Reklama

Reklama

O zvířatech a lidech

(seriál)
  • Německo Tierklinik am Rande der Stadt, Die (více)
Rodinný / Drama
Česko / Německo, 1994, 10 h 47 min (Minutáž: 49–50 min)

Režie:

Hynek Bočan

Kamera:

Jiří Šámal

Hudba:

Petr Hapka

Hrají:

Karel Heřmánek, Ivana Chýlková, Valérie Zawadská, Helena Růžičková, Taťjana Medvecká, Naďa Konvalinková, Jiřina Bohdalová, Pavel Zedníček, Oldřich Vízner (více)
(další profese)

Epizody(13)

Seriál o zvířecích pacientech a lidech kolem nich vznikl v koprodukci České televize s německou firmou Gold film Phorzheim v roce 1994. Podle scénáře J. Melíška a O. Zelenky vznikl pod taktovkou režiséra H. Bočana a za přítomnosti mnoha populárních českých herců seriál, který se svým tématem řadí k nadčasovým, jak potvrzuje i vyrovnaný divácký zájem za všechna tři nepremiérová uvedení. Z hereckých osobností seriálu jmenujme Ivanu Chýlkovou v roli Olgy, Karla Heřmánka jako Hrubeše a Jiřinu Bohdalovou, Vlastimila Brodského, Petra Nárožného, Jana Hartla a Jana Potměšila v rolích veterinářů. Sestavu doplňují ošetřovatel Hanzel (Josef Somr), dvě sestry (Lucie Zedníčková a Naďa Konvalinková) a mnoho dalších. (Česká televize)

(více)

Diskuze

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Na tu jednu hvězdičku to srazila Chýlková. 40 let "hraje" pořád stejným způsobem, stejné výrazy, stejná intonace, prakticky hraje permanentně všude stejnou postavu, sebe, jen opakuje jiný text. Žádný herecký talent nevidím Je nesnesitelná v každé své roli, jen ji vidím, přepínám. Na seriál by se dalo dívat, ale s ní to nevydržím. Znám dalších 30 herců z tzv.oblastních divadel, kteří jsou o 1000 procent lepší než ona a talentu na rozdávání. 

na příspěvěk reagoval Vondrs

jjemi

jjemi (hodnocení, recenze)

Jak hodnotit 16 let starý seriál? Jeho chyby vyjmenovali jiní ve svých komentářích. Klady? - byl roztomile nevinný. ***

popkec

popkec (hodnocení, recenze)

Nova se snaží zaujmout 10let starým béčkem? No, ne že bych se na to díval ale možná je to lepší než točit ordinaci XI.

Reklama

Reklama