joaquína Guzmána přezdívaného El Chapo, se byl podívat na soudní proces se skutečným drogovým bossem. [Zdroj: eurozpravy.cz] (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje „Pistoleros Famosos“ od Carlos Y Jose, po ní následuje „The Passenger“ od Iggy Pop a po ní následuje „Cruz De Olvido“ od Chavela Vargas. Na konci epizody hraje „De Nada Sirve“ od Moris. (Duoscop)

Reklama

Reklama