Reklama

Reklama

Banda - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2019, 7 h 53 min (Minutáž: 55–66 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid, Elisabeth Shue, Shaun Benson, Chace Crawford, Ann Cusack, Mike Donis, Brittany Drisdelle, Jimmy Fallon (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve světě, kde mají superhrdinové ve zvyku zneužívat svou slávu k vlastnímu prospěchu, se objevuje parta samozvanců známá jako Banda. Ta se snaží zkorumpované hrdiny odhalit, což se jim daří díky vytrvalosti a ochotě nehrát podle pravidel. (Prime Video)

Zajímavosti (27)

Banda - Karty jsou rozdaný (2019) (epizoda) (S01E01)

  • Písnička, která hraje z radiobudíku, je „Barracuda“ od Heart. V 54. minutě zazní „London Calling“ od The Clash a na konci epizody „The Passenger“ od Iggyho Popa. (Duoscop)

Banda - Hustý (2019) (epizoda) (S01E02)

  • Písnička, která hraje ve 2. minutě, je „Dans Ma Ruche“ od Guizmo. V 8. minutě hraje „Neat Neat Neat“ od The Damned. Ve 21. minutě „La Foule“ od Youssoupha. Na konci epizody „Cherry Bomb“ od The Runaways. (Duoscop)

Banda - Vzorek (2019) (epizoda) (S01E03)

  • Aby tvůrci dokázali realisticky ztvárnit „rozsednutí“ hlavy, sledovali různá videa rozdrcených melounů z různých úhlů. (NiWi)

Banda - Vzorek (2019) (epizoda) (S01E03)

  • Diváci na stadionu sledující závod A-Traina (Jessie Usher) a Shockwava (Mishka Thebaud) byli z větší části vytvořeni pomocí vizuálních efektů. Najmout tisíce komparzistů by bylo příliš nákladné. (NiWi)

Banda - Vzorek (2019) (epizoda) (S01E03)

  • Při nástupu A-Traina (Jessie T. Usher) na stadion hraje „Fight Night“ od Freedom & Kevin Skaggs & Alexander Pol. Na konci epizody zazní „Stop!“ od Jane's Addiction. (Duoscop)

Banda - Dobře na duši (2019) (epizoda) (S01E05)

  • Ezekiel (Shaun Benson), pobožný superhrdina se schopností natahovat tělo, byl inspirován postavou Oh-Fathera z komiksové předlohy. (NiWi)

Banda - Dobře na duši (2019) (epizoda) (S01E05)

  • The Deep (Chace Crawford) se při sledování svého neúspěšného pokusu o záchranu delfína doslova cpe nezdravým jídlem. Jeho herecký představitel prohlásil, že pokud by měl mít jednu superschopnost, byla by to taková, díky které by mohl sníst co nejvíc nezdravého jídla bez problémů s váhou či zdravím. (NiWi)

Banda - Dobře na duši (2019) (epizoda) (S01E05)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je "A Lo Caliche" od Sr Ortegon feat. Pana Black. Na konci epizody hraje "Ain't No Sunshine" od Billa Witherse. (Duoscop)

Banda - Nevinní (2019) (epizoda) (S01E06)

  • V epizodě vidíme reálný twitterový účet tvůrce seriálu Erica Kripkeho (@therealkripke), skrz který Kripke projevuje podporu Starlight (Erin Moriarty) po jejím výstupu na Believe Expo. (TaNya_)

Banda - Nevinní (2019) (epizoda) (S01E06)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „You Got It All To Give“ od Dan Gautreau & Wolfgang Black. Ve 25. minutě hraje „Fame“ od Irene Cary. Na konci epizody hraje „Big Shot“ od Billyho Joela. (Duoscop)

Banda - Společnost sebezáchovy (2019) (epizoda) (S01E07)

  • Scéna, kdy se Billy Butcher (Karl Urban) po konfrontaci s Mesmerem (Haley Joel Osment) podívá do zrcadla a má krev na tváři, je velmi podobná scéně z filmu Doom (2005), kde si John Grimm (také Karl Urban) prohlíží sám sebe po injekci C24 a utírá si krev z tváře. (Ficik)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama